Tuča u autobusu zbog Bus plus karte!

Nisam baš razuemo to o dogvornosti, ti se zalažeš za ukidanje transporta u Beogradu? Ja to ne bih, ipak volim da vozim svoj auto. Stižem brže, udobnije i u svakom pogledu mi je bolje tako nego da koristim GSP. Oni kojima je posedovanje automogilsa skupo, mogu da zadovolje svoje potrebe javnim prevozom. Priča o zdravlju i biciklima na temi o nasilju nad vozačem autobusa baš i nema smisla.
Kome smetaju izduvni gasovi, ne bi trebao da živi u metropoli. U manjim sredinama je taj segment daleko bolji.
Nisam siguran, jer ne kupujem karte, ali mi se čini da ih ima na svakom kiosku. To znači da kupiš/dopuniš dovoljno da s evoziš bar nedelju dana. Verujem da postoje i mesečne karte, ili je to ukinuto? Znam da je bilo reči i o dnevnim kartama. Na sajtu BusPlus-a piše da se karte kupuju kod vozača, tako da ne znam u čemu je problem? Čak i ako nisi bio dovoljno mudar da na vreme obezbediš kartu, možeš da je kupiš u prevozu. Dakle, sve su to izgovori.

Drugar kad malo prošetaš po svetu, nešto vidiš i naučiš tad možemo pričati. Ovako besmisleno je da ja tebi objašnjavam šta u 21 veku znači zdrava životna sredina i kakva je sprdnja kupovina karata na kiosku. .
Jeste i to što kažeš, kakav čist vazduh i ostalo, nabiješ glavu na auspuh i uživaš.
A o tim dopunama, plastičnim kartama to je već posebna priča.
Precenila sam te i za Tivat, izgleda da si ti jedino sleteo u Temišvar i to preko Grupovine

(stvarno izvini, ali ti svojim izjavama prosto mamiš čoveka da se zeza, što mislim da ti i jeste cilj)

Eto, šta ćeš , mi nesrećni i sa mržnjom tako to radimo.... zezamo pošten svet kao ti :lol:

Gde sam ja podržala šverc? Ja sam samo tražila da mi se omogući da na svakoj stanici GSP-a mogu kupiti kartu? Tražim li previše?

I postavila pitanje zašto neko traži od mene novac za uslugu a da mi nije obezbedio mesto gde ću da kupim kartu?

Eto vidiš avio-kompanije ti omoguće da kupuješ on line karte, dolaze u grad sa poslovnicama. To si valjda primetio? A šta misliš da ti ne pruži mogućnost da kupiš kartu, ubaci te u avion, a onda kaže e sad ti je karta tri puta skuplja, ako nećeš platićeš 10 puta više, a ako i to nećeš ima da te izbacima ili da te šikaniramo.

Davalac usluga postavlja uslove, kad postavi uslove kao džukac, nek očekuje da će tako da se i koristi usluga. Capire "psiholože"?

Udaj se za mene, imaćemo pametnu decu :smeker:

Udaj se za mene, imaćemo pametnu decu :smeker:

Nadaš se da bi povukla na tebe?

- - - - - - - - - -

Drugar kad malo prošetaš po svetu, nešto vidiš i naučiš tad možemo pričati. Ovako besmisleno je da ja tebi objašnjavam šta u 21 veku znači zdrava životna sredina i kakva je sprdnja kupovina karata na kiosku. .
Jeste i to što kažeš, kakav čist vazduh i ostalo, nabiješ glavu na auspuh i uživaš.
A o tim dopunama, plastičnim kartama to je već posebna priča.
Precenila sam te i za Tivat, izgleda da si ti jedino sleteo u Temišvar i to preko Grupovine

(stvarno izvini, ali ti svojim izjavama prosto mamiš čoveka da se zeza, što mislim da ti i jeste cilj)

Čuj po svetu, pa ja sišo u Beograd, a on je svet, evo pitaj moj druga Rasmejanog Protoka.
Do odgovora, ja i dalje vozim auto, kako to i treba u 21. veku.

Nadaš se da bi povukla na tebe?
Gore na mamu dole na tatu :mrgreen:

Čuj po svetu, pa ja sišo u Beograd, a on je svet, evo pitaj moj druga Rasmejanog Protoka.
Do odgovora, ja i dalje vozim auto, kako to i treba u 21. veku.

