Vidi veruj mi, to su momci koji ne znaju za strah, neustrasivi majndset. Ne pomaze mama tata interventna nema pomoci. Ovo je jedini opravdan razlog kada sportista sme i treba da izadje i svog zanra i deluje preventivno batinama da zastiti slabijeg, znamo svi da policija ne radi svoj posao. Jedino cast izuzecima starijim policajcima koji bi ga zbog ovoga... (postoji procedura)
Ja sam morao da napenalim lika u pedesetici koji je pokusao da pokrade dedu. Vidjam ga i dalje u pedesetici uvek kada su guzve. I u 17 i 31. Kozna jakna stari model tvrda koza, celav, npr 100-110 kg, prejak, nznm 45, 50 godina, 175cm, sirotinja fura na mafiju. Najpre sam mu rekao gospodine silazite na sledecoj stanici. Ne ja silazim ovamo onamo. Silazis na sledecoj veruj mi. Staje pedesetica. Napravite malo mesta gospodin silazi. I penal nogom. Izleteo pao dole. Krenuo da se dize. Lezi dole. X2
Treci put lezi dole ###### ti mamicu. Zatvore se vrata crvenim od sramote. Neki opet stariji sugradjanin koji je bio upucen u situaciju kao svaka ti cast. A ja ono, nije mi drago sto moram da se ponasam kao baraba, ulicar. Sramota je da se potuces.
Ovo ne pisem da se hvalim, ja sam budala to je normalno ali znam vrlo dobro sta se ne sme raditi. Starije postujte, pomazite svakog psa, zagrlite tatu, poljubite majku, pozelite dobar dan svakom komsiji naucite nesto od mene ja jos malo pa odo u nemacku.