Trzanje i tesko paljenje Yuga 55 u voznji na plin

ivana96

Zainteresovan član
Poruka
227
Pozdrav svima...Treba mi pomoc....Gasio mi se jugo na plin na leru,a i pri voznji,na benzin nije hteo da upali. Promenim isparivac,creva,filter plina,benzinska pumpa zamenjena. Kad sam posao kuci od majstora,sve super radilo,i tako jedan dan,drugi dan sve isto! Palenje nastelovao majstor,plin...i sve opet isto...Molim za neki savet,hvala unapred!

Не знам како иде на бензин, ако на бнзин иде боље него на плин, не штуца и не трза, до струје је, а ти најбоље знаш шта си мењао. Мени је ауто давао такве симптоме док нисам променио каблове за свећице.
Плин је јако осетљив на струју....

Pozdrav svima...Treba mi pomoc....Gasio mi se jugo na plin na leru,a i pri voznji,na benzin nije hteo da upali. Promenim isparivac,creva,filter plina,benzinska pumpa zamenjena. Kad sam posao kuci od majstora,sve super radilo,i tako jedan dan,drugi dan sve isto! Palenje nastelovao majstor,plin...i sve opet isto...Molim za neki savet,hvala unapred!

Nik Ivana,pol zenski a prica u muskom rodu.:eek:
Nego,jednostavno to ti je...Jugo.Probaj da nastelujes ler gas.I nemoj da zaboravis da vratis sauh.

Ako ne "štuca" dok radi na benzin onda je ili problem u dovodu plina ili struja. Svecice si promenio kazes, mislim da je to za autoelektricara. Kad je radio na plin dok opet nije crko kako je radio? Trzanje auta neupitno pokazuje da ima prekide u dovodu goriva. Jer posle u pokretu pali na kompresiju a pogotovo plin. Struja definitivno ili nema kompresiju zbog karika. Pogledaj dovod plina i struju.

Back