Tuča na liniji 26.

Kada čujem da neko povisi glas, da preti nekome, meni srce tako ubrza, udari me adrenalin, totalno izgubim kontrolu. Ne treba tako da me uznemiri, ali se to ipak dogodi.
U ja to ne mogu da smislim zbog drugih sam uskakao vatru,cela poenta je da se zastiti glava i da ako skoce vise njih da se ne dozvoli obaranje na zemlju ,a sa jednim ili dvojicom se lakse izadje na kraj.

Ti sto nose ranceve na ledjima u busu ne razmisljaju da nekog sa njime mogu udariti u glav sto se cesto desava. Ocigledno drugi covek ima kratak fitilj.

Ranac se skida sa ledja kada se ulazi u bus.
a ne....
ranac se skida SAMO kad smeta vlasniku
npr. kad konačno sedne
pa onda ustane da skine ranac

Nece dobro proci lik.
Vidim da ga vec traze sportisti i borci.
Ima 39 godina, ovako udariti dete koje ne trazi konflikt, to je moglo biti moje dete, tvoje. U prevozu gde su radni ljudi majke zene deca stariji sugradjani.
Nije mu to dobro i bice mu zao sto je udario dete. Nece smeti da izadje na ulicu. Zapamtite da se ovako nesto ne sme raditi.
Uvek se valja izviniti ako nekog očešemo a ne po provincijskom modelu da te gleda ko tele kad mu ilu joj kažeš: "alo pazi kako hodaš"...

Kome da se provincija izvini?
Ne poznaje te
Koj ćeš mu?
Nema izvini

Uredna odelca i isečeni nokti najjeftinija vizuelna kultura u Srba

Ti sto nose ranceve na ledjima u busu ne razmisljaju da nekog sa njime mogu udariti u glav sto se cesto desava. Ocigledno drugi covek ima kratak fitilj.

Ranac se skida sa ledja kada se ulazi u bus.

Истина је то за ранчеве.

И некако, ти што носе ранчеве, увек су исти.

Али после овог снимка, тужилаштво мора да реагује против овог скота.

Back