Trudnoca

• Začetnik teme Začetnik teme Suzy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Seko, smiri se za pocetak. Sacekaj. Jel bilo krvarenja kad si popila tabletu tu za "dan posle"? Nemoj da pravis simptome u glavi.
a sledeci put kupi decku kondome da ne bi lupala glavu
i pazi sa tim tabletama, koliko je meni poznato smes da ih pijes jednom u sest meseci, posto ti naprave haos od hormona. Verovatno zato i osecas sve to sto osecas

nisam krvarila....inache moram da naglasim...danas nemam uopshte metalni ukus i pocheo je sekret da se pojavlja...ne mlechno beli

Ponovo ja.
Danas nisam imala metalni ukus u ustima uopshte...
Kucni test za trudnocu sam ipak odluchila da uradim u utorak ujutru s obzirom na to da koliko sam chitala po forumima da bih bio pozudan treba da je proshlo 10 dana od odnosa.
19og ili 20og cu otici kod ginekologa na pregled svejedno shta test bude pokazao.

@Giovanna : izvini ako ti moj post smeta ali ja zaista nisam nashla drugo mesto da se pozalim i obratim...

Pozdrav svim buducim mamama :)
Dobila sam bebu u decembru :) i iza mog odrzavanja trudnoce ostala su dva pakovanja utrogestana. Ako nekom treba, neka pise na okibus@yahoo.com, poklanjam ih... nekako mi je trulo da ih bacim a secam se da nije bas jeftin...bice mi draze da ih nekome dam. Iz Beograda sam, tako da bi zbog primopredaje bilo pozeljno da je i trudnjaca kornjaca iz istog :))) Pozdrav

Evo, ja sada , ovde svecano objavljujem svim znanim i ne znanim forumasima da je Suzy trudna.....nisam nasla ovu temu ovde...ako je ima-premestite me....;-)...u svakom slucaju....ulazim u drugi mesec...ne bi trebalo da baksuziram....barem dok ne prodje treci mesec..ali moje pitanje je....-kako se ponasati u pocetku?sta raditi?sta ne?sta jesti?sta ne? kada da uzmem bolovanje?....prvi put sam u ovom -stanju- ...pa ce mi znaciti saveti jer ginekolog naravno , jedva ceka da zavrsi sa tobom.....unapred hvala svim dobronamernim savetima.....
Čestitam,Suzi...:D

POTPUNO SAM NOVA NA OVOM FORUMU I POZDRAV SVIMA :) IMAM PITANJE DA LI SAM TRUDNA?Poslednju menstruaciju sam imala 31.12.2012. trajala je normalno kao i uvek 5 dana,ciklusi su mi redovni dobijam menstruaciju na 30 dana.19.01.2012 mi se pojavilo blago crveno krvarenje jako malo trajalo je samo taj jedan dan par sati samo se pojavilo kao trag na dnevnom ulosku.Imam redovne odnose i pokusavam da zatrudnim.Da li je to znak trudnoce ili nesto drugo???I kada najranije mogu da uradim test na trudnocu s obzirom da sl menstruaciju ocekujem tek krajem meseca??????HVALA
:)

Back