JAHVE
Poznat
- Poruka
- 8.124
Nova serija koja se emituje na HBO.Kakvi su utisci? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Yup,a jos pritom nisu nista ni resili...Ubili su samo jednog poremecenog seljana.Dok su na snimku verovatno svi ljudi na visokim pozicijama do kojih ne mogu ni dociA-joj, kako se izduva u poslednjih par epizoda. Potpuno nezanimljiv negativac, metoda kojom dođu do njega, oprost i optimizam. The light is winning... Meh.
Ovo vazi do poslednje 3 epizode...Al poenta je sto nisu zasrali samo pricu nego i likove xDPoenta je u likovima - ne u priči. Ne zaboravite da su uvek tu sledeće sezone da stvore aluzije, što verujem da će biti slučaj. Sam Rust je rekao da se ništa na ovom svetu ne može rešitiIn media sres postupak, ne treba nam sve, ljudi.I ne mogu dvojica da se reše svih zala.
Poenta je u likovima - ne u priči. Ne zaboravite da su uvek tu sledeće sezone da stvore aluzije, što verujem da će biti slučaj. Sam Rust je rekao da se ništa na ovom svetu ne može rešitiIn media sres postupak, ne treba nam sve, ljudi.I ne mogu dvojica da se reše svih zala.
Nema više sljedećih sezona. Poslije ove sezone više nema Martija i Rasta, Mekonahi je to rekao, gledao sam u intervjuu, biće neki drugi detektivi, vjerovatno i neka druga priča, što je nevjerovatna šteta.
Nema više sljedećih sezona. Poslije ove sezone više nema Martija i Rasta, Mekonahi je to rekao, gledao sam u intervjuu, biće neki drugi detektivi, vjerovatno i neka druga priča, što je nevjerovatna šteta.
Pa nije bas slicna sa criminal minds,ne znam kakve su nove sezone cm ali dok sam pratio ranije bilo je 90% epizode psihologija kriminalaOva serija mi je mnogo hvaljena, od strane ljudi koji znaju koliko zaluđeno volim "Criminal minds", i ovekva tipove serija uopšte.
Još uvek nisam pogledala niti jednu epizodu, i ne znam kako će mi se ova svideti, ali priča deluje i više nego primamljivo.