Trougao

Poruka
22.458
Svi znate onu pricu iz gradjevinarstva o postojanju tri bitna elementa prilikom izvodjenja radova od kojih je uvjek moguce spojiti samo dva. Brzo, jeftino i kvalitetno: ako je brzo i jeftino nije kvalitetno, ako je brzo i kvalitetno nije jeftino a ako je jeftino i kvalitetno nije brzo. Elem, ovo je prilicno tacna konstatacija.

U medjuvremeu se neko dosetio i u slican trougao stavio zenu. Pametna, zgodna (lepa, savrseno telo) i mnogo seksa u braku: ako je pametna i zgodna falice vam seksa, ako je pametna i imate dovoljno seksa - sigurno nije zgodna i ako je zgodna i imate mnogo seksa onda je malo kraca sa inteligencijom.
Ajde da stavimo i muskarce u trougao radi ravnopravnije diskusije. Dobar muz, dobar ljubavnik i dobar frajer: ako je dobar muz i ljubavnik nije bas neki frajer, ako je dobar muz i dobar frajer muskost mu je problematicna a ako je dobar frajer i dobar ljubavnik verovatno nije samo vas.
Ako bi iskljucili subjektivnost (jasno standardizovani elementi) i razmotrili opcije da li bi mogli naci pravilnosti i istinitost u ponudjenim kombincijama ili je ovo prejednostavna ravan za razmatranje musko - zenskih odnosa? Pogotovo sto bi zene verovatno uradile mnogo bolje opcije za muskarce od ovih ponudjenih. Pa ako vam nije tesko da napisete koju :)

Edit: nikako da nadjem verziju na srpskom al' moze i ova
558671_270469676373609_146597435427501_603982_683923534_n.jpg

Poslednja izmena:
Ne ide analogija sa gradnjom, jer brzina/cena/kvalitet jesu međusobno povezani. Veza između izgleda/inteligencije/erotizovanosti ne postoji. Ti geni nisu prikopčani jedan na drugi. Postoji samo verovatnoća da će se te tri stvari poklopiti kako treba u jednoj osobi. Ako je, provizorno, svaka treća žena zgodna, svaka četvrta veoma inteligentna i svaka peta sex machine, onda je verovatnoća da se sve te osobine nađu u Gordani: 1/(3*4*5)=1/60; tj. u svakoj šezdesetoj.

Ne ide analogija sa gradnjom, jer brzina/cena/kvalitet jesu međusobno povezani. Veza između izgleda/inteligencije/erotizovanosti ne postoji. Ti geni nisu prikopčani jedan na drugi. Postoji samo verovatnoća da će se te tri stvari poklopiti kako treba u jednoj osobi. Ako je, provizorno, svaka treća žena zgodna, svaka četvrta veoma inteligentna i svaka peta sex machine, onda je verovatnoća da se sve te osobine nađu u Gordani: 1/(3*4*5)=1/60; tj. u svakoj šezdesetoj.

Prestroga ti je forumula :) Osim toga kazes da ti elementi nisu povezani a zaboravljas na narodne umotvorine i primere iz zivota koji bas ukazuju na to. Tipa "lepa a glupa" ili bas skoro na nekoj temi neko napisa da su dobre ribe lose u krevetu itd.

Prestroga ti je forumula :) Osim toga kazes da ti elementi nisu povezani a zaboravljas na narodne umotvorine i primere iz zivota koji bas ukazuju na to. Tipa "lepa a glupa" ili bas skoro na nekoj temi neko napisa da su dobre ribe lose u krevetu itd.
U narodnim umotvorinama je najbitnije da se sve rimuje...

Što se tiče primera iz života - trenutno se viđam sa jednom koja ima sve tri osobine. O sebi i da ne pričam... ha.

kolega gradjevinac slazem se sa vama u potpunosti... problem je inace u statici razmisljanja kolege koji disparitetno posmatra jedinke kao da su tri vrste banana a banana moze samo biti banana i nista vise...

Ako je dobar frajer (zgodan & dobar u krevetu) i zabavan, onda nema pare. Ako ima pare, ili je dosadan je ili nije dobar frajer : )
A ako je zabavan, dobar frajer pa ima i lovu, onda ima majku smaračicu.
:( Nije nama ženama lako.

