Trošenje para na žene - kako se to troši, da li to postoji? Zašto je bogat privlačan?

Probrani_tekst

Početnik
Poruka
16
Ako žena nije narkomanka prevelika, zašto to treba da joj bude privlačno nešto ako muškarac ima mnogo para? Da li zbog haljina? Da je tako te koje lažu da im se sviđaju bogati jer "to ne može da škodi, a ne što su sponzoruše, nego su oni sposobni da stvore" bi imale bar jednu lijepu maicu, ili farmerke. (Haljine nemaju.) Da li zbog hrane? Nešto nisam primijetio da žene većinom znaju bar jedno jelo da spremaju baš dobro i specijalno, bar jedno, pa eto ne vidim kako to da su sve te koje vole bogate zbog toga u "tom poslu" da ih vole. Da li zbog običnih materijalnih go*ana kao što su velika kuća, kola, bazen? Može li bit da smo tolike životinje da ne možemo bez bazena? I toliko da su nam bitna kola da ih nekad vozimo i da bi se provozali, a ne ako oćemo da stignemo negdje, i preko volje? I da smo toliko hladnokrvni da nam trebaju veliki zivodi i akustične prostorije da se nešto kao emocija probudi više, jače? I da je to bitno kao?
Vina su droge, to je alkohol. Jesu li vina bitna? Mislim da je ovo:
Samo prevelike narkomanke ili žene koje niko nikad nije dobro je*ao (izvinite na izrazu, ali nisam mogao napisat "izvodiljubavisao") mogu da se pale na to kad je muškarac bogat, i da ga smatraju "sposobnim" zbog toga. I samo one koje nisu pročitale ni jednu knjigu misle da je sva sposobnost u sticanju para.

Zanimljivo stanoviste.

Ne jure sve zene pare. S obzirom da pare znace sigurnost, pare jure ne one koje ih nikada nisu imale nego one koje ne znaju sta je stabilan odnos sa ljudskim bicem. Zena bez nekih visokih prmanja, koja ume da uspostavi zdrave socijalne odnose, u partreru ce provo traziti osobu sa kojom je karakterno kompatibilna, a tek onda ce da lgeda bankovni racun. One nesigurne u sebe i u svoje odnose sa drugim ljudima, gledace samo bankovni racun.

I te kuce i bazene koje spominjes, to je isto podsvesno povezano sa sigurnoscu - sto veca i lepsa kuca, to je veca sansa da ima dobre temelje i da je vetar nece oduvati. Plus sto se celo selo divi.

Dobro je postavljena tema, ali skrene li u sovinizam i pricu kako su sve zene qoorve ide pod kljuc.

mene mrzi da citam vidim na prelet da je neko truckanje
nego sam ja dosla da pitam di je taj frajer sa toliki novci z:shock:
ovde vecito muski kukaju kako ih zenetine omandase za pare....pa ajde vise de je taj forumas sa tolikim parama i ja da ga omandam :aha:

Ne troši vreme na forumu, zato i ima pare :mrgreen:

Zanimljivo stanoviste.

Ne jure sve zene pare. S obzirom da pare znace sigurnost, pare jure ne one koje ih nikada nisu imale nego one koje ne znaju sta je stabilan odnos sa ljudskim bicem. Zena bez nekih visokih prmanja, koja ume da uspostavi zdrave socijalne odnose, u partreru ce provo traziti osobu sa kojom je karakterno kompatibilna, a tek onda ce da lgeda bankovni racun. One nesigurne u sebe i u svoje odnose sa drugim ljudima, gledace samo bankovni racun.

I te kuce i bazene koje spominjes, to je isto podsvesno povezano sa sigurnoscu - sto veca i lepsa kuca, to je veca sansa da ima dobre temelje i da je vetar nece oduvati. Plus sto se celo selo divi.

Dobro je postavljena tema, ali skrene li u sovinizam i pricu kako su sve zene qoorve ide pod kljuc.
Nisam šovinista, jer nigdje ne kažem da je to nešto što se nalazi u duši ili tijelu žene, nego kritikujem bolesne ličnosti. A muškarci mnogo više jure za bogatim muškarcima nego žene, i takvi više jure bogataše nego što jure žene.

Opažajući društvo, stekao sam utisak da ovakav tip frustracije kod muškaraca dolazi od sopstvene nesposobnosti za "odvajanje" željene ženske persone. To dovodi do generalizacije zbog velikog ega i nesposobnosti da se prizna sopstvena odgovornost za nešto. Ovo prelazi granice muško ženskih odnosa i preliva se na sve sfere društvenog života pojedinca. Slede opravdanja za sebe a i druge - "sve su one iste", "žene su kur.ve" itd. Ipak ako se pogleda realno to nije slučaj. Istina, postoje trendovi u društvu koji mogu ukazati na to ali teško da je to merilo ičega.
I da ne bude zabune ovo važi i za žene i njihovo generalizovanje muške populacije.
Suština je da smo i mi i vi jedno te isto sra.nje :mrgreen:

Zato sto koriste svoje bioloske prednosti.Vecini zena je izgled muskarca poslednja rupa na svirali nama na zalost nije pa ne mozemo da jurimo gaborku punu ko brod.
Niko normalan ne voli da radi mnogo je lakse ziveti na tudj racun.

Само ти и даље веруј у те самоутехе скрндавих лузера.

Opažajući društvo, stekao sam utisak da ovakav tip frustracije kod muškaraca dolazi od sopstvene nesposobnosti za "odvajanje" željene ženske persone. To dovodi do generalizacije zbog velikog ega i nesposobnosti da se prizna sopstvena odgovornost za nešto. Ovo prelazi granice muško ženskih odnosa i preliva se na sve sfere društvenog života pojedinca. Slede opravdanja za sebe a i druge - "sve su one iste", "žene su kur.ve" itd. Ipak ako se pogleda realno to nije slučaj. Istina, postoje trendovi u društvu koji mogu ukazati na to ali teško da je to merilo ičega.
I da ne bude zabune ovo važi i za žene i njihovo generalizovanje muške populacije.
Suština je da smo i mi i vi jedno te isto sra.nje :mrgreen:
Vidim da ovaj priča nešto kao "nesposobnost je sposobna da izazove" - ni do čega ne dolazi zbog neke neistine, do svega što se dešava, ali baš svega, dolazi zbog istina i ničega drugog. Isto tako, nesposobnosti nisu sposobne da išta izazovu. I te laži kako ego treba da bude određene veličene egocentimetara, to ne mogu da slušam...

zato sto dodje neki momenat kod nekih zena kad one nekako propadnu i vise nisu u stanju da budu dobre efikasne masine koje rade, sto je potrebno da bi bio opusten profesionalac. mozda su neke od detinjstva takve a neke postanu takve vremenom. i onda im je lakse da se slepuju uz nekog nego da rade jer im mozak nije bas najbolji

odnosno ne bi bile vise ni dobre prostitutke, seks im vise nije toliko bitan kao mozda u nekoj fazi. tako su ni tamo ni vamo
i sta ce onda mora da se mulja

Poslednja izmena:
Ako nije prevelika onda je velika - a to je taman kolko treba :D, ali ona koja bi ikad za pare spavala ili išta - ta više nije ni narkomanka, ni žena, ni ličnost, to je prosto jedan skup atoma koji hoda i koji je besmislen. Ružan dokaz toga da postoji đavo.
Vidi sinak , ovako stoje stvari . Žene ne vole lovu ali vole samouvjerene a ne možeš biti samouvjeren ako si bez kinte .
To ti je vrzino kolo i ako hoćeš šta kvalitetno prccat opet moraš zaraditi neku lovu .

Back