Tuča tokom protesta Dveri, napadnute novinarke

Repriza one ranije tuče novinarki
Једине батине је добио тежак социјални случај који је искориштен за ово лажирање "инцидента".
Њему су СНС батинаши лупали главу о бетон, и још увек је на Ургентном, а он се нигде више и не спомиње, мада је над њим несумњиво почињено кривично дело насилничког понашања у циљу угрожавања живота (лупање главе о бетон када је "игредник" већ оборен на земљу може се оквалификовати и као ПОКУШАЈ УБИСТВА).
Како није било полиције између СНС батинаша и протестаната?
Лажирано СВЕ.

Ako mislis na snimke koje je PINK vrteo ceo dan i jos ih vrti, tamo nema snimka napada na Gordanu. Ona koja se vidi na snimku je Mara (kojoj je napuklo rebro od dodira po kosi, valjda).
Zaista jos nisam video snimku napada na Gocu pa te milim za link. Najozbiljnije. Volim istinu pa ma za koga bila negativna.
To sto to mislis o "Boskicu" je ok i potpuno je saglasno sa svim radikalno naprednim misljenjima.
Pitas zasto pred PINK-m? Nije ti jasno? Ne vidis ni jedan razlog? Normalno jer ti si njihov istomisljenik. Bas te briga sta se prikazuje na NACIONALNOJ frekvenciji. E vidis, meni nije svejedno da se nacionalni resurs koristi za manipulacije jednog coveka i jedne partije plus narusavanje elementarnog morala i vrednosti naseg drustva. Neka Mitrovic to radi na svom privatnom kanalu ali ovo je NACIONALNO DOBRO. Zgrada i tehnika jesu njegove i ja ih ne diram ali frekvencija (koju je dobio pod jasnim uslovima) je opste dobro. Ako je moguce da ukapiras razliku.

Novinarke su dobile po pichki na tzv. protestu. To je fakat i nema dalje. ko je snimio je nebitno.
Boli me uvo što misliš da sam nečiji istomišljenik jer vi ionako lupetate šta vam dođe.
Nije me briga šta se gde prikazuje jer ja svoju decu vaspitavam šta će da gledaju, a još više da život i izbori postoje i van tv. Da i vi svoju tako vaspitavate, ružičastih ne bi ni bilo.Problem je što ste džiberi i palite se na mišljenje takvih.
Ova tv je zakupila to nacionalno dobro u pitaj boga koliko drćžava.Negde sam pročitao čini mi se 17. Šta to to govori?
Nije , ponavljam, Problem u njima, već u vama i načinu na koji doživljavate politiku. Dižete prašinu na bilo šta samo da bi neko kao primetio neke tzv. pravedne stavove. Smešno do jaja.

Novinarke su dobile po pichki na tzv. protestu. To je fakat i nema dalje. ko je snimio je nebitno.
Boli me uvo što misliš da sam nečiji istomišljenik jer vi ionako lupetate šta vam dođe.
Nije me briga šta se gde prikazuje jer ja svoju decu vaspitavam šta će da gledaju, a još više da život i izbori postoje i van tv. Da i vi svoju tako vaspitavate, ružičastih ne bi ni bilo.Problem je što ste džiberi i palite se na mišljenje takvih.
Ova tv je zakupila to nacionalno dobro u pitaj boga koliko drćžava.Negde sam pročitao čini mi se 17. Šta to to govori?
Nije , ponavljam, Problem u njima, već u vama i načinu na koji doživljavate politiku. Dižete prašinu na bilo šta samo da bi neko kao primetio neke tzv. pravedne stavove. Smešno do jaja.

Знам да ти је математика слаба страна али толико непознавање елементарних појмова је новина.
Националну фреквенцију има само 6 програма:РТС1 и 2. ПИНК, Б92, Хепи и Фокс (сада ПРВА). Ови канали су добили право емитовања у ЕТЕРУ који је национално благо. Кабловски канали нису у овој групи и не подлежу Закону којим су регулисани УСЛОВИ емитовања. Ово мало бесплатне едукације за СНС ботове.
Законом је ЗАБРАЊЕНО постојање партијских телевизија, у шта се ПИНК отворено претворио(одавно, само што је зависило ко је на власти ).
Тешко ми је замислити како своју децу васпитава неко коме је АВ узор културе, правде, поштења,...

И да! Ђука јутрос најављује да ће сутра приказати снимак на коме се види како "двојица премлаћују Гоцу У.". Хајде да и то видимо. Деест дана је прошло. Ваљда су успели нешто намонтирати. :rtfm:

Poslednja izmena:
Знам да ти је математика слаба страна али толико непознавање елементарних појмова је новина.
Националну фреквенцију има само 6 програма:РТС1 и 2. ПИНК, Б92, Хепи и Фокс (сада ПРВА). Ови канали су добили право емитовања у ЕТЕРУ који је национално благо. Кабловски канали нису у овој групи и не подлежу Закону којим су регулисани УСЛОВИ емитовања. Ово мало бесплатне едукације за СНС ботове.
Законом је ЗАБРАЊЕНО постојање партијских телевизија, у шта се ПИНК отворено претворио(одавно, само што је зависило ко је на власти ).
Тешко ми је замислити како своју децу васпитава неко коме је АВ узор културе, правде, поштења,...

