ZvezdanKa
Veoma poznat
- Poruka
- 10.242
i ja tebi!!!

evo ispracaj sa trubadurima!!!

evo ispracaj sa trubadurima!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naravno...kao sto sam i pretpostavila, niko me nije ozbiljno shvatio...
a ja sam na mukama!
tj moja drugarica...
pisem u prvom licu da bih se identifikovala s anjenim probelemom...a i vi dragi citaoci!
![]()
ja ne znam da li ovog volim. a kako se to zna?
![]()
pa yebes ga,nisam htela da se hvalim nego da kazem kakav sam izbor imala,povrsno gledano vrlo lak
a zapravo...pa lako ako si odredis prioritete
je l mozes ti da zamislis neke obicne stvari s njim?npr da mu peres noge?lako je zamisljati fensi koktele
ako mozes da zamislis da mu svoje srce predas da mu staru majku gledas onda je to to
mislim ko bi podnosio svekrvu od muza kojeg ne voli pu pu pu
podsetnik:strast prolazi,ljubav evoluira,a netrpeljivost se povecava kako vreme ide
E Linda, sad si joj sigurno zgadila i samu pomisao na zajednički život
Šta ti je ženo, pobogu? Kakva stara majka i ljubav i pranje nogu, i kafu mi draga ispeci![]()
Devojka lepo napisala da ume da računa i sračuna, a ume i da troši
Drago dete, idi kupi sebi nešto lepo, potroši parice i uživaj a o svemu drugom misli sutra
(Ne voliš ti njega, da je drugačije, ne bi pitala i nas a još manje sebe)
...pitaš šta je ljubav...to ti je kad sama odlučiš šta ćeš kao žena, pa majka itd... da zalivaš...ideju ili materiju...![]()
Drage forumasice i forumasi,
Pritom je pitanje manje-vise nemoralno...a svi ovde su viskomoralni, pa mislim kako nikad ne bih dobila neko resnje...
Nego da li vi stvarno u zivotu radite bas tako-Ispravno?!
Ili vam je to virtuelni alter ego?
![]()
el pitone, tvoje iskustvo je neprocenjivo!
ne mogu da odlucim!!!
jedno mi ne zamenjuje drugo! i mogu da zalivam oba, samo da nadjem tu plodnu zemlju!
dobro bre linda..necu ni ja da se hvalim, prosio me jonny depp, kad me vuces za jezik!
nego ja mislim da si ti u pravu...
samo sto ja ne znam da li ovog volim. a kako se to zna?
![]()
Prosto...ne koristiš računaljku nego srce.... Što ne znači da nečeš debelo da se zayebeš....
Draga Zvezdanka,
ako ces morati da se odreknes suvise stvari koje volis, onda ces Njega jako brzo prestati da volis. Bez obzira sta je u pitanju, za srecu nije dovoljna samo ljubav.
I cim ti nisi sigurna kako ces znati da li ga volis - sigurno ga ne volis. Jer to se uvek zna, bez dvoumljenja.
I pitanje morala nema veze sa ljubavlju. Jer ljubav moze biti razlicita:
- prema novcu
- prema poslu
- prema prijateljima
- prema njemu....
Sve svoje ljubavi stavi na papir. Samo ako idu u paketu, onda neces pogresiti. Ako neka iskljucuje bilo koju drugu, onda to nije to....
Npr. ja sam imala jednu, najvecu ljubav koja mi je bila vaznija od svih drugih: ljubav prema sebi
Posto ta ljubav nicim nije bila ugrozena, a narocito mi je on nije ugrozavao, znala sam da je ON pravi covek za mene. Zbog toga je pogazio sve druge!![]()