Tržišna vrednost

bezibre!

Poznat
Banovan
Poruka
8.923
lak it or not, al 99 posto stavri se danas meri tršišnom vrednošću i ekonomskim merilima, tj. parama ili nekom korišću

šta vi na tom polju imate da ponudite svetu i na koji način da koristitete i isplati se nekom

recimo da uzmemo neka merila

kapital (materijalna sredstva, pokretnosti i nepokretnosti kojeimate kao neku bazu dosad stvoreno ili nasleđeno)
fizika (fizička snaga, sposobnost, izled)
sposobnosti (umem da radim to i to..)
znanje i ideje (jasno)
muda (bitan faktor - natročito ako nemate ništa drugo - hrabrost da napravite nešto novo ili da se izdebilišete)

dakle na koji način jeste ili na koji način planirate da materijalizujete svoje kvalitete i nekvalitete

tema je za svaštaru al me mrzelo da idem tamo

i ako znam šta je poenta prcajte me

lak it or not, al 99 posto stavri se danas meri tršišnom vrednošću i ekonomskim merilima, tj. parama ili nekom korišću

šta vi na tom polju imate da ponudite svetu i na koji način da koristitete i isplati se nekom

recimo da uzmemo neka merila

kapital (materijalna sredstva, pokretnosti i nepokretnosti kojeimate kao neku bazu dosad stvoreno ili nasleđeno)
fizika (fizička snaga, sposobnost, izled)
sposobnosti (umem da radim to i to..)
znanje i ideje (jasno)
muda (bitan faktor - natročito ako nemate ništa drugo - hrabrost da napravite nešto novo ili da se izdebilišete)

dakle na koji način jeste ili na koji način planirate da materijalizujete svoje kvalitete i nekvalitete

tema je za svaštaru al me mrzelo da idem tamo

i ako znam šta je poenta prcajte me

Pa chekaj ne moze to tako morash da kazesh koliko procenata ide na koju stavku da bih ja mogao svoju trzishnu vrednost da izrachunam... :D

Back