TSC Backa Topola vs Crvena Zvezda 14.6.2020. 16:30 h

Poruka
21.519
Mec izmedju prvog i cetvrtog na tabeli... TSC je obezbedio mesto u kvalifikacijama za Ligu Evrope...
A ovo je nas sastav prema Mozzartu

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Gajić, Pankov, Babić, Konatar - Jovičić, Vulić - Garasija, Nikolić, Gavrić - Pavkov.

Ako stvarno izadju ovih 11 to su sve do jednog sem Borjana igraci koji nisu poceli derbi... Znaci dokaz da imamo dva tima, samo je jedan skup skupih promasaja, a u drugom je prosek godina oko 23...

Ocekujem pobedu i da klinci blistaju... Jovicic ce dominirati na sredini, a bice zanimljivo videti da li ce TSC da pokusa da se nadmece tj. da se bori za posed i vrsi pritisak na nase, i kako u takvoj situaciji (ako do nje dodje) reaguju Pankov i Babic.. Vulic je realno slab igrac al osecam da moze da ga usere neki gol opet..

Prenos je na Areni i na b92..

Ne igra Njegoš. Nayebali smo.
Inače ako dobro vidim Degenek je desni a Gajić levi bek, Ivanić ponovo krilo, Bukvanović isto... Ako s ovima uđemo u ligu dogodine, ispadamo iz iste.

Nije igramo sa 3 nazsd manje vise krilni bek ti je desni Gajic desni u sredini u bakula i nikolic Ivanic ima slobodnu ulogu krece se kuda oce ali se izvuce cesto na levu stranu pa smeta Gavricu...i imas ova dva balvana u napadu samo sto je domaci balvan mnogo manje placen i nesto se kao kao bori i dao je neke bitne golove a ovaj Portuglaski balvan suvisno je komentarisati...

Poslednja izmena:
Nije igramo sa 3 nazsd manje vise krilni bek ti je desni Gajic desni u sredini u bakula i nikolic Ivanic ima slobodnu ulogu krece se kuda oce ali se izvuce cesto na levu stranu pa smeta Gavricu...i imas ova dva balvana u napadu samo sto je domaci balvan mnogo manje placen i nesto se kao kao bori i dao je neke bitne golove a ovaj Portuglaski balvan suvisno je komentarisati...
Strani balvan je na derbiju od strane komentatora bio proglasen ``kao igrac koji je dosao u zvezdu sa reputacijom rasnog golgetera...`` :mrgreen:
Niti u jednom klubu gde je igrao nije dao vise od 10 golova,a da nije bilo Mrkele,Terze i njihovih kombinacija,ligu sampiona bi mogao da gleda samo an tv....

Ma sace Terza da dovede Siladija pa da napadnemo evropu samo da prvo prodje Mrkelin skauting 🤣🤣🤣🤣
A kako je deki izmeso karte sa 4 izmene auu...Od tog trenutka na terenu smo videli 2 fudbalski pismema poteza posle prvog je prethdio gol kada je Radulovic skolski zavrnuo loptu u 16 i negde pred kraj kada je sa igracem na ledjima Radulovic sjajno primio varkom tela povuko igraca levo a on otiso desno potom je odigro loptu u prostor dal Simicu dal Vukanovicu nebitno ovaj je uglavnom kao vo prerano krenuo i zavrsionh debelom ofsajdu...

Gavric i Nikolic su danas bili dobri... Tesko je ocekivati da dva decaka od po 20 godina koji zajedno nemaju 20 utakmica u Zvezdi da spakuju sami tri komada i pobede taj TSC kakav god bio, to jeste krs i lom od ekipe ali to malo sto znaju fudbala im je dovoljno da budu medju najboljima u nasoj ligi..
Po meni od svih koji su poceli jedino njih dvojica su imali neke smislene pokusaje napred...

Radulovic svaka cast, 3 zvanicne utakmice, gol i asistencija... Po ovome do sada vidjenom on i ova dvojica gore spomenutih su ajde da kazemo uz jos mozda Gobelju i Jovicica jedini igraci na kompletnom platnom spisku koji nisu potonuli... Ostali koji i imaju neke kvalitete to se trenutno ne vidi.. Znaci nesto veliko mora da se menja.. Mada je i Nikolic bio na ivici, ovo sad je vec bolje...

