DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
pitanje za žene...: da li i zbog čega trpite skota pored sebe...? koji su to razlozi, porivi...?
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobro...moje pitanje je nekako više biolo upućeno onima koji imaju nekoga kraj sebe...nije to nikakvo "trpljenje skota" nego gutanje sopstvenog govneta gluposti i loseg izbora.
mada postoje i sitruacije kada se necije osobine zaista ispolje tek kasnije u toku nekih zajednicki dozivljenih situacija..na muci se poznaju junaci,
pa tako i skotovi, i muski i zenski.
nemam koga da trpim i ne zelim da mi se zivot ikada pretvori u takvo jadno stanje...u kojem onoga s kim sedim za istim stolom i delim postelju, ocima ne mogu da gledam
i obratno.
pretuzno.
dobro...moje pitanje je nekako više biolo upućeno onima koji imaju nekoga kraj sebe...
a ovo što ne želiš, ispada ko da neko to želi...
Zašto skota, valjda smo civilizovani ljudi, a taj "skot" je bio nečiji izbor ...
završiti pre nego dodje do mržnje i poganog rečnika..
Zašto skota, valjda smo civilizovani ljudi, a taj "skot" je bio nečiji izbor ...
adekvatnija rec bi bila necu, a ne ne zelim. jer niko ne zeli, ali nema svako snage da nece. valjda je nekome lakse da trpi, a nekome da sece.
evo još malo posla za minona, uz prećutno odobravanje moderacije...
pitanje za žene...: da li i zbog čega trpite skota pored sebe...? koji su to razlozi, porivi...?
pa jel miš da ima kretena koji vole da trpe...?
il možda postoje razlozi...![]()
ne kapiram, al nema veze...nije mi prvi put...
ok, sad već kapiram...teško doduše, al kapiram...Sta ne kapiras, osoba jednostavno popusta na sitno...sa svakim zezom oni pomeraju granicu sledeceg zeza pa tako ona trpi sve vise i vise a on se osili u zezanju pa je vise ne sljivi...kada bi takvoj zeni neko kazao na pocetku braka sta ce je zadesiti ona bi se iskidala od smeha ali vremenom se toliko skuvala (njegovim pricama, opravdanjima, samim zivotom sa njim da vise ne zna sta znaci ziveti dostojno ljudskog bica, iliti isprao joj je mozak kreten) da ne zna za bolje.
ponekad ...kad ima žute minutepitanje za žene...: da li i zbog čega trpite skota pored sebe...? koji su to razlozi, porivi...?
dobro, vi srećne i zadovoljne muževima na vas nisam ni mislio...
ponekad ...kad ima žute minute
pa kolega mi je ...kolege ne možemo da biramo