Trudnoca i plodnost u horoskopu

Ne mogu da verujem zaista je tako i bilo ali pocetkom marta...
Ako zelis jer si stvarno sve pogodio ,pogledaj 6 polje zanima me zdravlje, nasli su mi neke promene pa treba da idem na pregled i biopsiju... da li ce biti razloga za brigu? Hvala :)

Pogledajte prilog 324899

Pocelo je sa februarom.

Sasvim sigurno da ces se ove godine brinuti o zdravlju, ovo ti jedna od tezih ne samo u vezi zdravlja vec svega. Sve u vezi lekara ukoliko je tako nesto moguce bilo bi pametno ostaviti za drugu polovinu septembra.

Cao,

Postavila sam na jednoj temi, ali nema odgovora za sad...Pleease ako moze neko da mi baci pogled kako stojim oko trudnoce u natalnoj i za solarni ove godine....

Konkretno, da li ce biti trudnoce i sta se desava na tom planu? Pokusavala sam da protumacim, ali nsam strucna. Ne umem da postavim kartu, pa cu dati svoje podatke.

28.01.1980. u 16h20 u Beogradu.

Hvalaaa puno unapred!!! :)

Једна занимљива пракса
Ако се зачеће дешава док је Месец у мушком знаку, постоји велика шанса да буде дечак. Исто важи и у обрнутој варијанти.

Једна занимљива пракса
Ако се зачеће дешава док је Месец у мушком знаку, постоји велика шанса да буде дечак. Исто важи и у обрнутој варијанти.

Netacno. To sto si naveo je nista vise do mesecev tranzit. Postoje drugi horoskopi koji su jaci i nose prevagu nad tranzitima.

1406720145-748-x-1102px-sisak.jpg

Ja sam uradila tvoji natalnu kartu a neka neko ko se bolje razume od mene uradi kratku analizu....:)

Samo mogu reći da pokušavam, ali ne ide... Molila bih nekoga ko razume ,da protumači, i da mi kaže hoću li ikako uspeti da zatrudnim? Rođena sam 15.02.1985. 01:15, Bihać

Ako je ovo 1:15 ujutru:

Radi se o hormonskom problemu koji se mora resiti prvo na endokrinologiji, a onda i kod ginekologa nakon nekog vremena terapije. U pitanju su neke zlezde, sta li, nesto tako.

Mars i Venera su veoma lose pozicionirani tik uz V kucu u znaku Ovna.

Inace, ne postoje bitno lose planete, relativno je sve u dobrom, hodu, samo je bitno da se iskoristi prilika adekvatno i da se konzumira hrana koja prija. Odnos sa partnerom ne sme da bude nasilnicki.

Postoji sansa za trudnocu krajem oktobra, ali isto tako i za dve godine.

Dakle, prvo na endokrinologiju i vadjenje krvi, raznoraznih testova, a tek onda kod ginekologa sa realizacijom potencijalnih problema koji mogu da postoje sto se tice materice, a koji su mogli da se vidno manifestuju pre dve godine kada je najveci problem i nastao.

Pozdrav

Poštovanje da li bi meni neko mogao da pogleda natal konkretno ljubav i trudnoća,broj dece?Malo sam tuta muta pa nzm postaviti sliku natalne:( 15.07.1993
Da napomenem da sam u vanbračnoj zajednici..unapred hvala dobroj duši koja odgovori na moju molbu :)

Potrebni su i podaci (vanbracnog) partnera?

Da li je u pitanju jedan ili vise?

Zasto su se javile nedoumice itd...

Broj dece se obicno moze videti preko V kuce, nacin pristupa deci, nacin komunikacije s decom, prvo dete i sl tome.

Potrebni su i podaci (vanbracnog) partnera?

Da li je u pitanju jedan ili vise?

Zasto su se javile nedoumice itd...

Broj dece se obicno moze videti preko V kuce, nacin pristupa deci, nacin komunikacije s decom, prvo dete i sl tome.
Njuz mislim da smo skoro diskutovali na drugoj temi :lol:
Ja sam 15 07 1993 Ns 10:30h
Vanbračni suprug 18 05 1973 u 23h D.Vakuf
Mada nije siguran da li je podatak o vremenu tačan
Što se tiče zdravlja nema nekih problema,meni je utvrđen sindrom policisticnih jajnika,medjutim doktor kaže da to ne bi trebao da je problem jer nemam klasične simptome

Back