truth or dare

naravno...kao sto sam i pretpostavila, niko me nije ozbiljno shvatio...
a ja sam na mukama!
tj moja drugarica...
pisem u prvom licu da bih se identifikovala s anjenim probelemom...a i vi dragi citaoci!
:P

ja sam u zivotu moralno postupila
bas u tom momentu nudio mi je zajednicki zivot iako je znao da ga ne volim jedna mnogo jaka faca u italiji (toliko jaka da se druzi s vatikanskim mocnicima,stvarno nisam u fazonu da se hvalim ovim stvarima,to je njegov uspeh a ne moj,ali nije da mi nije imponovalo) i ovaj moj,student u srbiji i trener u teretani,al njega sam volela(i volim)
i ja lepo sracunah da ne mogu da se budim pored onog kojeg ne volim kojeg bih mozda i mogla da poljubim ali dete s njim da imam ni u ludilu
i ne kajem se,zaista,mada je lepo mastati da sam mogla da zivim kao gabrijela solis z:mrgreen: medjutim cena za to je meni bila previsoka
a da me neka drugarica pita sta da uradi rekla bih "ludo jedna udaj se za bogatog,sta ce ti ljubav" :lol:
ne znam koji je to fazon prodavati se kao visokomoralna osoba,ja sam isuvise zaljubljena u ono sto jesam :mrgreen: da bih sad tu nesto izmisljala

pa yebes ga,nisam htela da se hvalim nego da kazem kakav sam izbor imala,povrsno gledano vrlo lak
a zapravo...pa lako ako si odredis prioritete
je l mozes ti da zamislis neke obicne stvari s njim?npr da mu peres noge?lako je zamisljati fensi koktele :p
ako mozes da zamislis da mu svoje srce predas da mu staru majku gledas onda je to to
mislim ko bi podnosio svekrvu od muza kojeg ne voli pu pu pu
podsetnik:strast prolazi,ljubav evoluira,a netrpeljivost se povecava kako vreme ide

E Linda, sad si joj sigurno zgadila i samu pomisao na zajednički život :lol:

Šta ti je ženo, pobogu? Kakva stara majka i ljubav i pranje nogu, i kafu mi draga ispeci :lol: :lol:

Devojka lepo napisala da ume da računa i sračuna, a ume i da troši :lol:
Drago dete, idi kupi sebi nešto lepo, potroši parice i uživaj a o svemu drugom misli sutra :lol:

(Ne voliš ti njega, da je drugačije, ne bi pitala i nas a još manje sebe)

Ел ово дилема јаре или паре? Ја читам, читам..а ви све нешто у метафорама, мајку му...па никако да сконтам....z:(

pa yebes ga,nisam htela da se hvalim nego da kazem kakav sam izbor imala,povrsno gledano vrlo lak
a zapravo...pa lako ako si odredis prioritete
je l mozes ti da zamislis neke obicne stvari s njim?npr da mu peres noge?lako je zamisljati fensi koktele :p
ako mozes da zamislis da mu svoje srce predas da mu staru majku gledas onda je to to
mislim ko bi podnosio svekrvu od muza kojeg ne voli pu pu pu
podsetnik:strast prolazi,ljubav evoluira,a netrpeljivost se povecava kako vreme ide

ovaj...mogu...
:zstidljivko:
ali mi se cini da vse ostalo mogu d aizbrisem...npr fancy coctails, armani, porche, itd....
a i to sam probala...i nije lose...pa sad ne znam...

E Linda, sad si joj sigurno zgadila i samu pomisao na zajednički život :lol:

Šta ti je ženo, pobogu? Kakva stara majka i ljubav i pranje nogu, i kafu mi draga ispeci :lol: :lol:

Devojka lepo napisala da ume da računa i sračuna, a ume i da troši :lol:
Drago dete, idi kupi sebi nešto lepo, potroši parice i uživaj a o svemu drugom misli sutra :lol:

(Ne voliš ti njega, da je drugačije, ne bi pitala i nas a još manje sebe)

i mene ovo brine...z:(

Drage forumasice i forumasi,
Pritom je pitanje manje-vise nemoralno...a svi ovde su viskomoralni, pa mislim kako nikad ne bih dobila neko resnje...
Nego da li vi stvarno u zivotu radite bas tako-Ispravno?!

