Trudnoca

sigurnije je

• vađenje

glasova: 13 68,4%
  • brojanje

glasova: 1 5,3%
  • ne živim opasno, frikombinujem

glasova: 5 26,3%

• Ukupno glasova
    19
  • Anketa je zatvorena .
А ја сам савремена и еманципована жемска.
Направила сам програм који то рачуна место мене. :cool:
И кад наиђе тај дан, компјутор завришти: "Вади га црни шинко!"

Da li je decko kriv ako zena zatrudni zato sto je ona njega nagovorila da svrsi u nju i on to inace ne bi uradio?

Jedan poznanik ima problem, jer ga devojka optuzuje za dete pa pitam?

oboje su malo tupavi
prvo jer ga ona optuzuje, a ne znam ni zbog cega, mislim sto se jebbala?
drugo, on je malo retardiran ako sada kuka a tad mu na pamet nije padalo sta moze da se desi

ako on to ince ne bi uradio, sto je onda uradio?
da li je moguce da smo toliko neodgovorni ljudi?

promenio si smisao. pre svega, u temi se radi o trudnoci, pa sam SAMO o tome i pisala. a ti tripuj i razradjuj sta hoces, drugi citaju sta pise.
kao drugo, na temi se ne prica o retardiranoj deci i niko ih ovde sem tebe i ne pominje. a ne mislis valjda da sam takva budala da "odgovornost" za retardirano dete prikacim muskarcu. si cuo nekad za genetiku, za genske mutacije, za svasta slicno?
e tako...
sad procitaj moj post jos jednom (onaj koji si preokrenuo) i ne komantarisi nesto sto NIGDE nisam ni napisala ni aludirala...

Whatever - vreme je na tvojoj strani.

ima onaj vic
jebbo crnogorac neku crnogorku
i radi on onako, posteno, uredno
i kad se priblizi cin svrsavanja, ona rece
vadi ga vadi ga vadi ga !
a on ce, eh, sad ga vala ne bi ni iz oca vadia!

daklem, olovku i papir u ruke, malo matisa i korak ste blize malom smesnom coveculjku :p

Не. Да је хтела да се свети вероватно би смислила нешто друго и да, при том, она не страда због тога.
Мада... ако је дуго љубавница ожењеног човека, рецимо... :think:
А он је годинама завлачи да ће да се разведе...

Ma ima svakakvog sveta. Tako da mislim da ipak moze cak da bude i "Да.". :(

jadnicak mlad naivan ne zna kako se prave bebe a ona ga vestica nagovorila...cccc..strasno zaista strasno
:lol:
mislis da nije ili namerno tako govoris
А он је годинама завлачи да ће да се разведе...
da se razvede a voli svoju zenu na primer .Zena kad je ljubavnica trebda da bude iz 2 razloga sa ozenjenim kao sponzorusa bez emocija ili da se krese radi nekog iskustva ,izgleda njegovog i da ne trazi razbijanje braka ukoliko ga njegova zena ne gnjavi ili ako uopste ima uslova .vi zene niste iskrene zbog hm muskaraca kakvih ih je na forumu a ne na ulici ja samo jednoj nisam mogao da popustim iako sam znao scenario al to se zove odrastanje kad volis a ne mozes da je imas za ceo zivot i znas kolika je ovca i kolika si ti kad si sa njom jos ,zena koja kleci mrtvim pesnicima,muzicarima rok muzike,tv filmovima i fashion nije za kucu ,ali ja nju volim ..nesvesno tamo negde jos u nekoj fiochici je ostala a jedna me zove kretenom :eek: mozda joj zhao mozda je ona htela obavezu
oboje su malo tupavi
prvo jer ga ona optuzuje, a ne znam ni zbog cega, mislim sto se jebbala?
drugo, on je malo retardiran ako sada kuka a tad mu na pamet nije padalo sta moze da se desi

ako on to ince ne bi uradio, sto je onda uradio?
da li je moguce da smo toliko neodgovorni ljudi?

zeleniji od nje
ooooo yes we are tek ce se pravnici traziti vise no frizera :rotf: za zemaljsku pravdu
profesori po skolama nisu okej hm kako tek drustvo i ostale vece znacajnije sektore da promenis ima ce tu posla dok ne bude sve digitalizovano

cudo se niko nije opirao reko necu, ne volim al moram itd. to vec znate ...valjda ??ili treba da se cuti i o tome

ali ja ne razumem ove sto pravdaju jedno ili drugo
momak je odgovoran kao i ona jer, ebote, ne razumem sta mu nije jasno u tome ----o + O = :)

a devojka, kako pa ona nije odgovorna, ne zbog toga sto mu je kaaao rekla da to uradi, mozad nije blizu istine
vec, kao da nije shvatila, ako tvoj momak stavi penis u tvoju vaginu, wow, gle cuda, postoji mogucnost beeebaaa :D
:confused:

nesto slicno je bilo prosle godine u americi
devojka u drugom stanju, i sad se pitaju, fck!! how could have that happened?
pa ono, ebali ste se?
i sada napravili sajt, nesto kao twomilliondollarbaby, da im ljudi uplacuju novac u roku od mesec dana, do reke bez povratka, da bi imali da pruze detetu pristojan zivot
inace ce devojka abortirati
:D

Back