Tuča na liniji 26.

Belgradeboy

Elita
VIP
Poruka
22.447
U beogradskom gradskom prevozu na liniji 26 jedan putnik je hteo da izazove tuču. Manji i slabiji ga je zakacio u prolazu nista neuobičajeno. Ovaj se naljutio, lupio samar momku i vredjao. Napadnut lik je samo izašao na sledećem stajalištu.

Niko nije zvao policiju, nije vozač reagovao. Vozač uglavnom reaguje čudi me da nije.

https://mondo.rs/Info/Drustvo/a1589459/Tuca-u-gradskom-prevozu-na-liniji-26.html

Ovako izgleda lik kad ga dohvate borci.

aAB76jxQ_700w_0.jpg

Ovako izgleda lik kad ga dohvate borci.
Vidi veruj mi, to su momci koji ne znaju za strah, neustrasivi majndset. Ne pomaze mama tata interventna nema pomoci. Ovo je jedini opravdan razlog kada sportista sme i treba da izadje i svog zanra i deluje preventivno batinama da zastiti slabijeg, znamo svi da policija ne radi svoj posao. Jedino cast izuzecima starijim policajcima koji bi ga zbog ovoga... (postoji procedura)
Ja sam morao da napenalim lika u pedesetici koji je pokusao da pokrade dedu. Vidjam ga i dalje u pedesetici uvek kada su guzve. I u 17 i 31. Kozna jakna stari model tvrda koza, celav, npr 100-110 kg, prejak, nznm 45, 50 godina, 175cm, sirotinja fura na mafiju. Najpre sam mu rekao gospodine silazite na sledecoj stanici. Ne ja silazim ovamo onamo. Silazis na sledecoj veruj mi. Staje pedesetica. Napravite malo mesta gospodin silazi. I penal nogom. Izleteo pao dole. Krenuo da se dize. Lezi dole. X2
Treci put lezi dole ###### ti mamicu. Zatvore se vrata crvenim od sramote. Neki opet stariji sugradjanin koji je bio upucen u situaciju kao svaka ti cast. A ja ono, nije mi drago sto moram da se ponasam kao baraba, ulicar. Sramota je da se potuces.

Ovo ne pisem da se hvalim, ja sam budala to je normalno ali znam vrlo dobro sta se ne sme raditi. Starije postujte, pomazite svakog psa, zagrlite tatu, poljubite majku, pozelite dobar dan svakom komsiji naucite nesto od mene ja jos malo pa odo u nemacku.

Vidi veruj mi, to su momci koji ne znaju za strah, neustrasivi majndset. Ne pomaze mama tata interventna nema pomoci. Ovo je jedini opravdan razlog kada sportista sme i treba da izadje i svog zanra i deluje preventivno batinama da zastiti slabijeg, znamo svi da policija ne radi svoj posao. Jedino cast izuzecima starijim policajcima koji bi ga zbog ovoga... (postoji procedura)
Ja sam morao da napenalim lika u pedesetici koji je pokusao da pokrade dedu. Vidjam ga i dalje u pedesetici uvek kada su guzve. I u 17 i 31. Kozna jakna stari model tvrda koza, celav, npr 100-110 kg, prejak, nznm 45, 50 godina, 175cm, sirotinja fura na mafiju. Najpre sam mu rekao gospodine silazite na sledecoj stanici. Ne ja silazim ovamo onamo. Silazis na sledecoj veruj mi. Staje pedesetica. Napravite malo mesta gospodin silazi. I penal nogom. Izleteo pao dole. Krenuo da se dize. Lezi dole. X2
Treci put lezi dole ###### ti mamicu. Zatvore se vrata crvenim od sramote. Neki opet stariji sugradjanin koji je bio upucen u situaciju kao svaka ti cast. A ja ono, nije mi drago sto moram da se ponasam kao baraba, ulicar. Sramota je da se potuces.

Ovo ne pisem da se hvalim, ja sam budala to je normalno ali znam vrlo dobro sta se ne sme raditi. Starije postujte, pomazite svakog psa, zagrlite tatu, poljubite majku, pozelite dobar dan svakom komsiji naucite nesto od mene ja jos malo pa odo u nemacku.
svaka tebi cast, jel treniras ti neki boks?

ne , treba iskrpiti rupe u zakonu , popraviti sudstvo

linc i rulja nikad nisu doneli boljitak i pravdu

ubrzo bi ovo bila praksa

Ne postoji utopija o kojoj govoris. Nece ni postojati jer je standard ove zemlje otisao u k. Mnogo je besa u ljudima i to iskale cim se ukaze prilika. Da nam je sve potaman, onda bi se reforma sudstva donekle i razmatrala, ali ovako nema smisla.

ne vidim sta pise ta mala slinica aka @Baad_Boy ali moze da prdi do sutra jer je to jedna ameba wannabe Mafija :rotf:
Vidis.
Ja sam vrlo tih i ne mafijam, to mi je grozno.
Znas kako dobri moj bivsi moderatoru, sutra da me napadnes ti sa tih 80 kg masnih naslaga koje su tetivama spojene za 65 godina stare kosti ja bih se naizvinjavao i probao da izbegnem sukob. Ti ne razumes taj model ponasanja, niti imas dovoljno kapaciteta da prepoznas opasnost. 🙂

Ne postoji utopija o kojoj govoris. Nece ni postojati jer je standard ove zemlje otisao u k. Mnogo je besa u ljudima i to iskale cim se ukaze prilika. Da nam je sve potaman, onda bi se reforma sudstva donekle i razmatrala, ali ovako nema smisla.
uvesti u policiju i sudstvo modernu tehniku sve se to moze za par godina dovesti na nivo svajcarske

evo za kratko vreme nema vise neregistrovanih u saobracaju

uvesti u policiju i sudstvo modernu tehniku sve se to moze za par godina dovesti na nivo svajcarske

evo za kratko vreme nema vise neregistrovanih u saobracaju
Ne pricamo o vozilima sada. Postoji jedna teorija u psihologiji (zaboravio ime) koja se zasniva na tome da kada se dogadja neko nasilje, pojedinac nece reagovati jer je u grupi i ceka da neko drugi to ucini. I tako dok cekaju, niko nista ne ucini.

