Troskovi u vezi

Cica odmah pobeze :lol: Ne placam za druzenje online nikome - za Hot da kada je vidim na Cam :heart: :lol: Mada i to ne moram ima besplatno kad pozelis :aha: i devojke po chatovima koje hotaju za Dz <3

One nikad nisu imale sex zbog svog zadovoljstva :aha:

Jednostavno, morala sam da napravim temu o jednoj vrlo zanimljivoj stvari, a to su troskovi. KOd nas u Srbiji se laze o deficitu i pravi se vestacki suficit, muva se kurs i procenta inflacije. Pokazatelj mi nije lanza statistika da ne kazem Vuciceva i jor-Govankina, vec moj djep. Pogledam i vidim. Moja mama je zaradila ogroman novac i ona je vlasnica jedne multinacinalne kompanije, koja se bavi raznim granama privrede. Poznato je da sam bogata, ali to ne znaci i da sam rasipna. Pre par godina sam rekla da vozim auto na plin, na sta mi je jedan rekao da lazem da sam bogata. Ako sam bogata, da li to znaci da treba da se razbacujem i kupujem gluposti??? Ljudi u Srbiji su poznati po neradu, nedisciplini i bahatosti. Jedino na koji nacin mogu da se dokazu je ako dodju do nekih para i onda je u njima sva njihova sigurnost.
Moj decko je danas poceo da mi se hvalise, kako kupuje neke automobile. Oni su, pri tom, polovni, za nesto sto je Hjundaji sam mislila da je kineski restoran, a za Kia sam mislla da ja marka cajne kobasice ili pastete. Ja sam mu rekla da ne treba tako da se rasipa, jer pare dodju i prodju, a on je rekao da se on rasipa, cim mikupuje skupa pic'a, a sa mnom nema nista sem poljbaca, mazenja i drzanja za ruke. Ja sam mu rekla, da povede racuna sta prica.
Biti djentlmen je obaveza za muskarca. Sta vi placete i sta mislite da treba da se placa? Putovanja? Letovanje? Zimovanje? Karte za pozoriste? Bioskop? Vecera? Pic'e? Da li dopustate devojci da plati? Da li se osetite inferiorni, ako vam ona plati pic'e? Kako gledate na troskove u vezi?

Odakle tebi decko,mame ti?

Back