tu su deca..dojke nam sluze da nam budu lepe..a brak?

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.233
malo kubizma i nadrealizma inspirisana cickom i jos nekim izjavama nekih forumasica na drugoj temi, da se na forumu ne oprasta sreca

a onda naletim na izjavu eminentne forumasice da je u stvari sve nasla ovde na forumu..i prvog muza i ljubavnika i drugog muza
sestro, svaka cast :ok:
al to sve nema veze
tema je ozbilja..vrlo

sta je ono sto je za vas reper da u brak udjete, a sta da iz njega izadjete?
kad po vrama brak prestaje da bude brak, a postaje mrak
da li u braku ostajete i ako od braka ostane samo forma

molim bez vredjanja i molim za puno uvazavanje tudjih stavova...razmenjujemo misljenja, a svacije je dobro doslo

ma nisi saki najbolji si al ja se ni prvi put nisam udala u vjencanici ne znam sta da ti kazem uvek sam bila nenormalna

lepo ti kaze covek, zato ti sad vencanica viri iz torbe
da si se prvi put udala ko covek, 300 zvanica, prase na raznju..ne bi sad sanjala o udaji
udavaco :lol:

- - - - - - - - - -

povoda za razvod je mnogo ...mnogo više nego načina da se brak sačuva

ne bi ti palo na pamet sigurno da se razvodis zato sto carape ostavlja svuda po stanu, npr..ne svidja ti se, ali to nije razlog
sta je ono zbog cega bi odlucila da dalje nema?
to je to, the end

malo kubizma i nadrealizma inspirisana cickom i jos nekim izjavama nekih forumasica na drugoj temi, da se na forumu ne oprasta sreca

a onda naletim na izjavu eminentne forumasice da je u stvari sve nasla ovde na forumu..i prvog muza i ljubavnika i drugog muza
al to sve nema veze
tema je ozbilja..vrlo

molim bez vredjanja i molim za puno uvazavanje tudjih stavova...razmenjujemo misljenja, a svacije je dobro doslo

da i mene zanima da li je to istinska zelja za porodicom, bioloski sat i ono kao vreme mi je ili su tu neke druge stvari, ljubav mozda ili neki interes

Babu je bolelo uvo,ta je zena bila prava flegma.Samo se jednom iznervirala,na dedinoj sahrani kad je dosla gomila bakica za koje niko od nase familije nije znao ni da postoje.Napravila bi ona haos na sahrani,ali nas je pop odrao a vec je bio placen i svi smo je smirivali:rumenko:
Sto volim kad se ovako ukljucim na temu i pogodim u sam centar problematike
Ghelyon.gif

al to sve nema veze
tema je ozbilja..vrlo

Hm...
Kada se vratim unazad shvatam da sam zapravo zelela prebrzo da odrastem. Ne mogu da potpisem veliku, neobuzdanu ljubav. Cak ljubav uopste. Svidela mi se ta slika, slika zene, majke, ljubavnice, domacice,... U tom trenutku su se stvari tako poklopile i eto... I zagrizla sam. Zelela sam da uspe. Trudila sam se, stvarno. Da sam bila pored nekoga slicnijeg sebi, odnosno ko brak/ vanbracnu zajednicu dozivljava kao i ja, verujem da bi opstalo. Znam da bih bila odana i prvrzena. Naviknuta. Ludo zaljubljena- ne.
Sada smatram da bih zivela sa nekim samo kada bi me toliko fascinirao i obuzeo da ne mogu bez njega. Znaci- (verovatno) nikad.
Brak postaje mrak kada se uz partnera osecas usamljeno. Kada jedva cekas da se negde izgubi. Kada ti nije bitno gde je i da lii ce se vratiti. Kada prestaje da te pogadja, brine. Kada se pored njega gusis, a bez njega dises.
Pravi brak ili forma? Ljudi su razliciti. Neke zadovoljava samo imidz i slika koju ostavljaju pred drugima. Drugi bi, opet, preuzeli na sebe i svu krivicu i sve osude (koje im i ne pripadaju) samo da se rese pakla, tzv. braka.
Srecom, ima i onih kvalitetnih odnosa, koji traju godinama, decenijama, i oboje jos uvek osecaju jedno drugo :) To je prelepo...

Poslednja izmena:
da i mene zanima da li je to istinska zelja za porodicom, bioloski sat i ono kao vreme mi je ili su tu neke druge stvari, ljubav mozda ili neki interes

pa kazi nam, sta je kod tebe to sto ce da prevagne?

- - - - - - - - - -

Babu je bolelo uvo,ta je zena bila prava flegma.Samo se jednom iznervirala,na dedinoj sahrani kad je dosla gomila bakica za koje niko od nase familije nije znao ni da postoje.Napravila bi ona haos na sahrani,ali nas je pop odrao a vec je bio placen i svi smo je smirivali:rumenko:
Sto volim kad se ovako ukljucim na temu i pogodim u sam centar problematikePogledajte prilog 305752

to znaci da ti ipak mozda nisi jedini unuk svoga dede ;)

Hm...nisam ni udata ni razvedena ali sam tri veze zavrsila jer sam kazala da ne zelim brak.
Istina je da ne razmisljam o vencanju dok ga druga strana ne spomene. I tu nam se veza upropasti jer shvatim da ne volim dovoljno za brak. Tacnije, za moje poimanje braka je to malo a za poimanje veze nije malo. Mozda sam licemerna. Imam romanticnu sliku kako ta veza treba da izgleda da bi bila zauvek. Sto me navodi na zakljucak da bih usla i izasla iz braka zbog ljubavi....odnosno nedostatka iste...ako izuzmem situaciju da me tuce ili sta vec pa se spasavam...ako bih ga jos volela, mnogo bih se tesko razvela makar imao gomilu problema.

Back