Tropski bar

Mr.Shishmish

Domaćin
Poruka
4.036
Koje uslove mora da ispunjava strani drzavljanin da bi kupio nekretnine na Karibima (Dominikanska Republika, Cuba, Jamaica)???
Ako neko zna, bilo bi skroz Ok, moze i neki link za informaciju ???
'fala

shishmish01:
Koje uslove mora da ispunjava strani drzavljanin da bi kupio nekretnine na Karibima (Dominikanska Republika, Cuba, Jamaica)???
Ako neko zna, bilo bi skroz Ok, moze i neki link za informaciju ???
'fala

Verovatno kao i drugde. Ozenis se i udjes u proceduru za rezidenciju i onda moze.

...da bi se kupila nekretnina u Dominikanskoj Republici! Stranci zato i dolaze ovdje; lako se sreduje svaka vrsta dokumentacije. Za rezidenciju je dovoljno mjesec dana, 4 fotke sprijeda, 2 profila, izvod iz mat. knjige rodjenih (preveden na spanjolski)... To je to.
Kupiti kucu ili auto moze se i bez rezidencije...
Vise informacija; famigliaohana@yahoo.it
www.apartmanikrk.com

shishmish01:
za koje pare moze da se pazari neki "tropski bar" ; neki lokal, da se neshto radi dole !!!

Dobro bih razmislio da sam na tvom mestu o ulaganju u Dominikanu, najbolje je da prvo odes tamo i da vidis kako stoje stvari, provedes neko vreme i teko onda odlucis da li je to ono sto si zamislio, i da ulozis novac u neki bar/restoran ili tome slicno.

Alternativa ovome je Juzna Amerika, pogledaj moj post o CHILE-u na ovom forumu, imas tamo nekih detalja.

klika:
Alternativa ovome je Juzna Amerika, pogledaj moj post o CHILE-u na ovom forumu, imas tamo nekih detalja.
Ok !!! idem da vidim Chile !!!
Inache to za Dominikanu je vishe neka moja fantazija .... naravno nije neostvariva i sigurno da bi dobro razmislio o tome da li da se uloze novchanice dole, ali red je da se chisto raspitam ... shta i kako ???

Back