gost 149754
Poznat
- Poruka
- 8.473

da bi uopšte sumnjala u trudnoću, menstruaciaj treba da ti kasni minimum 15 dana
a i test za trudnoću ti je pouzdaniji od foruma

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Seko, smiri se za pocetak. Sacekaj. Jel bilo krvarenja kad si popila tabletu tu za "dan posle"? Nemoj da pravis simptome u glavi.
a sledeci put kupi decku kondome da ne bi lupala glavu
i pazi sa tim tabletama, koliko je meni poznato smes da ih pijes jednom u sest meseci, posto ti naprave haos od hormona. Verovatno zato i osecas sve to sto osecas
jako mi je drago što si nam dala ovako opsežne informacije i tako detaljne
trudba si 92,6%
Čestitam,Suzi...Evo, ja sada , ovde svecano objavljujem svim znanim i ne znanim forumasima da je Suzy trudna.....nisam nasla ovu temu ovde...ako je ima-premestite me....;-)...u svakom slucaju....ulazim u drugi mesec...ne bi trebalo da baksuziram....barem dok ne prodje treci mesec..ali moje pitanje je....-kako se ponasati u pocetku?sta raditi?sta ne?sta jesti?sta ne? kada da uzmem bolovanje?....prvi put sam u ovom -stanju- ...pa ce mi znaciti saveti jer ginekolog naravno , jedva ceka da zavrsi sa tobom.....unapred hvala svim dobronamernim savetima.....