Trojica silovala i tukla 16-godišnju devojčicu

Sve to nista ne vredi devojcici koja je to pretrpela.Treba uvesti smrtnu kaznu za takve stvari i to javno kako je neko gore naveo.Pa kada bi se to vrtelo po medijima i netu,sigurno bi neki drugi potencijalni takvi malo razmislili pre nego sto urade takve grozote.
Слажем се, то што ће неко бити затворен између 4 зида неколико година, ништа не решава. Да сам ја нека власт, увео бих неки закон по коме силоватељи и педофили морају бити обележени, нека своју казну одслуже, а околина нека зна са ким има посла, да тако нешто не би поновили.
Али једно је сигурно, никаква казна неће избрисати трауме које нешто такво остави на дете. Надам се да грешим али она ће вероватно имати проблеме у свим будућим везама и уопште у комуникацији са људима.

Слажем се, то што ће неко бити затворен између 4 зида неколико година, ништа не решава. Да сам ја нека власт, увео бих неки закон по коме силоватељи и педофили морају бити обележени, нека своју казну одслуже, а околина нека зна са ким има посла, да тако нешто не би поновили.
Али једно је сигурно, никаква казна неће избрисати трауме које нешто такво остави на дете. Надам се да грешим али она ће вероватно имати проблеме у свим будућим везама и уопште у комуникацији са људима.

4 godine biti zatvoren sa drugim silovateljima,ubicama,reketasima i sl "ljudima" sigurno nije lako. Odes u bolnicu da lezis 3 dana i smoris se,a zamisli da si u zatvoru 4 godine sa kojekakvim ludacima i manijacima.
Ovi kad budu otisli tamo na robiju em su medju najmladjim,em nisu jaki i nisu grdni,nema ih ko zastititi jer nisu clanovi nijednog ganga tako da su ovi najebali. Jedino se ovaj maloletni mozda bolje provuce.
A za devojku je zivot tu najverovatnije zavrsen,bice dug oporavak,a ko zna da li ce se i oporaviti.

Koja je to retadacija uma.Ili su možda učinili iz čiste zlobe, verovatno i jedno i drugo.Retardiran i zao.

U pravu si ti da je u pitanju sociopatija, jer normalno ljudsko bice se sazali na nekog ko pati, ko je preziveo traumu, oseca neku empatiju a ne muci to ljudsko bice jos vise.
Mozda je i ovde bilo ono "aha, ova mala je hurva, daje njemu, e pa kad si hurva i dajes njemu, mozes i nama".

Idiotski nacin razmisljanja i ponasanja.

Opet, ovi momci su prestupnici, narkomani i lopovi, a sto se ti kriminalci setaju slobodni, i ko je za to kriv, pitanje je. Ovo onima iz sudstva i policije koji zazmure na ovakve ide na dusu.

Cim se poznaju, to znaci da je pristala?
...

Naravno ne !!!
Samo je komplikovano utvrditi istinu !

...
увео бих неки закон по коме силоватељи и педофили морају бити обележени,
...

Samo obeleženi ?
Ja mislim da društvo mora da se štiti efikasnije od toga da taj neko bude obeležen !
Džabe devojci ili detetu u mraku haustora kad vidi beleg na njegovom čelu ...
Tada je kasno !

Evo, pogledaj ovu hipotezu :

Čitamo često o silovatelju-povratniku,
o silovatelju dece
itd.

Izgleda da zatvor ne pomaže ?

Čini mi se da ne pomaže zato što silovatelj i nije kriv
on samo ne može da obuzda svoje nagone !

Ako iza nagona stoje hormoni
( neka objasni neko stručan )
ja sam za uklanjanje žlezda koje proizvode te hormone !

Prosto !

I ja sam !
Kastracija !!

Pravo silovanje je kada nepoznati nepoznatu slučajno sretne i siluje.
Sve ovo ostalo ...

VARVARIN - Dva puta su me zlostavljali! Vikala sam da stanu, da me puste, da ne želim, ali oni su navaljivali. Pokušala sam da se odbranim, ali nisam mogla. Nisam ih odmah prijavila jer sam se plašila...

