Trudnoca-da li se udati ili odgajati dete sama?

Niste u toku.....Srbija je toliko potonula da kopile više uopšte nije odraz nesmirenog života .
Ovde sam upotrebio kopile u normalnom značenju , a ne u sramotnom (počeću sa srpskim od početka).

Za pink....o, ne , tek sad je još jasnije da ti nadimak potpuno odgovara, sveznalice, a nemoćnice.

U Srbiji najviše žene osudjuju žene....DA SE NE ZABORAVI....

pink_girl:
Osudjena je od strane malogradjana i mediokriteta! Nisam mislila na pravi sud.

Osudjena je na taj nacin jer joj se odmah pripisuju sledeci nadimci raspustenica, jadnica nije mogla da ulovi muza, jadno dete, ko zna kako izdrzava dete i cime se bavi...

NA SVE OVO TREBA DA IM POKAZE SREDNJI PRST!
Znam da nisi mislila na pravi sud, bila sam ironicna, jer mislim da treba da se ne obaziremo na primitivne sudove, pogotovu sto su dvostrukog standarda. One koje rese da same odgajaju dete tretiraju kao nesrecnice koje nisu ulovile muzeve, a one koje ne rese da se udaju tek reda radi i zive zivot na drugaciji nacin, tretiraju kao nesrecnice koje nisu mogle barem sebi da rode dete.
Ovde bih se slozila sa Patkom da su upravo zene te koje najvise osudjuju zene, ali nase pravo da izaberemo i odlucimo je nase pravo i iza toga treba da stojimo, bez obzira na primitivce kojih svuda ima. Osnovni zadatak svakog od nas je da bude srecan i ka tome treba da tezimo a ne da razmisljamo o tome sta ce neko reci.

Znate li da se kod nas najveći deo "zajedničke" imovine u braku vodi na muževljevo ime, pa čak i kola npr. za koja su dali pare tast i tašta( dakle njeni roditelji).
Ovo je bio uvod, pošto sam pročitala neku od poruka;da je žena "osuđena"...
Ja sam se zabavljala sa dečkom 3 god. i ostala sam trudna,doduše i ranije smo pričali o braku ali ništa ozbiljno.Rekla sam mu samo da ja znam šta ću ( da rodim naravno) a on kako hoće.Naravno bilo je tu i ljubavi i eto sad smo 9 god.u braku. Ali moja priča je verovatno jedna od lepših, i da naravno kola koja su nam kupili moji su na moje ime.
Treba u samom startu reći da možeš da budeš samostalna ma koliko teško bilo.
Ne trebaju nam muškarci baš toliko.

Sofi75:
Znate li da se kod nas najveći deo "zajedničke" imovine u braku vodi na muževljevo ime, pa čak i kola npr. za koja su dali pare tast i tašta( dakle njeni roditelji).
Ovo je bio uvod, pošto sam pročitala neku od poruka;da je žena "osuđena"...
Ja sam se zabavljala sa dečkom 3 god. i ostala sam trudna,doduše i ranije smo pričali o braku ali ništa ozbiljno.Rekla sam mu samo da ja znam šta ću ( da rodim naravno) a on kako hoće.Naravno bilo je tu i ljubavi i eto sad smo 9 god.u braku. Ali moja priča je verovatno jedna od lepših, i da naravno kola koja su nam kupili moji su na moje ime.
Treba u samom startu reći da možeš da budeš samostalna ma koliko teško bilo.
Ne trebaju nam muškarci baš toliko.
Znaci ti si jos jedna iz plejade onih kojima nista ne fali, ali se bore za prava onih kojima ni imena ne znaju, ali znaju da postoje? Lepo je sto si ti je sve potaman... Verovatno je to zbog toga sto si mu u startu rekla da ti muskarci i ne trebaju bas toliko, da mozes da budes samostalna, da ces ako treba sama da odgajas dete i zato jer si registrovala automobil na svoje ime. Verujem da bi te taj covek koji je vec 12 godina s tobom, u suprotnom sigurno zajebao. Ne znam kako bi nazvala muskarca koji tako nesto pre braka izjavi? Kretenom?
Je l' ima neka ovde da je stvarno ugrozena? Verujem da ima... Daj da se javi, da zaista mogu da se solidarisem s njom.
Jbt, ovde vas ima mnogo samosvesnih, koje su ogorcene i tako to... I ciji su muskarci za razliku od drugih OK; doduse, nemaju bas neka ruzna iskustva ni sa ostalima, ali znaju sta se sve dogadja... Kao - one su glas svih potlacenih zena, same su se izborile za svoj status, a sad, putem interneta zele i druge da opasulje. Sjajno!... Evo, gomile nepismenih i premlacenih, ostavljenih i inih bez struje i grejanja, cita ove redove i brise suze rukavom pocepanog dzempera... Babina Kobila se digla na noge, internet je doneo glas razuma i u njihove domove! Rekoh vam ja.. Lepo u autobus, pa tamo gde treba, razgovarajte sa tim zenama i osvestite ih... Nemojte ovde da palamudite, jer nije produktivno. Samo se stice utisak da hocete hleba preko pogace.
Da... Pa onda malo statistike... Zvonko Mihajlovski je malo dete za vas.

Е, Јулиане, знам да ћеш се наљутити, али лупаш!

Значи ли то да само онај ко је угњетаван има право да буде против угњетавања и да има своје мишљење о томе?
Па оне које су заиста у подређеном положају не џеџе на форумима, бре, него ране стоку, чисте мужу ципеле, стрепе сваке ноћи кад се пијан врати из кафане... (знам их лично доста таквих у својој родбини, међу комшијама, познаницима)...
Значи ли то да треба да окренемо главу од њих, јер, Боже мој, нисмо лично у таквој ситуацији?
И зашто свугде видиш огорченост? Ако кажем да су Курди у Турској прогоњени, то не мора да значи да имам нешто лично у томе, нити да сам сад ту нешто лично острашћена....
Једноставно, ствар је таква каква јесте, окрећи главу од тога колико хоћеш...али тако ЈЕСТЕ!

Знам да овде не долазе те из Бабине Кобиле... Лично, ја радим са таквим особама и у Бабиној Кобили...(толико о томе да ли се овде смао ''паламуди'' или неко нешто конкретно и ради). Али потребно је говорити овде управо због тебе и сличних којима је лакше да окрену главу и негирају оно што им није пријатно да виде, него да кажу: ''Да, проблем постоји. Нисмо савршено друштво, али бар видимо где је проблем.''
Није довољно само освестити жене из Бабине Кобиле, него целу јавност, јер тек тада ће и оне моћи да се изборе за људско достојанство. Док год се чињенице буду гурале под тепих, све ће остати исто.

Back