Tako nesto desava se ucestalo. Dvojica se tuku, svi gledaju prenerazeni ali ih niko ne razdvaja.

Pazi se samo od tih budala da ne nose hladno ili vatreno oruzije.
vrlo sam lukav i kulturan, ni ovaj krupan lik nije znao sta ga snaslo. Na ulici ja mu ne govorim nista samo vladam situacijom. Jedina greska, posle sam razmisljao, morao sam da izadjem i da ga kontrolisem do dolaska policije. Nisam trebao da ga udarim. Ali jbg bilo mi sladje da ga puknem da shvati gresku. Da ga kaznim. Nznm tu se brzo donose odluke, sekunde. Imao sam nekih npr minut do sledece stanice. I odluka je pala da je jedan matori bilder morao biti prebiven. 😂😂😂😂

Mene je baba u gradskom spopala forama "Vidi ga, ne ustaje trudnoj zeni. Bezobrazluk novih generacija. Fora je sto sam imao slusalice i gledao kroz prozor. Niko nisam rezonovao. I posto sam nacuo babu, okrenem se, izvinim trudnici i ponudim joj da sedne. Ali baba ne staje da naklapa. Nesto sam kratko dao opravdanje i posle je kulirao. Mrzi me da se prepucavam sa babom.

Mene je baba u gradskom spopala forama "Vidi ga, ne ustaje trudnoj zeni. Bezobrazluk novih generacija. Fora je sto sam imao slusalice i gledao kroz prozor. Niko nisam rezonovao. I posto sam nacuo babu, okrenem se, izvinim trudnici i ponudim joj da sedne. Ali baba ne staje da naklapa. Nesto sam kratko dao opravdanje i posle je kulirao. Mrzi me da se prepucavam sa babom.
Jao. Mene je trudnica ocesala malim stomakom. Vrlo mali stomak osetim na ramenu. I ja odmah ustanem i ponudim joj sediste. Kao ne. Molim vas sedite. I nagovorim je. Zahvalila mi se npr 3 4 puta onako samo pomera usne ja procitam hvala ti. Ajao ❤ samo djubre sam i ja, ne ustajem ako nisu mnogo stari kada stojim na poslu 10-15h i jos u prevozu 2h nema sanse. Ustao bih ali ne mogu da izdrzim.

Nece dobro proci lik.
Vidim da ga vec traze sportisti i borci.
Ima 39 godina, ovako udariti dete koje ne trazi konflikt, to je moglo biti moje dete, tvoje. U prevozu gde su radni ljudi majke zene deca stariji sugradjani.
Nije mu to dobro i bice mu zao sto je udario dete. Nece smeti da izadje na ulicu. Zapamtite da se ovako nesto ne sme raditi.
Da, pravda je jača od nepravde to je opšte poznato

Mozes sa vise reci?
sa vise reci pusti snovi, bitanga ce da prodje nekaznjeno jer smo nacija picki naucenih na trpljenje i sudstvo i policija su nam takvi kakvi su

Ti sto nose ranceve na ledjima u busu ne razmisljaju da nekog sa njime mogu udariti u glav sto se cesto desava. Ocigledno drugi covek ima kratak fitilj.

Ranac se skida sa ledja kada se ulazi u bus.
samo izgovor za pravdanje bilmeza

Naravno da to nije tuca, vec se bitanga namerila da pokaze muskost nad slabijim od sebe.
Tuca bi bila da je bila jos jedna bitanga koja misli da je jaci od nasilnika i dobaci "alo pusti to dete"...znaci proslo je sasvim dobro jer nije bilo druge bitange.
Bilo bi zanimljivo da je neka pravdoljubiva zastupnica istupila i rekla da se slabiji ne tuku, cime bi se onda opravdao nasilnik? Jer bi onda imao veci deo prisutnih protiv sebe i morao bi da izadje.

sa vise reci pusti snovi, bitanga ce da prodje nekaznjeno jer smo nacija picki naucenih na trpljenje i sudstvo i policija su nam takvi kakvi su

samo izgovor za pravdanje bilmeza
vi jeste nacija pichki i trebaju vam takvi policajci i sudije, na tome gradite svoju vlast....i treba vam takva nacija koja trpi....dok se vi kurcite.

Ti sto nose ranceve na ledjima u busu ne razmisljaju da nekog sa njime mogu udariti u glav sto se cesto desava. Ocigledno drugi covek ima kratak fitilj.
По тој логици, можда и ја имам кратак фитиљ и металну шипку у ранцу, па кад видим да неко напада дете, извадим и отворим му лобању на лицу места.
Не мора да буде случај качења ранцем, може да се деси качење раменом, шаком, ногом, случајно да се нагази неко, а то што има кратак фитиљ није оправдање да одма лупа шамаре. Таквима требају лекције које не држи ни полиција ни судство, већ родитељи и улица.

Ranac se skida sa ledja kada se ulazi u bus.
А људи се не требају тући аутоматски ако случајно неког закаче или нагазе.

Poslednja izmena:

Back