Trouglic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
spin ti je super...:D

„dovoljno dugo“ mislila sam pozitivno da si od 2007.g. na Forumu i da si upoznat kako Forum funkcionise,
a naravno da ovde na Forumu nismo nikada dovoljno dugo ..
pozdrav za tebe

Forum funkcionise i to odlicno :D

Pitanje si postavio na pogresnom mestu ovde umesto meni na pp
Znam za trouglice.Zato ti i napisah da se zalbe na rad moderatora salju meni ili Tabu
Na pp mozemo o svakom trouglicu da porazgovaramo pa i o onom obrisanom postu o dupetu :lol:

Ovde smo resili sta treba.Dobio si odgovor .Za svaku dalju informaciju, primedbu, zalbu, razgovor ili pohvalu, kojim slucajem imas pp

Имаш и ти пп.
између два бана, увек сам доступан.

Кад помену дупе, имаш ли и остале постове које ми је сизиф брисао? Не само када ме је бановао, те ми је уредно доставио, него оне који су на волшебан начин нестајали док кажеш шта би.

Ne pravi se lud, Sizife, ne pitam ja za moje postove koje ja brisem, nego moje postove koje ti brises.
Treba li da povecam font da bi procitao napisano? Aj potrudi se malo.

A svoje postove pre isteka dana uvek brisem jer ce Sizif, ili kako sebe naziva: Moderacija, cim stigne, da me ponovo zbog njih banuje.
Kada su moji postovi obrisani onda nema tri dana banana.

Najjadnije i mizerno nisko je sto mi brises postove samo procitavsi moje ime,
a ne procitavsi post.
To "brisanje greskom" smo, zajedno, vec utvrdili, gospodine Moderacijo.

Имаш и ти пп.
између два бана, увек сам доступан.

Кад помену дупе, имаш ли и остале постове које ми је сизиф брисао? Не само када ме је бановао, те ми је уредно доставио, него оне који су на волшебан начин нестајали док кажеш шта би.

Ne mogu postovi da nestanu na volseban nacin.Mogu samo da budu obrisani.
Zato sam te i uputila na pp da tamo nastavimo dalji razgovor ako smatras da treba,gde mozemo da razgovarao o obrisanim postovima,a i o prijavam u kojima si vredjao moderatora..
Ako je moderator pogresio i obrisao post koji nije trebao ja cu isti da ti vratim, i skrenem paznju moderatoru za ubuduce da povede vise racuna.

Kako si na ovoj temi postavio pitanje

Kada pritisnem trouglic da bih se zalio na los rad moderatora i njegovo krsenje pravila,

da li moja prijava ide istom tom moderatoru na razmatranje?

i dobio odgovor, tema se zakljucava

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back