Trougao

ma fala bogu da mogu ali nije sve tako crno belo, onaj zemunski klan, oni svi likovi imaju porodice sa 3'4 dece! znaci imaju te privzene zene verovatno cim su napravili 4 dece koje valjda znaju koliko treba da znaju

ok krimosi su donekle daleko ali u te poslove je neko usao jer verovanto nije znao nesto pametnije, znamo koliko ovaj nekriminalni svet ume da bude tezak i gadan i naporan sa sve kezenjem i lepom odecom. a kriminalci ubijaju
pretp. da je svima taj krimos svet ipak ovde dalek i srecni smo sto je tako, ali ni ovaj nas nije bas tako opusten i divan,s tavise mozda su kod njih neke stvari bolje, oni ne ubijaju i ne kriminalisu vise nego sto moraju, a ovde stalno neko nekog cacka, gleda mu u zivot mrzi gta i spletkari. posto mi ne znamo sta je metak nama je jedna od najgorihs tvari da neko razglasi da se ovaj ebo s ovim ili onim i tako da ga gurne u kriminal
sta znam ne moras da budes krimos ok je sve verovatno si jak tip (bio) i dokazan i sasvim si nadoknadio sve i drago mi je sto sedim ovde a ne u zemunskom klanu

to ti je savremeni vid kriminala kad su vlast i drzava povezani i kad se ni jedni ne libe da pokazu kako jedna ruka mije drugu...javno smrkanje kokaina i bordeli sa high clas fuqsama koje im ovi obezbedjuju govore vise ne o krimosima no o onima koji su sa njima konzumirali "prijateljstvo". to su rabote na nivou juznomamerickih drzava... zato su i ameri napisali za pokojnog premijera u izvestaju da sa njim vise ne zele da ista imaju jer je butleger prvo pica i cigara a posle i droge... takvo drustvo srbiji ne treba.

znaci poceli smo od trougla a zavrsili na politici.. :lol:.izvinjavam se i stajem.... samo da dodam, trougao je jako zanimljiv ako su zene tolerantne a takih malo ima. znam jednog naseg glumca koji je ziveo u istoj kuci sa zenom i ljubavnicom i bila im dugo skladna veza gde su se sve troje razumeli i uzivali :))

dok ga ove dve nisu odhebale i samo njih dve zajedno nastavile ljubavnu vezu... ko dve eve...:bye:

to je nekako bilo: zasto su zenama mozda privlacni krimosi, sto upita neki mirniji momak, kad su oni zli ubijaju i imaju para. da bi oni to mogli da rade imaju te osobine koje su mozda privlacne zenama ili one zamisljaju da ih imaju. to ima i kod obicnijih muskaraca ali tu ste slicniji i ravnopravniji, znaci tu zena vristi na svog slicnog muza a kod krimosa malo drugacije

to ej nesto kao kad pitam: zasto vi volite haj ribe :evil: znaci haj to je meni enka urodjeno harizmaticna cura imala sam neku prilike da vidim : III i besna sam

ali ne vole svi nju vise od mene . a mogla sam sve to da cutim i da se umuvam medju ljude i da ih posmatrma i naucim nehsot. a ovako se hranim sujetom

Back