I to auto za koji su te saobraćajci zamolili da ne voziš prebrzo zbog opšteg stanja
Znaš, proizvode se novi modeli

- - - - - - - - - -

Шта је било, опет неће да плаћају карте?

Ma nije to autobuska do Beograda... nego ove lokalne...

Грађанине, буџет града се пуни задуживањем целе државе и кредитима који сви на реализацију одоше у Београд да бисте ви недотупави који не да никад у животу нисте радили ништа смислено и корисно него не бисте препознали користан рад ни да вас песницом опаучи, да бисте ви могли да млатите празну сламу, измишљате радна места и возите се за џабе градским превозом.

Крајње је време да се томе стане на пут, ГСП треба угасити ако не може да функционише јер нема приходе, па идите пешке уместо да задужујете кредитима целу Србију.

Bas tako .

Prosle godine su iz budzeta dobili pozajmicu ( koju naravno nece da vrate )

Zatvorite bankrot firmu ( kao sto ste uradili sa slicnim firmama iz unutrasnjosti )

Ne treba uopste placati pljackaske cene bus plusa dakle narod ne treba da placa ono sto je monopolizovano i iz cega se izdrzava parazitska imerija politickih slihtara

To sam i ja napisao, ali neke ne mogu da ukapiraju.Ako su u BusPlusu pljačkaši, bojkutuješ ih i ne plaćaš, da vidimo koliko će da opstanu. Ali ne, nekima je lakše da lažu sebe i druge da ne plaćaju zbog "pljačkaša" a ustvari su bednici koji su navikli da izbegavaju sve obaveze, a najradije da nešto plate.

- - - - - - - - - -

Bas tako .

Prosle godine su iz budzeta dobili pozajmicu ( koju naravno nece da vrate )

Zatvorite bankrot firmu ( kao sto ste uradili sa slicnim firmama iz unutrasnjosti )

Još bolje je da u gradski prevoz ubace i privtnike. Usluga će da bude bolja, a baš da vidim ove sitne lopove da li će da plaćaju kartu, ili da napadaju vozače.

To sam i ja napisao, ali neke ne mogu da ukapiraju.Ako su u BusPlusu pljačkaši, bojkutuješ ih i ne plaćaš, da vidimo koliko će da opstanu. Ali ne, nekima je lakše da lažu sebe i druge da ne plaćaju zbog "pljačkaša" a ustvari su bednici koji su navikli da izbegavaju sve obaveze, a najradije da nešto plate.

- - - - - - - - - -

Još bolje je da u gradski prevoz ubace i privtnike. Usluga će da bude bolja, a baš da vidim ove sitne lopove da li će da plaćaju kartu, ili da napadaju vozače.

po mogucstvu opet neke iz Kolasina, od danice draskovic burazere i kumove!
uhlebljen ceo Kolasin tad al sad bi mogli samo stranci to je jasno
al boli danicu uvo,ovi njeni prodali firmu krstic i sin za 10 miliona belgijancima a ubacila ih Dana sa 2 rashodovana busa u sistem...

- - - - - - - - - -

Privatnici u gradskom prevozu POSTOJE vec 20 g. Kako ti nije muka da se toliko blamiras?

Privatnici u gradskom prevozu POSTOJE vec 20 g. Kako ti nije muka da se toliko blamiras?

Pa ne ulazim u autobuse, kako bih znao? Na ulicama viđam te velike GSP autobuse i one mini buseve, oni su valjda privatni, ali ne znam da li ista karta pokriva i njih?
Ti mi deluješ nešto namučen i besan, da li zbog toga misliš da je dobro tući vozače ili nije dobro tući vozače?

- - - - - - - - - -

zaboravio je na danicu draskovic sasvim slucajno

Ko je to?

3 dindzi bila karta a ridzosi opet sve iz kolasina
klasican burazerski bizmis to bio:mrgreen:

- - - - - - - - - -

kako je on posle stigo do 65 autobusa boga pitaj al ih je utopio belgijancima i ode covek u pemziju

- - - - - - - - - -

dal je u nekim odborima ko danica ne znam jer i ona je pemzionerka a neko moodo je u Nis-u

- - - - - - - - - -

al tad bus bio 5 soma maraka sa 2 busa i uz danu i vuka ti si sa 10 soma maraka mogao da obrnes eto do 10 milki jura jer je prodato u jurima

Back