И да! Ђука јутрос најављује да ће сутра приказати снимак на коме се види како "двојица премлаћују Гоцу У.". Хајде да и то видимо. Деест дана је прошло. Ваљда су успели нешто намонтирати. :rtfm:

I šta si sad rekao??? Ništa kao i osad... Šta se to nije znalo. Samo ko ro-bot premotavaš rečenice boškića liderčića i poznate fraze sa Krste. Šta očekujete sa takvim nedostatkom kreativnosti?

I šta si sad rekao??? Ništa kao i osad... Šta se to nije znalo. Samo ko ro-bot premotavaš rečenice boškića liderčića i poznate fraze sa Krste. Šta očekujete sa takvim nedostatkom kreativnosti?

Umesto da zahvalis sto te edukujem ti ovako. Ali, priznajem gresku. Napisati nesto ozbiljno pripadniku SNS je cisto gubljenje vremena. Nema tu leka, To je posebna sorta ljudi kojima je -1>1 ako tako kaze sef. Na neki nacin mi vas je zao. Umrecete u tudjoj kozi.

Umesto da zahvalis sto te edukujem ti ovako. Ali, priznajem gresku. Napisati nesto ozbiljno pripadniku SNS je cisto gubljenje vremena. Nema tu leka, To je posebna sorta ljudi kojima je -1>1 ako tako kaze sef. Na neki nacin mi vas je zao. Umrecete u tudjoj kozi.

Tako visoko mišljenje o sebi imaju samo oni koji nemaju ništa drugo.A što se tiče lekova-Zlatobor je pun trava. Na kraju, izbori će vam pokazati koliko vredite. samo mi9 je žao što neću biti tu kad vas Beli izbambusa. To je za žaljenje. Boškić sa svojom velikom idejom manji od zajebanta Belog. Vidiš li šta je žaljenje.

Tako visoko mišljenje o sebi imaju samo oni koji nemaju ništa drugo.A što se tiče lekova-Zlatobor je pun trava. Na kraju, izbori će vam pokazati koliko vredite. samo mi9 je žao što neću biti tu kad vas Beli izbambusa. To je za žaljenje. Boškić sa svojom velikom idejom manji od zajebanta Belog. Vidiš li šta je žaljenje.

:ok: Eto da se slozimo. Narod ima vlast kakvu zasluzuje.
No, to kod mene nece promeniti nista. Nece zato sto vecina misli da je 3+4=17 prestati da vazi da je 3+4=7.
Ako si u stanju da ukapiras sta govorim.

DPq0c4TX0AUYkI6.jpg

.

Како сада ово?

Па зар није прецедник целивао ране уцвељеним новинаркама које су, како испада, лажирале повреде и излежавале се о трошку социјалног, пред ТВ камераа.

Бошко је крив.

Требао је стварно да их унереди, а не да дозволи да се прецедник овако брука.

.

http://rs.n1info.com/a318455/Vesti/Vesti/Tuca-tokom-protesta-Dveri-povredjena-novinarka.html

Tuča tokom protesta Dveri, napadnute novinarke

napad-na-novinarku.jpg

Tokom protesta Dveri ispred zgrade TV Pink u Ulici Neznanog junaka u Beogradu dogodila se tuča, u kojoj su dve novinarke napadnute.

Kako N1 saznaje, zbog povreda zadobijenih tokom sukoba, ekipe Hitne pomoći u Urgentni centar prevezle su novinarku i još jednog od učesnika protesta.

TV Pink javlja da su napadnute novinarke te televizije Gordana Uzelac i Mara Dragović. Dragović je napadnuta sa leđa i udarena u potiljak, a Uzelac je nokautirana, navodi Pink.

"Kolega i ja smo stajali ispred vrata, moglo se naslutiti da sve ide u tom pravcu u jednom trenutku smo videli da Goca leži sklupčana na pločniku i uneli su je u zgradu, mi smo se pomerili ka ogradi, jak udarac sam osetila u glavu", opisala je Dragović.

Glavni i odgovorni urednik TV Pink Goran Gmitrić rekao je da Pink traži hitno privođenje počinilaca.

"Ne verujem u slučajnosti, Goca je nokautirana u hitnoj je, a Mara čeka da ode odavde, u potiljak je dobila pesnicu", rekao je Gmitrić.

Pokret Dveri, Zdrava Srbija i sindikat "Sloga" od 14 časova protestuju ispred zgrade Televizije Pink u Beogradu. Na protestu, kako kažu, iskazuju protivljenje rijalitijima, traže bolji položaj radnika i razbijanje medijskog mraka.

Protest je nastavljen ispred zgrade Vlade Srbije, gde su se pristalice Dveri i Zdrave Srbije okupile oko 16 sati. Oni nose transparentne na kojima piše "Parada ponosa - Parada srama", sliku Ramuša Haradinaja na kojoj piše "Teroristička koalicija", "Privremeno, ali do kada", "Ko troši naše penzije", "Sud ustavni - na popravni", "Dosta nam je mraka" i druge.

Saobraćaj je zaustavljen u delu Nemanjine ulice.

- - - - - - - - - -

ОЧИГЛЕДНА НАМЕШТАЉКА ОД СТРАНЕ РЕЖИМА!
ДОЛЕ СТРАХОВЛАДА!

Ovu sa slike stalno napadaju
Ili mnogo zna ili jede govna

Back