mimus
Aktivan član
- Poruka
- 1.489
Voja KostunicaZa Kostunicu sam uvek, ali mi je ovog puta zao Seselja, kakav je, da je, u zatvoru je i ne treba da mu se zabija noz u ledja!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Voja KostunicaZa Kostunicu sam uvek, ali mi je ovog puta zao Seselja, kakav je, da je, u zatvoru je i ne treba da mu se zabija noz u ledja!
Za Kostunicu sam uvek, ali mi je ovog puta zao Seselja, kakav je, da je, u zatvoru je i ne treba da mu se zabija noz u ledja![/QUOTE
Da ti nije zao i Legije i Zvekija? Kakvi su, da su,u zatvoru su i ne treba da im se zabija noz u... :stink: ledja...
Ko zna sta je moral, neka ucestvuje na forumu, a ko ne zna, neka se sa njega skloni!
Ko zna sta je moral, neka ucestvuje na forumu, a ko ne zna, neka se sa njega skloni!
Da bog da nikad ne saznala!
Dobro bre, Irone, dokle ti misliš da spamuješ svaku temu. Koju god da otvorim nalećem na tvoje spamove.
Dobro bre, Irone, dokle ti misliš da spamuješ svaku temu. Koju god da otvorim nalećem na tvoje spamove.
Šta ti smeta, čovjek samo razvija konstruktivnu demokratsku raspravu po uzoru na Vjericu.
![]()
Ma, ok, shvatili smo šalu, a sada ili nek se uključi u diskusije na temama ili nek iziđe negde u šetnju.
Da bog da ti na svakoj temi samo ja komentarisao!
Da Bog da ti crk'o procesor.
Nis je za Seselja i tacka!
Bal vampira. A pošto su radikali - umesto u ponoć - oni u podne !A pogotovu posle sednice centralne otadzbinske uprave strave i uzasa...![]()