Ako je dobar frajer (zgodan & dobar u krevetu) i zabavan, onda nema pare. Ako ima pare, ili je dosadan je ili nije dobar frajer : )
A ako je zabavan, dobar frajer pa ima i lovu, onda ima majku smaračicu.
:( Nije nama ženama lako.

ili zenu:rotf:
cuvena je izjava jednog tipa, (u prisustvu njegove zene): ja nikad dobru ribu ne bih ozenio..:rtfm::eek:

Mene zapravo zanima taj "kvalitet" - mnogo seksa.
Ja sad imam malu decu i većina mojih prijatelja ima malu decu i mi smo svi u fazi kad nam uopšte nije do seksa. To je ona čuvena da onaj ko prvi legne u krevet pravi se da spava ako već nije zaspao dok bračni drug legne u krevet da ne bi slučajno nekom palo na pamet da se seksa.
Mislim - da li je uopšte taj učestali seks toliko bitan? I koliko seksa je po vama optimalno? Pitanje i za muškarce i žene.

Ja i kad sam bila devojka nešto nisam bila luda da se seksam svaki dan. Osim prvih par meseci, to je uobičajeno. Posle seks bude skroz u drugom planu. Oboma. Nekako sam više za kvalitet nego za kvantitet.

Ako je tip dobar frajer, dobar ljubavnik i ima lovu, sasvim je sigurno da neće pripadati samo jednoj ženi, sve dok ne izgubi bar jedno od troje navedenih, iz razloga što mu program upisan u DNK nalaže da ne pripada samo jednoj ženi.
Opet program upisan u DNK žene nalaže da juri baš takvog, pa je veća verovatnoća da će žena naći baš takvog, nego da će muškarac naći damu pomenutih osobina u uvodnom postu.

Meni definitivno nešto fali. Ja sam uvek bežala od tih dobrih frajera. Večito su imali brdo falinki koje su mnogo bitnije od dobrog izgleda. I čemu uopšte služi taj dobar izgled?
Muškarac treba da je inteligentan, duhovit i samouveren. To bi bio moj trougao. Ako ima to sve onda će biti i dobar ljubavnik. Previše love u meni stvara sumnju. Ne preferiram one koji zaobilaze zakon. Više volim da znam na čemu sam i sa kim imam posla.

Mene zapravo zanima taj "kvalitet" - mnogo seksa.
Ja sad imam malu decu i većina mojih prijatelja ima malu decu i mi smo svi u fazi kad nam uopšte nije do seksa. To je ona čuvena da onaj ko prvi legne u krevet pravi se da spava ako već nije zaspao dok bračni drug legne u krevet da ne bi slučajno nekom palo na pamet da se seksa.
Mislim - da li je uopšte taj učestali seks toliko bitan? I koliko seksa je po vama optimalno? Pitanje i za muškarce i žene.

Ja i kad sam bila devojka nešto nisam bila luda da se seksam svaki dan. Osim prvih par meseci, to je uobičajeno. Posle seks bude skroz u drugom planu. Oboma. Nekako sam više za kvalitet nego za kvantitet.

Muskarcima je jako bitan, izgubices muza u dogledno vreme. Mislim, ne moras fizicki ali ce on biti zadovoljniji izvan kuce :mrgreen:

Meni definitivno nešto fali. Ja sam uvek bežala od tih dobrih frajera. Večito su imali brdo falinki koje su mnogo bitnije od dobrog izgleda. I čemu uopšte služi taj dobar izgled?
Muškarac treba da je inteligentan, duhovit i samouveren. To bi bio moj trougao. Ako ima to sve onda će biti i dobar ljubavnik. Previše love u meni stvara sumnju. Ne preferiram one koji zaobilaze zakon. Više volim da znam na čemu sam i sa kim imam posla.

To je ok, medjutim ukusi su razliciti. Danas ima dosta mladih zena koje preferiraju iskljucivo macho tipove, lovu i opasnost, ma koliko se navodno normalni zgrazavali na to.

Kvantitet ne isključuje kvalitet. A koliko seksa je optimalno je individualno - važno je da oboje imaju iste ideje o 'optimalnom'.

A ovo o frajerima i lovi: pa ne mora da ima previše love, ja kad kažem 'ima lovu' mislim na stalnu pristojnu platu : ) Za to ne mora da se bude krimos.

Back