Tuča zbog ženskadije

ja sam jednom ko dete napao jednog zbog jedne, nešto me zajebavo valjda preda njom, a balavac ko balavac kad te neko zajebava pred djevojčicom ti kao da ispadneš faca, da nisi pizzda, neam pojma sad baš tačan razlog - davno bilo... i naravno popio sam batine, kao i uvek kad sam se kačio...
to bilo tad, te 1980 i posle toga nijednom više...

E žene, jesu se kad tukli zbog vas ili nekoga tukli ili... ma znate već... ona interakcija sa pesnicama i nogama...
U smislu da vas neko napao, pa vas taj neko branio... ili čista ljubomora...
:zper:

sad kati dođe čupka pa krene priču šta sve moj dobri drugarčić radijo po forumu da je zaštiti od onih na koje se napržila :lol:

- - - - - - - - - -

ja sam jednom ko dete napao jednog zbog jedne, nešto me zajebavo valjda, neam pojma davno bilo... i naravno popio sam batine, kao i uvek kad sam se kačio...
to bilo tad, te 1980 i posle toga nijednom više...

neam pojam bate, ja sam ti uvek bio gledišta da ako dođe dotle da se biješ zbog ženske onda znaj da u stvari treba nju da biješ, tako da...

sad kati dođe čupka pa krene priču šta sve moj dobri drugarčić radijo po forumu da je zaštiti od onih na koje se napržila :lol:

- - - - - - - - - -

neam pojam bate, ja sam ti uvek bio gledišta da ako dođe dotle da se biješ zbog ženske onda znaj da u stvari treba nju da biješ, tako da...
tako je brate, sve si u pravu, al tad sam bio prvi osnovne :ok: ...šta zna balavac tog vremena kako treba i šta treba i kako da vrednuje stvari

- - - - - - - - - -

Što da bije ljude na koje se ona napržila... i ko je ta Čupka....:confused:

Tema je malo skakljiva. Ne znam, opet ako se povuces onda ispadas kukavica ako se pobijes ni to nepije vode jer ta zenska te kasnije moze prevariti sa nekim sasvim desetim a na ulici okrenes glavu kad ga negde sretnes.

Samo sam primetio zenske vole da se tuku oko njih, to im prija egu..... Kao sto bi muskom imponovalo da se dve rave tuku za njega.

ja ti tražio sličku da okačiš tamo, ti nedaš...
znači nisi tigrica ni mačka divlja dok ne vidimo

- - - - - - - - - -

Tema je malo skakljiva. Ne znam, opet ako se povuces onda ispadas kukavica ako se pobijes ni to nepije vode jer ta zenska te kasnije moze prevariti sa nekim sasvim desetim a na ulici okrenes glavu kad ga negde sretnes.

Samo sam primetio zenske vole da se tuku oko njih, to im prija egu..... Kao sto bi muskom imponovalo da se dve rave tuku za njega.
pa meni baš i nebi inponovalo da se dve biju zbog mene, jer bi pomislio u sebi kakva li je ova kad oće da se pobije sa ženskom zbog muškarca...ovo brate nije za mene...
a to da nebi imale što da se biju kad sam ja u pitanju je druga tema i nebi ovom prilikom o tome

ja ti tražio sličku da okačiš tamo, ti nedaš...
znači nisi tigrica ni mačka divlja dok ne vidimo

- - - - - - - - - -

pa meni baš i nebi inponovalo da se dve biju zbog mene, jer bi pomislio u sebi kakva li je ova kad oće da se pobije sa ženskom zbog muškarca...ovo brate nije za mene...
a to da nebi imale što da se biju kad sam ja u pitanju je druga tema i nebi ovom prilikom o tome
Ako ja kažem da jesam, a kažem, onda def. jesam... eto...

Ohoho , u moje vrijeme je bilo tih ratnickih igara i nije bio musko onaj ko se nije bar jednom potukao zbog djevojke .
Obicno se to rjesavalo ispred disko kluba pred puno publike a nije se osjecao ponizeno ni jedan od megdandzija .
Ko bikovi Jablan i Rudonja kod Petra Kocica ! :)

Back