trpljenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nije to nikakvo "trpljenje skota" nego gutanje sopstvenog govneta gluposti i loseg izbora.
mada postoje i sitruacije kada se necije osobine zaista ispolje tek kasnije u toku nekih zajednicki dozivljenih situacija..na muci se poznaju junaci,
pa tako i skotovi, i muski i zenski.

nemam koga da trpim i ne zelim da mi se zivot ikada pretvori u takvo jadno stanje...u kojem onoga s kim sedim za istim stolom i delim postelju, ocima ne mogu da gledam
i obratno.
pretuzno.

nije to nikakvo "trpljenje skota" nego gutanje sopstvenog govneta gluposti i loseg izbora.
mada postoje i sitruacije kada se necije osobine zaista ispolje tek kasnije u toku nekih zajednicki dozivljenih situacija..na muci se poznaju junaci,
pa tako i skotovi, i muski i zenski.

nemam koga da trpim i ne zelim da mi se zivot ikada pretvori u takvo jadno stanje...u kojem onoga s kim sedim za istim stolom i delim postelju, ocima ne mogu da gledam
i obratno.
pretuzno.
dobro...moje pitanje je nekako više biolo upućeno onima koji imaju nekoga kraj sebe...
a ovo što ne želiš, ispada ko da neko to želi...

dobro...moje pitanje je nekako više biolo upućeno onima koji imaju nekoga kraj sebe...
a ovo što ne želiš, ispada ko da neko to želi...

znaci, kao odgovor se uvazava samo trenutno stanje stvari?
govorim iz iskustva, koje je proslo, srecom. zato kazem da ne zelim da mi se takva situacija ikad vise ponovi.

- - - - - - - - - -

ok, necu....

Zašto skota, valjda smo civilizovani ljudi, a taj "skot" je bio nečiji izbor ...
završiti pre nego dodje do mržnje i poganog rečnika..

pa dobro, kada bi svi tako razmišljali ne bi bilo ni razvoda, pljuvanja, tuženja po sudovima i tako tih ružnih stvari...tako da velika ljubav često jednog dana u budućnosti postane skot...
uostalom nemoj sad još da mi kaeš da vi o svojim bivšima imate visoko mišljenje...:/

Pa dobro, omakne se tu i tamo ta rec skot, uglavnom u nekom afektu i bude mi posle krivo (iako mislim da ima sve karakteristike istog :)) pa se vadim.
Uostalom taj epitet se zasluzuje, ne dolazi tek tako - to je cinjenica. Samo je problem zadrzati svoje dostojanstvo u kriznim situacijama.

Sto se tice teme. Mislim da je u pitanju strah od neizvesnosti (sto je veza-brak duza, tim vise), nesigurnost u vlastite odluke, mozda i neka zavisnost (stambena, materijalna ukoliko je zena finansijski nezavisna), mozda zajednicka deca ako ih imaju..itd.itd

Zašto skota, valjda smo civilizovani ljudi, a taj "skot" je bio nečiji izbor ...
završiti pre nego dodje do mržnje i poganog rečnika..

tako ja obično kaem jebbi ga brate, nisam ti je ja biro...

- - - - - - - - - -

adekvatnija rec bi bila necu, a ne ne zelim. jer niko ne zeli, ali nema svako snage da nece. valjda je nekome lakse da trpi, a nekome da sece.

pa jel miš da ima kretena koji vole da trpe...?
il možda postoje razlozi...:think:

evo još malo posla za minona, uz prećutno odobravanje moderacije...

pitanje za žene...: da li i zbog čega trpite skota pored sebe...? koji su to razlozi, porivi...?

Odgovor se najverovatnije krije u kuvanju cuvene zabe...na pocetku te zafrkava malo, pa malo vise...dok dostigne vrhunski stadijum zafrkavanja ti si se odavno skuvala kao pomenuta zaba...

pa jel miš da ima kretena koji vole da trpe...?
il možda postoje razlozi...:think:

nema to veze sa voleti ili ne voleti. postoje karakteri za koje je izlazak iz ustaljenog okvira rizik, a koji rizik i nepoznato ne vole. lakse im je da trpe uljuljkani u ono sto imaju ili nemaju. neki drugi ce radije napraviti promenu. sa moje tacke gledista je to stvar karaktera. neko iskoristi sansu za nesto, neko ne. strah od promene, neuspeha, samoce spram onog poznatog, makar to poznato bilo i lose.

ne kapiram, al nema veze...nije mi prvi put...

Sta ne kapiras, osoba jednostavno popusta na sitno...sa svakim zezom oni pomeraju granicu sledeceg zeza pa tako ona trpi sve vise i vise a on se osili u zezanju pa je vise ne sljivi...kada bi takvoj zeni neko kazao na pocetku braka sta ce je zadesiti ona bi se iskidala od smeha ali vremenom se toliko skuvala (njegovim pricama, opravdanjima, samim zivotom sa njim da vise ne zna sta znaci ziveti dostojno ljudskog bica, iliti isprao joj je mozak kreten) da ne zna za bolje.

Sta ne kapiras, osoba jednostavno popusta na sitno...sa svakim zezom oni pomeraju granicu sledeceg zeza pa tako ona trpi sve vise i vise a on se osili u zezanju pa je vise ne sljivi...kada bi takvoj zeni neko kazao na pocetku braka sta ce je zadesiti ona bi se iskidala od smeha ali vremenom se toliko skuvala (njegovim pricama, opravdanjima, samim zivotom sa njim da vise ne zna sta znaci ziveti dostojno ljudskog bica, iliti isprao joj je mozak kreten) da ne zna za bolje.
ok, sad već kapiram...teško doduše, al kapiram...
hvala na objašnjenju, nisam se nadao tome...

ne, cim pocne nek prica za koju smatram da je nezdrava stavljam tacku. za razvod mi je trebalo dva meseca da presecem, i to dok sam tacno videla sta i kako i sto smo bili u braku, imamo dete i zajednicku imovinu pa sam jos i razmisljala. ni njega nisam mogla da trpim kad je poceo da se ponasa ko kreten pa tako ne bih ni bilo koga drugog, samo mi za druge treba znatno manje vremena.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back