ne moze kad udju ridzosi
tu nastaje problem
oni bi svojih tj. vasih 2 soma a covek bi da plati 100 kinti
cela filozofija...
tu nastaje problem
oni bi svojih tj. vasih 2 soma a covek bi da plati 100 kinti
cela filozofija...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam baš razuemo to o dogvornosti, ti se zalažeš za ukidanje transporta u Beogradu? Ja to ne bih, ipak volim da vozim svoj auto. Stižem brže, udobnije i u svakom pogledu mi je bolje tako nego da koristim GSP. Oni kojima je posedovanje automogilsa skupo, mogu da zadovolje svoje potrebe javnim prevozom. Priča o zdravlju i biciklima na temi o nasilju nad vozačem autobusa baš i nema smisla.
Kome smetaju izduvni gasovi, ne bi trebao da živi u metropoli. U manjim sredinama je taj segment daleko bolji.
Nisam siguran, jer ne kupujem karte, ali mi se čini da ih ima na svakom kiosku. To znači da kupiš/dopuniš dovoljno da s evoziš bar nedelju dana. Verujem da postoje i mesečne karte, ili je to ukinuto? Znam da je bilo reči i o dnevnim kartama. Na sajtu BusPlus-a piše da se karte kupuju kod vozača, tako da ne znam u čemu je problem? Čak i ako nisi bio dovoljno mudar da na vreme obezbediš kartu, možeš da je kupiš u prevozu. Dakle, sve su to izgovori.
Eto, šta ćeš , mi nesrećni i sa mržnjom tako to radimo.... zezamo pošten svet kao ti
Gde sam ja podržala šverc? Ja sam samo tražila da mi se omogući da na svakoj stanici GSP-a mogu kupiti kartu? Tražim li previše?
I postavila pitanje zašto neko traži od mene novac za uslugu a da mi nije obezbedio mesto gde ću da kupim kartu?
Eto vidiš avio-kompanije ti omoguće da kupuješ on line karte, dolaze u grad sa poslovnicama. To si valjda primetio? A šta misliš da ti ne pruži mogućnost da kupiš kartu, ubaci te u avion, a onda kaže e sad ti je karta tri puta skuplja, ako nećeš platićeš 10 puta više, a ako i to nećeš ima da te izbacima ili da te šikaniramo.
Davalac usluga postavlja uslove, kad postavi uslove kao džukac, nek očekuje da će tako da se i koristi usluga. Capire "psiholože"?
Udaj se za mene, imaćemo pametnu decu![]()
Drugar kad malo prošetaš po svetu, nešto vidiš i naučiš tad možemo pričati. Ovako besmisleno je da ja tebi objašnjavam šta u 21 veku znači zdrava životna sredina i kakva je sprdnja kupovina karata na kiosku. .
Jeste i to što kažeš, kakav čist vazduh i ostalo, nabiješ glavu na auspuh i uživaš.
A o tim dopunama, plastičnim kartama to je već posebna priča.
Precenila sam te i za Tivat, izgleda da si ti jedino sleteo u Temišvar i to preko Grupovine
(stvarno izvini, ali ti svojim izjavama prosto mamiš čoveka da se zeza, što mislim da ti i jeste cilj)
Gore na mamu dole na tatuNadaš se da bi povukla na tebe?
Čuj po svetu, pa ja sišo u Beograd, a on je svet, evo pitaj moj druga Rasmejanog Protoka.
Do odgovora, ja i dalje vozim auto, kako to i treba u 21. veku.
Шта је било, опет неће да плаћају карте?
Nadaš se da bi povukla na tebe?
- - - - - - - - - -
Čuj po svetu, pa ja sišo u Beograd, a on je svet, evo pitaj moj druga Rasmejanog Protoka.
Do odgovora, ja i dalje vozim auto, kako to i treba u 21. veku.
Шта је било, опет неће да плаћају карте?
pogresna recca
ne hteti je namera a nemati je stanje...
Па нек' цркну онда.
О пардон, да ли је то довољно марксистички од мене?
Грађанине, буџет града се пуни задуживањем целе државе и кредитима који сви на реализацију одоше у Београд да бисте ви недотупави који не да никад у животу нисте радили ништа смислено и корисно него не бисте препознали користан рад ни да вас песницом опаучи, да бисте ви могли да млатите празну сламу, измишљате радна места и возите се за џабе градским превозом.
Крајње је време да се томе стане на пут, ГСП треба угасити ако не може да функционише јер нема приходе, па идите пешке уместо да задужујете кредитима целу Србију.
Ne treba uopste placati pljackaske cene bus plusa dakle narod ne treba da placa ono sto je monopolizovano i iz cega se izdrzava parazitska imerija politickih slihtara
Bas tako .
Prosle godine su iz budzeta dobili pozajmicu ( koju naravno nece da vrate )
Zatvorite bankrot firmu ( kao sto ste uradili sa slicnim firmama iz unutrasnjosti )
To sam i ja napisao, ali neke ne mogu da ukapiraju.Ako su u BusPlusu pljačkaši, bojkutuješ ih i ne plaćaš, da vidimo koliko će da opstanu. Ali ne, nekima je lakše da lažu sebe i druge da ne plaćaju zbog "pljačkaša" a ustvari su bednici koji su navikli da izbegavaju sve obaveze, a najradije da nešto plate.
- - - - - - - - - -
Još bolje je da u gradski prevoz ubace i privtnike. Usluga će da bude bolja, a baš da vidim ove sitne lopove da li će da plaćaju kartu, ili da napadaju vozače.
To sam i ja napisao, ali neke ne mogu da ukapiraju.Ako su u BusPlusu pljačkaši, bojkutuješ ih i ne plaćaš, da vidimo koliko će da opstanu. Ali ne, nekima je lakše da lažu sebe i druge da ne plaćaju zbog "pljačkaša" a ustvari su bednici koji su navikli da izbegavaju sve obaveze, a najradije da nešto plate.
- - - - - - - - - -
Još bolje je da u gradski prevoz ubace i privtnike. Usluga će da bude bolja, a baš da vidim ove sitne lopove da li će da plaćaju kartu, ili da napadaju vozače.
Privatnici u gradskom prevozu POSTOJE vec 20 g. Kako ti nije muka da se toliko blamiras?
Privatnici u gradskom prevozu POSTOJE vec 20 g. Kako ti nije muka da se toliko blamiras?
zaboravio je na danicu draskovic sasvim slucajno