Enina
Elita
- Poruka
- 22.131
Pa igla u ledzaTo je sa epiduralom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa igla u ledzaTo je sa epiduralom?
Imaju divne garderobe za decuJeste,da vidis garderobe.Ja pitam gdje si kupila ovo da i ja sebi kupim..roze sve
Dečko će,hahahaMora neko da ti pomogne kupat bebu
Danas retko koja svekrva hoće da pomogne snajiNjoj mama i svekrva pomazu
Ma mama vise pomogne,znam,meni nebi trebala njena pomoc samo da je ne gledam,mislim na svekrvuDanas retko koja svekrva hoće da pomogne snaji
To si u pravu.Samo da se gospoda ne namuče.@Modernamira5
Meni tema nije glupa, ali mi žene nisu jasne.
Da se muškarci porađaju, oni bi ugovorili carski rez na tačan datum, dođeš, uspavaju te, izvade bebu, probude te i ćao.
Em ne može da dođe do komplikacija.
Svekrva se ni ne nudi da pomogneMa mama vise pomogne,znam,meni nebi trebala njena pomoc samo da je ne gledam,mislim na svekrvu
Ljubomorna,znam svoju,hiljadu jezikaSvekrva se ni ne nudi da pomogne
1. To zavisi od situacije. Za svaku ženu je različito. Logično da boli puno.Dragi moji forumaši,
odgovorite na sledeca pitanja,ali neka odgovore samo oni koji zele,ostali kojima je tema glupa,ne moraju.
da li mislite da porodjaj puno boli uglavnom i da dugo traje?Da li mislite da je bolji porodjaj prirodnim putem ili carski rez?Koliko je epidural pouzdan?Da li je potrebno zahtevati da se primi epidural?Šta je bolje?Poroditi se bez epidurala ili sa epiduralom?Da li je bolja drzavna klinika ili privatna za vodjenje trudnoce i za porodjaj?
Ćerka koju nosim ima tatu.Draga moja@ModernaMiro ajde ti prvo nadji nekog pristojnog da ne kazemo adekvatnog tatu za to dete a ne nekog probisveta a do porodjaja...Polako. Sto bi reko taksista u "MI nismo andjeli" "Priroda uglavnom sve odradi sama"sta se bre sekiras 9 ili vise meseci unapred.
u tvojim izjavama ima toliko kontradiktornosti da bi mogla knjiga da se napise. Trudna sam-nisam trudna, imam decka-nemam decka… To su samo u osnovnim crtama nelogicnosti.Ćerka koju nosim ima tatu.
Glumica.u tvojim izjavama ima toliko kontradiktornosti da bi mogla knjiga da se napise. Trudna sam-nisam trudna, imam decka-nemam decka… To su samo u osnovnim crtama nelogicnosti.