Trudnicki stih sadasnjeg vremena

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.455
Da li ste primetili da su danas trudnice (vecina) jako isfolirane i sve im nesto smeta, nepokretne su kao da nose ormar u sebi, a ne bebu i sve svaljuju na muza?

Moja mater kad je nosila u stomaku mog brata, je radila kao konj i pomagala starom talibanu (mom ocu - jer je veliki eksploatator) i sa njim nedelju dana pred porodjaj provlacila kablove i pela se na merdevine po ceo dan. Dete (moj brat) se rodio zdrav, zavrsio izuzetno tezak faks i normalan je covek bez ikakvih posledica (vrlo sposoban).
Kad sam ja dolazio na put, ona se svaki dana pela na peti sprat i nosila mene u stomaku u jednoj ruci brata, a u drugoj kolica u kojima se brat vozio kad su na ulici. Ja sam se rodio zdrav ko top i pametan, nisam zavrsio faks, ali zato imam veliku kitu i jaja.

E sad da li su deca nepokretnih i lenjih majki bolesnija od ovih drugih kojih je danas sve manje?

jeste
danas i šatro lupaju da jedu za dvoje
koje bre dvoje
kad to drugo ima maximum 4 kila u poslednjem stadijumu
njemu treba eventualno 600 kcal
to je porcija voća, a ne 4 sarme rolovane u pršuti
to što se njoj jede
ne znači da je gladna
nego samo da nema šta da radi

jeste
danas i šatro lupaju da jedu za dvoje
koje bre dvoje
kad to drugo ima maximum 4 kila u poslednjem stadijumu
njemu treba eventualno 600 kcal
to je porcija voća, a ne 4 sarme rolovane u pršuti
to što se njoj jede
ne znači da je gladna
nego samo da nema šta da radi

Džinovska beba, težine 6,130 kilograma, dužine 62 centimetra, rođena je u petak u porodilištu u Šapcu.

http://www.mtsmondo.com/news/world/text.php?vest=137763

ja sam imala 3.950 kad sam se rodila.
mama bila rukometašica,
igrala utakmice do petog meseca trudnoće,
a sećam se kad je nosila moju mlađu sestru,
pentrala se da kreči kupatilo i svašta još.

to nema veze sa fizičkom sposobnošću,
već sa karakterom.
i ja sam isto takva,
radim čak i stvari koje ne moram da radim,
i nikad mi ništa nije teško,
i uvek ću nešto radije da obavim sama,
nego da čekam da mi neko pomogne.

a pre kod ginekologa čekam, ono, kao, 28 sati na red,
ali ok, hajde, trudnice imaju prednost, normalno je.
i sad, ulazi ženska u ordinaciju,
obučena u bele pantalone,
toliko uske da sam imala utisak da joj je krv stala,
crvenu bluzu skroz usku isto,
i vidi se da ispod nosi brus koji ju je, kao i pantalone,
usekao gde god je mogao, moguće da je počela i da krvari, ***.
i na nogama ima štikle od deset centimetara.
ja je gledam, onako, tužno,
i razmišljam u sebi -
čooooveče, pa ovo je zločin. :neutral:
mislim, njoj je bitnije da bude namontirana k'o indira,
umesto da gleda da joj bude, u najmanju ruku, što komotnije,
i da ne pričam šta sve još.
***, pa ja jedva čekam trudničke široke haljinice i slično,
radujem se kad vidim takve buduće mame na ulici. :)

Da li ste primetili da su danas trudnice (vecina) jako isfolirane i sve im nesto smeta, nepokretne su kao da nose ormar u sebi, a ne bebu i sve svaljuju na muza?

Moja mater kad je nosila u stomaku mog brata, je radila kao konj i pomagala starom talibanu (mom ocu - jer je veliki eksploatator) i sa njim nedelju dana pred porodjaj provlacila kablove i pela se na merdevine po ceo dan. Dete (moj brat) se rodio zdrav, zavrsio izuzetno tezak faks i normalan je covek bez ikakvih posledica (vrlo sposoban).
Kad sam ja dolazio na put, ona se svaki dana pela na peti sprat i nosila mene u stomaku u jednoj ruci brata, a u drugoj kolica u kojima se brat vozio kad su na ulici. Ja sam se rodio zdrav ko top i pametan, nisam zavrsio faks, ali zato imam veliku kitu i jaja.

E sad da li su deca nepokretnih i lenjih majki bolesnija od ovih drugih kojih je danas sve manje?

pored svih tvojih dobrih tema ova te ukopala za sva vremena.

kada budes sposoban da rodis dete moci ces da kritikujes ili (ne) razumes nekoga zasto se oseca slabo i trazi pomoc u tih devet meseci. koliko zena, toliko karaktera i pre svega fizickih sklonosti ili mana.

do tada suzdrzi se degutantnih tema ovog tipa koje uzgred cak i nemaju veze sa ovim pdf.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back