Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
cu zavrsila, sad jos malo i master
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa dapodrzavam
gledam neki dan, zena jednog od sefova u firmi rodila 4 dece za 6 godina, tek cetvrto uspela da doji pa zbog toga izasla na naslovnoj strani nekog bosanskog casopisa (bosanka je inace, on je isto hrvat-nemac izbosne) jer je bivsa manekenka, pa je onda posle pocela sa blogom o majcinstvu i odustajanju od karijere, itd. zena ozbiljno shvatila svoju ulogu i sta joj je ciniti marketinski. nasa november da je bila pametna, sada bi sedela na brdu para. za cicka jos nije kasno, trebalo bi malo da razmisli o toj ideji, a jos je i ekonomista![]()
E jeste...nijedna pre Ćičkave nije iznosila privatne info. Ni sad ih ne iznose.
cu zavrsila, sad jos malo i master
ja mislim da bi njen blog bio bum, ozbiljno. ima onaj taj neuroticni momenat, nije mirna i stalozena kao ove ostale mame blogerke koje pokusavaju da nam prodaju tu nesavrseno savrsenu pricu, sve umotano u celofan sa masnom. cickova epizoda sa poslednjom jabukom bi izasla na blicovoj super zeni, sigurna sam![]()
traci talenat na nas, trebalo bi da je usmerimo, spojila bi zabavno i korisno![]()
Ma da, al moja drugarica, njen momak, neki komšija..
Čile ima mooda. Dobro, nema sisa, ali bilio nepravedno da ima i mooda i sise![]()
Komšija vam svakih 5 dana ima neku feštu/žurku u stanu...U redu je.
Komšija u kući do vas izdao kafić nekom olosu koji piju, drogiraju se, dilaju, kradu, parkiraju na vaš ulaz... U redu je.
Komšiji je busilica omiljena igračka, ne gasi ju nedeljom, svecem, iza 17h, za praznike...U redu je.
Komšije naručuju ogrev koji je kraden/bez pečata, pa ga dovoze ugl nedeljom u 6 ujutro...U redu je.
Komšinica skupi tabor žena, po zanimanju majke, i drže AFZ ispred vašeg dvorišta dok derista provociraju psa koji besomučno laje sat vremena. One to ne primećuju, imaju važnijih tema....U redu je.
U omiljenoj kafani dve mlade mame diskutuju o muževima koji ih varaju, dok bebe u kolicima različito reaguju na napred nazad cimanje, svakih minut se jave. Možda su gladne, možda upisane.. U redu je.
Penzioneri se guraju ns raznim mestima i u raznim prilikama gore od omladine. Valjda im se žuri...U redu je.
Dokle?
Ko je kriv? Pa naši roditelji, nisu nas pripremili za život u društvu gde svaka druga rečenica treba da bude "Mrs u tri chke materine"
Da li imate sličnih iskustava i kako ih podnosite?
Luda sam da se ispovedam za pare... ja pare generalno ne volim... hipik sam u dusi...podrzavam
gledam neki dan, zena jednog od sefova u firmi rodila 4 dece za 6 godina, tek cetvrto uspela da doji pa zbog toga izasla na naslovnoj strani nekog bosanskog casopisa (bosanka je inace, on je isto hrvat-nemac izbosne) jer je bivsa manekenka, pa je onda posle pocela sa blogom o majcinstvu i odustajanju od karijere, itd. zena ozbiljno shvatila svoju ulogu i sta joj je ciniti marketinski. nasa november da je bila pametna, sada bi sedela na brdu para. za cicka jos nije kasno, trebalo bi malo da razmisli o toj ideji, a jos je i ekonomista![]()
Zavrsila ali je ne voliJeli Chichak zavrsila ekonomiju?
Preduzeca u Srbiji propadaju. Sem ako si u stranci. Onda mozda opstane ali mrka kapa.Nisam znao...ali hvala za info.
Imao bih nekoliko pitanja u vezi organizacije preduzeca u RS pa da znam kome da se obrati povodom strucnih pitanja.
Nisam znao...ali hvala za info.
Imao bih nekoliko pitanja u vezi organizacije preduzeca u RS pa da znam kome da se obrati povodom strucnih pitanja.
Sad dam se stila. Sedim tako kod nekoga, kafa stavljena i ja kazem tom nekom - e idi zakuvaj kafu, provrla je voda. msm, cujem kada voda provri u kuhinji, iako u sobi ima i drugih zvukova.ja nekako brze registrujem prisustvo nekih i novih zvukova od drugih.
A evo i kod mene provrla kafa![]()
nemoj me zahebavati...o mojim parama je rijec...
ako se poveris cickavoj ta info, a i pare, bice u sigurnim rukama
ako se ispostavi da imas vise od njenog muzica onda mi ne gine tepanje sa njom, stvarno ce da se razvede, satro zbog jabuke, i ja cu dobiti konkurenciju![]()
Тако и ја - одем код рођаке и видим да вода у кујни кључа и нервирам се.
И кажем, нормално -"Ено ти ври вода!"
A jjel ti se pomere usi ako cujes iznenadni udarac? Jel se nekom pomeri uvo? Ja ne mogu svesno da pomeram usi, ko zivotinje, ali na neke iznenadne zvukove (udarce) pomere mi se usi i to vise levo nego desno. Ko kada zivotinje svesno pomeraju, samo kod mene to nije voljno da se mrdnu. Ne karikirm, meni izgleda ostali animalni instinkti i to kontam da je def. sa tim sto imam astigmatizam...nije mi dioptrija velika (0.5 i 0.75) ali su mi cilindri maximalni. A ja nisam nosila cvike, probala sociva, al mi se jednom zalepilo za oko i posle vise nisam smela.
Не помере ми се уши али ме прођу трнци. Нарочито на звоњаву фиксног телефона од које сам се скоро сасвим одвикла.