Zna li ko kako se spremaju morski krastavci?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uzgred, poslednji put kad sam povraćao, to je bilo od bukovače. Od tad to više ne jedem.Ja sam dvaput jeo nekakav jednom sashimi i jednom suši s morskim krastavcima -- oba puta u restoranima u Aziji -- dakle bilo je naživo (u sušiju potpuno živo, u sashimiju blago marinirano).
Od sušija sam dobio dijareju (jedan jedini put u životu od sushija koji jedem preko 30 godina), a od sashimija mi je bilo muka ceo dan (bez povraćanja i dijareje, doduše).
Znači, nema "treća sreća" za trpove što se mene tiče. Probao dvaput i završio s tim smećem.
ja isto to probao , bilo je poooprilično ukusnopa eto... ja sam probao puding od kornjače. Pokušajte da zamislite najodvratniji mogući ukus, e pa to pomnožite sa 100 i to vam je ukus tog pudinga...
To je možda bila kornjača sa galapagosaja isto to probao , bilo je poooprilično ukusno
da baš ta, ona naša domaćaTo je možda bila kornjača sa galapagosa
Izgleda da ove godine neću ići na Galapagos na Kornjačijadu, malo sam utanjio s parama...da baš ta, ona naša domaća
da ti organizujemo preko pionirske organizacije , mnogo je jeftinije )))Izgleda da ove godine neću ići na Galapagos na Kornjačijadu, malo sam utanjio s parama...![]()
Pionirska organizacija? Zar to još postoji?da ti organizujemo preko pionirske organizacije , mnogo je jeftinije )))
pa i za tamo treba imati neki broj godinaPionirska organizacija? Zar to još postoji?
Zna li ko kako se spremaju morski krastavci?
nemam pojma a ne bih ih ni jelaZna li ko kako se spremaju morski krastavci?