Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma fala bogu da mogu ali nije sve tako crno belo, onaj zemunski klan, oni svi likovi imaju porodice sa 3'4 dece! znaci imaju te privzene zene verovatno cim su napravili 4 dece koje valjda znaju koliko treba da znaju
ok krimosi su donekle daleko ali u te poslove je neko usao jer verovanto nije znao nesto pametnije, znamo koliko ovaj nekriminalni svet ume da bude tezak i gadan i naporan sa sve kezenjem i lepom odecom. a kriminalci ubijaju
pretp. da je svima taj krimos svet ipak ovde dalek i srecni smo sto je tako, ali ni ovaj nas nije bas tako opusten i divan,s tavise mozda su kod njih neke stvari bolje, oni ne ubijaju i ne kriminalisu vise nego sto moraju, a ovde stalno neko nekog cacka, gleda mu u zivot mrzi gta i spletkari. posto mi ne znamo sta je metak nama je jedna od najgorihs tvari da neko razglasi da se ovaj ebo s ovim ili onim i tako da ga gurne u kriminal
sta znam ne moras da budes krimos ok je sve verovatno si jak tip (bio) i dokazan i sasvim si nadoknadio sve i drago mi je sto sedim ovde a ne u zemunskom klanu
dobro lepsi si i od svakog krimosa i od fudbalera i od pevacha
je l ok
opakiji, muskarci su opaki