Trudan muskarac

https://nova.rs/magazin/lifestyle/k...otikoni-trudan-muskarac-i-fatimina-ruka-foto/

Ne znam da li je bila tema
Ali me zanima misljenje ljudi na ovom pdfu

Dakle, u trci za ravnopravnoscu, napravili su emotikon trudan muskarac

Pogledajte prilog 1098065

Pa da vas priupitam kakvo vam je misljenje u vezi s tim?
Koja je svrha ovog emotikona?
U kojoj to prepisci ce biti upotrebljen?
Koji scenario?

Dobro je da su pokrili sve rase, vec sam se uplasila da je samo belac pa da se ostale rase uvrede, osete izopsteno :lol:

Je li borba za tzv ravnopravnost otisla predaleko i postala karikatura?
Ili vam je sve to taaako kul i posh da ce te prvom prilikom muza da nacepite da vam rodi dete, kad mogu muzjaci morskog konjica a sto ne bi i ljudi!!! A i Svarceneger je proso sve to u filmu i sta mu fali, pa dabome!

Kad ravnopravnost prestaje da bude to i postaje alat za manipulaciju, koja je granica?
u prepisci na temu ko je koliko piva popio? 😄

istina
37,5 je kriticna temperatura
37,8 je za hospitalizaciju
39...daleko bilo
i da dodam da je kod 37,2 prekasno za pisanje testamenta, ali ne i za ostavljanje otiska prsta na vec napisan testament posljednjim atomima snage
Više od 38 nikad nisam imao, retko sam bolestan, pa bih se složio da iznad 37 opasno (hipotetički i teoretički) a ne znam kakvi testamenti, kakvo umiranje na 37? O čemu pričate vi?

Opšte je poznato da 90% muškaraca piše testament na 37,5.
napiso ga na 35 sa 2...sve svoje sa sobom nosim

oma se setim svarcenega..sjajan film:)
ako mogu vestacki bubrezi, vestacke ruke i noge, sto ne bi vestacka materica:)))
razlika medju polovima se smajnjuje neminovno, tezi se andoridima,. bez pola..
ako je ko ona vestacka pichqa od sundjera, radije bi se pod genderom izjasnio ko magarac

https://nova.rs/magazin/lifestyle/k...otikoni-trudan-muskarac-i-fatimina-ruka-foto/

Ne znam da li je bila tema
Ali me zanima misljenje ljudi na ovom pdfu

Dakle, u trci za ravnopravnoscu, napravili su emotikon trudan muskarac

Pogledajte prilog 1098065

Pa da vas priupitam kakvo vam je misljenje u vezi s tim?
Koja je svrha ovog emotikona?
U kojoj to prepisci ce biti upotrebljen?
Koji scenario?

Dobro je da su pokrili sve rase, vec sam se uplasila da je samo belac pa da se ostale rase uvrede, osete izopsteno :lol:

Je li borba za tzv ravnopravnost otisla predaleko i postala karikatura?
Ili vam je sve to taaako kul i posh da ce te prvom prilikom muza da nacepite da vam rodi dete, kad mogu muzjaci morskog konjica a sto ne bi i ljudi!!! A i Svarceneger je proso sve to u filmu i sta mu fali, pa dabome!

Kad ravnopravnost prestaje da bude to i postaje alat za manipulaciju, koja je granica?
:think: ako uspe sam sebe da oplodi može da bude trudan, nemam ništa protiv, ali ako on može da pravi i da rađa decu šta ću mu ja u tom slučaju?

Back