Trpanje

• Začetnik teme Začetnik teme Jacob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Jacob

Buduća legenda
Poruka
49.565
Ne, nije ono sto ste pomislile cccc :lol:

Hocu da vas pitam jel ste i vi jedna od onih sto se svud trpaju sa svojim muzem/deckom/ebacem/papucarem?

Znate ono - ja ga pozovem na kafu dodje i ona, dogovorimo se za pivo u kafani dodje i ona, krenemo na utakmicu tu je i ona itd.

Sta mislite o takvim zenama?

Hocu da vas pitam jel ste i vi jedna od onih sto se svud trpaju sa svojim muzem/deckom/ebacem/papucarem?

Znate ono - ja ga pozovem na kafu dodje i ona, dogovorimo se za pivo u kafani dodje i ona, krenemo na utakmicu tu je i ona itd.

Nije do žena, već do oboje - prosto, ima takvih parova koji smatraju da biti par znači vezati se pupčanom vrpcom, i bukvalno i figurativno.
Najviše im odgovaraju grupna druženja sa ostalim parovima, a ako neko treba da se vidi sa solo drugarom/drugaricom ili muškom/ženskom ekipom iz predbračnih dana, ili će se pojaviti pupčano u paru, ili se neće ni pojaviti, uz neko poluprovidno obrazloženje.

Meni lično neshvatljivo, no to je njihov sistem funkcionisanja.

Takve ili moras da vodis, ili da ne ides.
Verovatno neka opsesivna ljubomora, nedostatak paznje i sta vec, mada nije veza ona u kojoj 24h sedite zajedno, jos ako neko ne zeli a mora jer durgi to hoce.
Mislim da je tu sloboda najbitnija, dan-dva se odmoris, ako ne zivite zajedno, odes s drustvom na kafu, posedite ispricate se, taman napunis baterije i uzelis se druge strane jos vise.

Mi smo ludele od jedne drugarice koja je na kafu, kada ima decka, dolazila sa njim. I onda moras da pricas uopsteno, ne mozemo interno da se zezamo,...:roll: Od kada se udala dolazi sama :lol:
Druga drugarica opet, svom decku:"Gde ides? Kada ces doci? Gde cete biti? Mozda svratim...":roll: Pusti ih zenska glavo!!!

Meni i nije zanimljivo da se utrpam i slusam ih. Mogu da im ispecem pecivo, skuvam kafu i cao!

- - - - - - - - - -

Takve ili moras da vodis, ili da ne ides.
Verovatno neka opsesivna ljubomora, nedostatak paznje i sta vec, mada nije veza ona u kojoj 24h sedite zajedno, jos ako neko ne zeli a mora jer durgi to hoce.
Mislim da je tu sloboda najbitnija, dan-dva se odmoris, ako ne zivite zajedno, odes s drustvom na kafu, posedite ispricate se, taman napunis baterije i uzelis se druge strane jos vise.

Bas tako.

bas ste me izradili ovim naslovom, al ajde sad... nema sanse da je vodim sa mnom na utakmicu ili pivo. Nekad i da se odmorimo jedno od drugog. To ti je kao kad sa zenom radis u istoj firmi. Ne daj Boze!

Ne, jer nije isto, moram da pazim sta pricam. :rumenko:
Ok mi recimo ponekad kad je tu jos neko musko drustvo, a sad idem da se vidim samo sa drugaricama i vodim decka... fuj.
Kao sto me smara kad sedim sa drugaricama i njihovim momcima. Posto vecinu od njih ne volim bas nesto.
E,da ... i ne volim da sedim samo u muskom drustvu, smorim se ko plovak. Automobili, fudbal,fudbal, automobili...

Poslednja izmena:
Meni je to nepodnosljivo smaranje, u oba pravca.
Niti ja zelim da se utrpavam, niti meni neko da se utrpava.
Treba imati i momenta samoce, konkretno bez svoje druge polovine, meni je lepse tako :aha:

Kod onih parova koje znam da su tako kompaktni, da ih ne mozes videti odvojeno, nije bilo do zena. Jednostavno oboje su takvi, mada ne znam tacno kakvi. Mozda je stvarno velika ljubav u pitanju, meni vise lici na neku socijalnu lenjost, lakse im je da idu svuda u paru i prosto nemaju potrebu za nekim druzenjima koji iskljucuju partnera iz price.

Jesam, naravno... svašta se dešava po tim kafama... bolje sprečiti nego lečiti...
Nego, neće smrad da me vodi...

Ne mislim ništa, svako ima prava na svoj izbor.
Nadam se samo da ne glume ista interesovanja sa svojim dragim.
Više volim kad oboje imaju prostor za sebe.

Ne, jer nije isto, moram da pazim sta pricam. :rumenko:
Ok mi recimo ponekad kad je tu jos neko musko drustvo, a sad idem da se vidim samo sa drugaricama i vodim decka... fuj.
Kao sto me smara kad sedim sa drugaricama i njihovim momcima. Posto vecinu od njih ne volim bas nesto.
E,da ... i ne volim da sedim samo u muskom drustvu, smorim se ko plovak. Automobili, fudbal,fudbal, automobili...

Pa i meni iako sam musko idu na zivac jedne te iste teme - fudbal, kola, zene :lol:

Ako ista ne volim,
onda je to, upravo dovodjenje svog partnera na okupljanja
koja su pre njega bila iskljucivo zenska.

Mm i ja nikad nismo izlazili zajedno,
ni dok smo se zabavljali.
Svako sa svojim drustvom,
sretnemo se, pozdravimo i
nadjemo se posle izlaska,
Da ljubavisemo.

Dan danas svako ima svoje drustvo.
Desi se da mm naidje dok pijem kafu sa prijateljicama
ili da ja sednem sa njima na kratko ako se sretnemo.

Naravno uvek on moze samnom i prijateljicama ako zeli
kao sto sam ja uvek pozvana da idem s njim svugde...
Cak me zove kad ide i na posl.sastanke...

Ne vidim potrebu da smo non stop zajedno,
doduse mi i jesmo puno zajedno ...

pfff :roll: ne volim to... izadjemo mi zajedno, pa se u neko doba razdvojimo, pa se posle jedva nadjemo posto neko redovno zaboravlja kljuceve i da napuni telefon pre izlaska :rumenko:
uglavnom, uvek naglasim kad je all girls night da se neka slucajno ne zezne pa povede muza, o'ma idem kuci :ljutka:... ako vec moram da trpim necijeg muza, trpecu mog

Nije do žena, već do oboje - prosto, ima takvih parova koji smatraju da biti par znači vezati se pupčanom vrpcom, i bukvalno i figurativno.
Najviše im odgovaraju grupna druženja sa ostalim parovima, a ako neko treba da se vidi sa solo drugarom/drugaricom ili muškom/ženskom ekipom iz predbračnih dana, ili će se pojaviti pupčano u paru, ili se neće ni pojaviti, uz neko poluprovidno obrazloženje.

Meni lično neshvatljivo, no to je njihov sistem funkcionisanja.
Jedina si primetila za ovo za zene
:)
Naravno da je u pitanju par, i to vrlo dosadan sto se mene tice :aha:

Kod mene obrnuto. :sad2:
Pa mislim da su smarači. Ne daju prostor za disanje. Užasno me to nervira. I uvek sam imala takve smarače.
Doduše mm ima puno kredita, ali ovo mu je ubedljivo najveća mana koja je stalno kap koja bi mogla da prelije čašu. :sad2:

Back