Ja imam utisak da se ta letargija, lenjost i malodusnost u nasoj svlacionici siri kao kakva zaraza... Ova mladjarija mora da se otrgne od tih uticaja i da ostanu svi na okupu, ja bih zadrzao i tog Njegosa al kad vec mora da se prodaje onda prodaj... Ali ova tri nikako... Imamo jos 3-4 igraca koji se drze, dvojicu da nasetujemo tokom odmora i dva pojacanja da pogodimo i preokrenuce se situacija...

Samo je pitanje dal je Deki kadar...... Sad ces me Bari optuziti da ne postujem nikog hahaha al jbg, verujem u Zvezdu, samo se plasim da Deki nije od onih doso sam glasno uz pompu, krenuo krupnim korakom, velika obecanja a u igri na terenu nista...

Ma necu brate vidi...Deki i Perica jesu meni prva secanja vezana za Zvezdu stim sto ja nemam taj sentiment prema Dekiju kao neki...Za njega kazu da je privatno super lik i dobar covek pojma nemam svi ga postuju ali nisam ja zaboravio koliko je on u repci otaljavao posao a u Interu se borio kao lav itd...Tad mi je cesto on bio bas upitan...Ima on "respekt" od mene ali mislim da je itekako njegova "velicina" malo vestacki napumpana...jer se gleda kroz prizmu toga sta je uradio vani i kakvu je karijeru imo sve je to lepo i svaka cast golovima sa 18 godina u evropi ali mislim da u protekle 2 decenije imamo 10tak igraca koji su vise Zvezdi dali od njega...a nisu ni blizu tog renomea...Sad lagao bih kad bi reko da me nije dirnula ona konferencija kad je preuzo ekipu i sve to...vrate se sjecanja i osjetis da je jedan od nas....Jos jedna stvar on ovim samo moze da ukalja ime svoje....
Da li ce biti dobar trener nemam pojma cudi me da smo ovako malokrvni ako nista...I nema nekih objektivnih razloga za optimizam...
Nemam nista protiv da ga smene ali nisam nesto ni odusevljen iz razloga sto smo mi imali istorijsku sansu da se stabilizujemo i napravimo iskorak a koliko se kralo spali smo da strepimo oce li ostati Gavric...tako da mislim da smo sve kredite ispucali i ko got da dodje il deki ostane crno nam se pise...toga se najsikrenije bojim...
Vidim kaze posle tekme znas nemamo neke osnovne stvari ili znas ili ne znas...A brate sta dosad nisi izvalio da imas svega par fudbalskih pismemih igraca...wtf kao da nisi vidio dje si doso...
Nikolic je ok sve izvodi u pokretu i tecno ide lopta kod njega ima tehniku nije prodoran igrac al nemora ni da bude ali mora imati makar jos 3 4 igraca da ga mogu ispratiti i na to jos mu fali iskustva rutine i nesto snage...Ali sta ces ti kad realno u ovij ekipi si danas imo mozda jedino gavrica koji moze razmeniti snjim dupli pas i koji fudbalski razmislja u teoriji to je Ivanic u praksi...Ivanic je katarofa lik ima slobodu u igri kao da je Katai ****** i jos 5 puta bezbrizniji i nonsalantniji pristup...i sto neko rece kad got su ova dvojica nesto i pokusali da odigrajj fudbalski ovaj je upropastio...Treba nam zadnji vezni zverina ali bas zverina pismen spic i jos jedan majstor tipa katai....
Jeli u Zvezdi ikada igrao "bezopasniji" napadac od Tomanea kakva je ono tuga ljudi moji pa Jovancica koji se raspada i nikad to nike igro da stavis u napad bio bi bolji duplo! Smeo bih se kladiti...Sikimic Grofov je za ovoga Levandovski...
Sto se tice Degeneka danas je bio uzasan ali znas da zna puno bolje i da ce se dati dovesti u red dok je Boaci bivsi igrac iskasapljen povredama hvala mu na svemu i sve najbolje u karijeri i daljem zivotu...

Back