Na svaku temu svako je dobro dosao. Ne moj da mi rasterujes posetioce forumagucci_novosadjanka:E ALO BRE SHABANI UOPSHE NISTE DOBRODOSHLI OVDE!!!!!!!!
ako cete da serete imate druge teme!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na svaku temu svako je dobro dosao. Ne moj da mi rasterujes posetioce forumagucci_novosadjanka:E ALO BRE SHABANI UOPSHE NISTE DOBRODOSHLI OVDE!!!!!!!!
. . .:Na svaku temu svako je dobro dosao. Ne moj da mi rasterujes posetioce foruma![]()
. . .:Lep je NS, to ne sporim. Ali mi oni divljaci u NS nisu bas lepi (oni koji doju sa nekog brda pa mise da su face ako voze neku polovnu sklopociju koja nije ni presla tehnicki, a i krs oni napaljenih maminih i tatinoh sinova). . . Pa stoga biram ono sa one strane atlantika![]()
I'm gonna do whatever d **** i want!. . .:Na svaku temu svako je dobro dosao. Ne moj da mi rasterujes posetioce foruma![]()
Svugde imas kretena, to ne sporim, ali tamo preko ih bas i ne vidim u tolikom broju koliko ih vidim ovdeMinM_4Life:Ne moj??? :-?
Novi Sad, podseti se da je grad
kad mu se sa ulica bitange sklone..
eh sad, ko da preko atlantika nema tih seljobera...
Bolje da ne raspravljamo o tome ko su shabaniOriginal postavio gucci_novosadjanka
E ALO BRE SHABANI UOPSHE NISTE DOBRODOSHLI OVDE!!!!!!!!
. . .:Svugde imas kretena, to ne sporim, ali tamo preko ih bas i ne vidim u tolikom broju koliko ih vidim ovde![]()
ne znam ja ko je ovde SHABAN .gucci_novosadjanka:E ALO BRE SHABANI UOPSHE NISTE DOBRODOSHLI OVDE!!!!!!!!