Ili vam je to virtuelni alter ego?
z:p

Svuda ima tih "visokomoralnih" (pogotovo kad ti ne trebaju), a resenje moras da doneses sama,samo da znas sta zelis, jer ces sa tom odlukom posle da zivis. Ja radim onako kako ja mislim da je ispravno i trudim se da se nikad ne pokajem za odluke koje sam donela, ma sta ti "visokomoralni" mislili.

el pitone, tvoje iskustvo je neprocenjivo!
ne mogu da odlucim!!!
jedno mi ne zamenjuje drugo! i mogu da zalivam oba, samo da nadjem tu plodnu zemlju!

...ne čitaš (me) pažljivo...
...rekoh...ljubav je KAD odlučiš...tj. kad SE odlučiš...
...pošto ti jedno ne zamenjuje drugo a ti bi najsretnija bila da zalivaš OBA...onda menjaj "Balkansko tle"...jer nije podobno za žene sa ovim tvojim " vrtlarskim umećem "...z:mrgreen:...nažalost...
...preporuka za tvoj " vrt" sa " DUO - činč " biljkama...(najbliže BG-u i nekako napribližnije našem mentalitetu) je Provansa...jes' da je nešto skuuplja...al' ako si "riba na ceni" uspećeš tamo da gajiš svoj "Rajski Vrt"...dok čitaš V. Blejk-a...z:lol:

Draga Zvezdanka,

ako ces morati da se odreknes suvise stvari koje volis, onda ces Njega jako brzo prestati da volis. Bez obzira sta je u pitanju, za srecu nije dovoljna samo ljubav.
I cim ti nisi sigurna kako ces znati da li ga volis - sigurno ga ne volis. Jer to se uvek zna, bez dvoumljenja.
I pitanje morala nema veze sa ljubavlju. Jer ljubav moze biti razlicita:
- prema novcu
- prema poslu
- prema prijateljima
- prema njemu....

Sve svoje ljubavi stavi na papir. Samo ako idu u paketu, onda neces pogresiti. Ako neka iskljucuje bilo koju drugu, onda to nije to....

Npr. ja sam imala jednu, najvecu ljubav koja mi je bila vaznija od svih drugih: ljubav prema sebi :mrgreen:
Posto ta ljubav nicim nije bila ugrozena, a narocito mi je on nije ugrozavao, znala sam da je ON pravi covek za mene. Zbog toga je pogazio sve druge! :zaljubljena:

Draga Zvezdanka,

ako ces morati da se odreknes suvise stvari koje volis, onda ces Njega jako brzo prestati da volis. Bez obzira sta je u pitanju, za srecu nije dovoljna samo ljubav.
I cim ti nisi sigurna kako ces znati da li ga volis - sigurno ga ne volis. Jer to se uvek zna, bez dvoumljenja.
I pitanje morala nema veze sa ljubavlju. Jer ljubav moze biti razlicita:
- prema novcu
- prema poslu
- prema prijateljima
- prema njemu....

Sve svoje ljubavi stavi na papir. Samo ako idu u paketu, onda neces pogresiti. Ako neka iskljucuje bilo koju drugu, onda to nije to....

Npr. ja sam imala jednu, najvecu ljubav koja mi je bila vaznija od svih drugih: ljubav prema sebi :mrgreen:
Posto ta ljubav nicim nije bila ugrozena, a narocito mi je on nije ugrozavao, znala sam da je ON pravi covek za mene. Zbog toga je pogazio sve druge! :zaljubljena:

tako sam i j apocela da razmisljam...cim je pretstala prva faza, ona magija...

Back