Trpanje, etika i kurwe

Poruka
22.458
Da li postoji razlika između osoba koje su se prostitucijom počele baviti iz nužde, pod teretom troškova života i ugrožene egzistencije, i onih koji su tu profesiju izabrali svojom voljom, zbog stila života, uslova socijalizacije, moralnih dubioza etc?
Preciznije, da li bi radije platili sex samohranoj majci ili jet seterki? Ili vam je svejedno, bitno je da se negde ugura?:malav:

Da li postoji razlika između osoba koje su se prostitucijom počele baviti iz nužde, pod teretom troškova života i ugrožene egzistencije, i onih koji su tu profesiju izabrali svojom voljom, zbog stila života, uslova socijalizacije, moralnih dubioza etc?
Preciznije, da li bi radije platili sex samohranoj majci ili jet seterki? Ili vam je svejedno, bitno je da se negde ugura?:malav:

Sad zamišljam napaljenog čoveka koji ulazi u bordel i pita svaku zašto se bavi time i kakvi su joj planovi za budućnost.

Mislim dajte ljudi...:lol:

forumasi? platili? sex? ma dajte kolega, sta vam pada na pamet :lol:

Kada vec covek zazeli,da se rekreira,sa jednom pravom zenom,zenom profesionalkom,onda se gleda jedino,njen izgled i umece u davanju usluga.Ne moze
covek u tim momentima,da razmislja o socijalnom polozaju tih dama.Moram priznati,da sam video mnogo pravih dama,koje se ozbiljno i strucno bave davanjem
"usluga" muskarcima.Nisam ulazio sa njima,u bliske odnose,vec sam ih posmatrao profesionalno.Mnoge od njih,dostojne su svakog postovanja.

Sad zamišljam napaljenog čoveka koji ulazi u bordel i pita svaku zašto se bavi time i kakvi su joj planovi za budućnost.

Mislim dajte ljudi...:lol:

E to, znači svejedno ti je. Kakav si to čovek :malav:

- - - - - - - - - -

forumasi? platili? sex? ma dajte kolega, sta vam pada na pamet :lol:

Šta mi ružni da radimo ako npr poželimo otresti Staniju? Mora se platiti :malav:

Kada vec covek zazeli,da se rekreira,sa jednom pravom zenom,zenom profesionalkom,onda se gleda jedino,njen izgled i umece u davanju usluga.Ne moze
covek u tim momentima,da razmislja o socijalnom polozaju tih dama.Moram priznati,da sam video mnogo pravih dama,koje se ozbiljno i strucno bave davanjem
"usluga" muskarcima.Nisam ulazio sa njima,u bliske odnose,vec sam ih posmatrao profesionalno.Mnoge od njih,dostojne su svakog postovanja.

Respect i podrska za dame sumnjivog morala!

Mislim da je nepravedno,sto se zene koje pruzaju "usluge" muskarcima,nazivaju prostitutke.Prostitucije ako hocete,ima i u politici i u "biznisu" a i mnogim
zajednicama raznog profila.A sta reci,za devojku,koja se uda za muskarca,samo za to,sto doticni ima novaca.I sto taj novac,"zaradjuje" na ko zna kakav nacin.
Dakle,postoji bracna prostitucija,koja je po mom skromnom misljenju,mnogo gora i pokvarenija,od one prave.

E to, znači svejedno ti je. Kakav si to čovek :malav:

- - - - - - - - - -

Šta mi ružni da radimo ako npr poželimo otresti Staniju? Mora se platiti :malav:

plati pa klati...ah, te divne SRPSKE poslovice :zaljubljena:

- - - - - - - - - -

Mislim da je nepravedno,sto se zene koje pruzaju "usluge" muskarcima,nazivaju prostitutke.Prostitucije ako hocete,ima i u politici i u "biznisu" a i mnogim
zajednicama raznog profila.A sta reci,za devojku,koja se uda za muskarca,samo za to,sto doticni ima novaca.I sto taj novac,"zaradjuje" na ko zna kakav nacin.
Dakle,postoji bracna prostitucija,koja je po mom skromnom misljenju,mnogo gora i pokvarenija,od one prave.

a ne, to su ''postene''zene

Pa nije nepravedno moraš ih nekako izdvojiti lingvistički...
Nepravedno ih je izopštiti iz društva...naziv je ok.

Ovo ja pričam sto godina al me niko ne sluša.

Koje poredjenje:pop2:

...мислим да је ово друштво огрезло у либералним ставовима према свему и свачему,па је ред да ја мало држим и конзервативцима страну....

...мислим да је ово друштво огрезло у либералним ставовима према свему и свачему,па је ред да ја мало држим и конзервативцима страну....

Seksualnih zadvoljstava se ne treba suzdržavati i trebalo bi ga uživati na ovaj ili onaj način sa po mogućstvu što više osoba. Zašto voditi ljubav samo sa jednom osobom u koju se zaljubiš i biti uskraćen za gomilu drugih seksualnih zadovoljstava sa drugim ženama? Seks i moral treba razgraniči, bar ja tako mislim...

Јоцк!

Никад нисам плачао за секс, нити ћу икада...

Самохранима мајкама, и слично, никад то не бих могао, захтевати секс ако су у финансијској тешкоћи, већ бих им помогао материјално.
Никад не бих дозволио таквој да постане ку.ва.
А секс можда, ако постоји обострана привлачност... :)

Mislim da je ova zadnja rečenica ključna.

- - - - - - - - - -

Voznjice, klopice i picenca skuplje izađu :D

Izadje skuplje samo u dva slucaja
- ako ti kaze bolje da si meni dao nego sto si platio sobu
- Ako shvatis da si se upetljao sa nekim kome je sex usputna zanimacija.

U ostalim slucajevima razumem zene koje zaradjuju za zivot, makar i sexom, pa cak i one kojima je to fetis.

Poslednja izmena:

Back