Metronomy
Buduća legenda
- Poruka
- 49.470
vi za koje je srpski narod ***** koja izbegava da se sukobljava, pa vam odgovara da je narod slab i da je podlozan vladavini nasilnika.koji smo to mi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vi za koje je srpski narod ***** koja izbegava da se sukobljava, pa vam odgovara da je narod slab i da je podlozan vladavini nasilnika.koji smo to mi?
Nadam se da ce to ***** od siledzije biti polomljeno ,i sam sam znao da se bijem sa par njih ,pogotovo kad sam dosao iz vojske tad sam bio najludji!
Nismo u Rusiji da skaču sa AK-47 iz džepa.A ovi govnari u autobusu sto samo gledali i snimali ,pichketine …
Mrzim siledzije .Nismo u Rusiji da skaču sa AK-47 iz džepa.![]()
Kada čujem da neko povisi glas, da preti nekome, meni srce tako ubrza, udari me adrenalin, totalno izgubim kontrolu. Ne treba tako da me uznemiri, ali se to ipak dogodi.Mrzim siledzije .
U ja to ne mogu da smislim zbog drugih sam uskakao vatru,cela poenta je da se zastiti glava i da ako skoce vise njih da se ne dozvoli obaranje na zemlju ,a sa jednim ili dvojicom se lakse izadje na kraj.Kada čujem da neko povisi glas, da preti nekome, meni srce tako ubrza, udari me adrenalin, totalno izgubim kontrolu. Ne treba tako da me uznemiri, ali se to ipak dogodi.
a ne....Ti sto nose ranceve na ledjima u busu ne razmisljaju da nekog sa njime mogu udariti u glav sto se cesto desava. Ocigledno drugi covek ima kratak fitilj.
Ranac se skida sa ledja kada se ulazi u bus.
Uvek se valja izviniti ako nekog očešemo a ne po provincijskom modelu da te gleda ko tele kad mu ilu joj kažeš: "alo pazi kako hodaš"...Nece dobro proci lik.
Vidim da ga vec traze sportisti i borci.
Ima 39 godina, ovako udariti dete koje ne trazi konflikt, to je moglo biti moje dete, tvoje. U prevozu gde su radni ljudi majke zene deca stariji sugradjani.
Nije mu to dobro i bice mu zao sto je udario dete. Nece smeti da izadje na ulicu. Zapamtite da se ovako nesto ne sme raditi.
Ti sto nose ranceve na ledjima u busu ne razmisljaju da nekog sa njime mogu udariti u glav sto se cesto desava. Ocigledno drugi covek ima kratak fitilj.
Ako te neko i zakaci,nije te udario maljem i nije razlog da nekoga napadnes....Ti sto nose ranceve na ledjima u busu ne razmisljaju da nekog sa njime mogu udariti u glav sto se cesto desava. Ocigledno drugi covek ima kratak fitilj.
Исто се дешава свугде у свету, Србија није ни изузетак нити је ово јединствен случај и својствен само Србији. Дебила колко ти воља, широм планете.sto se ovo desava sa nama? Zasto se bijemo izmedju sebe a imamo toliko neprijatelja