Tuča i eksplozija u Zvečanu

adem_ks

Buduća legenda
Banovan
Poruka
33.624
Da na severu Kosova vlada bezakonje,to se zna odavno, ali u zadnje vreme su preterali. MIslim da igranje bombama, ono u Bosnjak mahali, zatim na onom vasaru gde su nekoliko osoba zadobile lakse i teze povrede, a sada i ovo,prelazi ganicu tolerisanja cak za taj deo.

Tuča i eksplozija u Zvečanu
6. septembar 2010. | 11:12 | Izvor: Tanjug Zvečan -- Posle masovne tuče na ulicama Zvečana bačena je i bomba koja je eksplodirala pred pekarom. U eksploziji nije bilo povređenih.

Portparol Kosovske policijske službe Besim Hoti izjavio je da su dve osobe lakše povređene, a dva civilna vozila oštećena su u masovnoj tuči u Zvečanu.

U eksploziji koja se sinoć dogodila u Zvečanu na severu Kosova nije bilo povređenih, ali je pričinjena materijalna šteta, dodao je on.

"Počinioci ovog kriminalnog akta za sada nisu poznati. Bitno je da nije bilo povređenih", rekao je Hoti.

Eksplozija se dogodila neposredno nakon masovne tuče u Zvečanu u kojoj je učestvovalo oko 100 osoba iz severne Kosovske Mitrovice i Zvečana.

"Nije bilo uhapšenih i niko nije priveden, to će se verovatno uraditi posle istrage obzirom da su učesnici poznati. Nije bilo dovoljno policajaca da se uhapsi toliko ljudi odjednom", rekao je Hoti.

Prema saznanjima policije, tuča i eksplozija koja je usledila nisu povezani.

Oba slučaja su pod istragom policijske stanice Zvečan uz asistenciju istražne jedinice iz regiona
.

pa da, cak je i on poznatiji svetu od tih tvojih "poznatih" semenkara... niko nikad cuo za njih, sve neki levaci i burekdzije

Lepo... Ja imam na mojim avatarima ljude koje cenim, koji su radili za dobrobit svog naroda,i uspeli u tome sto su hteli. Ti imas isto tako osobe koje cenis, kojima se divis, koje bi zeleo da imitiras... A posto o ukusima ne vredi onda...:bye::bye:

Lepo... Ja imam na mojim avatarima ljude koje cenim, koji su radili za dobrobit svog naroda,i uspeli u tome sto su hteli. Ti imas isto tako osobe koje cenis, kojima se divis, koje bi zeleo da imitiras...

to ti neosnovano zakljucujes, moj avatar je samo simbol onoga sta ja tebi i onima nalik tebi radim u ovom virtuelnom svetu :super:

dakle moj avatar je zaebancija, a tvoji avatari i tvoji poznati aljbanci su degenizam :ok:

to ti neosnovano zakljucujes, moj avatar je samo simbol onoga sta ja tebi i onima nalik tebi radim u ovom virtuelnom svetu :super:

dakle moj avatar je zaebancija, a tvoji avatari i tvoji poznati aljbanci su degenizam :ok:

E nejaci, sto rece moj komsija, pa ti to ne mozes uraditi ni samom sebi, a kamoli meni ili bilo kome drugom. Smesno ili zalosno, pitanje je sad:think::think:

Da na severu Kosova vlada bezakonje,to se zna odavno, ali u zadnje vreme su preterali. MIslim da igranje bombama, ono u Bosnjak mahali, zatim na onom vasaru gde su nekoliko osoba zadobile lakse i teze povrede, a sada i ovo,prelazi ganicu tolerisanja cak za taj deo.

.

Prvo nemoj da ga tupiš,bezzakonje vlada na čitavom Kosovu,a drugo hebem li ga koji im je djavo da se biju...što se mene tiče neka se biju ako ih ne boli...ali tuča sa preko 100 čoveka iz severne Mitrovice i Zvečana????Kao da su navijači neki u pitanju...ili obračun kod OK korala :hahaha:
Sad sam zvao druga u Zvečanu i kaže da nema pojma i da ne zna ni za kakvu tuču ni eksploziju...doduše on je gore malo u brdu,ali baš me zbunio...ja mu kažem o čemu se radi,i on mi kaže da taj pekar nije Albanac nego Goranac i da se više puta čarkali sa njim...a za tu tuču nema pojma...:dontunderstand:

Back