topmodelsica
Elita
- Poruka
- 20.419
Devojka je izgubila menstruaciju zbog naglog gubitka telesne tezine. Moze li ona da ostane u drugom stanju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne moze. kad joj se sredi hormonski status, onda moze.
Devojka je izgubila menstruaciju zbog naglog gubitka telesne tezine. Moze li ona da ostane u drugom stanju?
E bre toplika jedi nesto ubledela si
da, tako je..ne moze odjednom sa povratkom telesne tezine da se dobije menstruacija..potrebno je da prodju meseci..nekad ni lekovi ne pomazu, samo vreme i normalna ishrana. i ne treba ne znam kakva kilaza da bi zena zatrudnela..ja sam zakevila sa 47kg i sve totalno ok.A ako devojka povrati telesnu masu, popravi se, ali i dalje ne dobija menstruacije, to znaci da joj nije resen i dalje hormonski status i ona ne moze da ostane u drugom stanju?
A ako devojka povrati telesnu masu, popravi se, ali i dalje ne dobija menstruacije, to znaci da joj nije resen i dalje hormonski status i ona ne moze da ostane u drugom stanju?
Prvo psihijatar, pa ginekolog. Nek izracuna indeks telesne mase i vidi koliko joj treba do normalnog i hormonska terapija...
Ali ona zeli seks bez rizika da ostane u drugom stanju.
čekaj, ona ne želi da ostane u drugom stanju?
ondak je izabrala najčudniju kontracepciju![]()
A ako devojka povrati telesnu masu, popravi se, ali i dalje ne dobija menstruacije, to znaci da joj nije resen i dalje hormonski status i ona ne moze da ostane u drugom stanju?
nije smeshno..ogroman je broj devojaka koje ne mogu da imaju decu, kao posledica anorexije..iako su se 'izlechile'