Ovo je deo jučerašnjeg iskaza maloletne S. I. (16), koju su prošlog vikenda silovali Dalibor Dimitrijević (20), Bojan Paunković (21) i V. M. (16). Kako je ispričala tužiocu, nasilnici su joj nakon zločina pretili, pa zato nije smela nikome da prijavi silovanje.
Međutim, kad je sutradan na njena vrata došla policija, kojoj je jedan mladić iz sela prijavio šta se dogodilo, devojka je briznula u plač i sve priznala.
- Pretili su mi, sva trojica. Sve vreme dok je to trajalo. I kad su prestali, rekli su mi da će me prebiti na mrtvo ime ako bilo šta kažem. Plašila sam se, zato sam i majci prećutala. Poznavala sam ih odranije, zato sam s njima i bila u društvu, uvek su prema meni bili pristojni, pa nisam verovala da mogu da mi naude - ispričala je, kako saznajemo, maloletna S. I., čije je saslušanje trajalo duže od tri sata.

S druge strane, uhapšeni mladići ni u jednom trenutku nisu poricali da su kritične noći bili sa S. I. i svi su potvrdili da su s njom imali seksualni odnos.
- Bili smo zajedno u nekadašnjoj diskoteci „Azaro“ u centru Obreža. Svi smo pili i veselili se. S. I. znamo odranije jer smo se viđali u Varvarinu, a dolazila je u prethodne dve godine i u Obrež. To što se desilo bilo je uz njen pristanak, „drugarski“. Nije istina da ne poznaje selo pa da smo joj mi bili potrebni da je vodimo do kuće drugarice kod koje je trebalo da spava. Ta drugarica ju je zvala telefonom kad je bila s nama, ali rekla joj je da je u gužvi u diskoteci i da ne može da razgovara - izjavili su osumnjičeni mladići.

Od čega su povrede?

Nakon što je ispričala majci šta joj se dogodilo, S. I. je pregledana u Domu zdravlja u Varvarinu. Lekari su konstatovali povrede, ali nisu želeli da se izjašnjavaju o njihovoj težini. Prema nezvaničnim saznanjima, devojka ima povrede po glavi i telu, ali kako nam je nezvanično rečeno, one su mogle da nastanu i tokom odnosa na smetlištu napuštene zgrade. Takođe, S. I. je dovedena na pregled tek dva dana posle napada.

http://www.kurir-info.rs/crna-hroni...ila-ih-ali-nisu-hteli-da-stanu-clanak-1550555

silovanje-varvarin-1410470998-566219.jpg

silovanje je silovanje. nije to samo kada neko nepoznat naleti na nekog nepoznatog, silovanje je primoravanje na seksualni odnos uz pomoc fizicke sile ili pretnji.
najgore od svega je cutanje. jer kada zrtva cuti, prekasno ode kod lekara, prekasno se obrati policiji, dolazimo do ovakvih situacija. da se ona pravda da je silovana, a oni da je nisu silovali. uzas.

Ne poricem da su ovi mladici krivi i da trebaju biti kaznjeni, ali postavlja se pitanje sto se ona druzi sa narkomanima, lopvima i kriminalcima.
Obicno uz takve ljude idu i problemi.

Znam i ja takve opasne momke, i zao mi je devojaka koje se sa njima druze ili uspustaju u veze sa takvima, jer kako cujem iz price, ne cveta im cvece.

http://www.kurir-info.rs/crna-hroni...ila-ih-ali-nisu-hteli-da-stanu-clanak-1550555

silovanje-varvarin-1410470998-566219.jpg

silovanje je silovanje. nije to samo kada neko nepoznat naleti na nekog nepoznatog, silovanje je primoravanje na seksualni odnos uz pomoc fizicke sile ili pretnji.
najgore od svega je cutanje. jer kada zrtva cuti, prekasno ode kod lekara, prekasno se obrati policiji, dolazimo do ovakvih situacija. da se ona pravda da je silovana, a oni da je nisu silovali. uzas.
Sve moze da se dokaze. Tacno da je mnogo teze sto vise vremena prodje, ali kada bi im policija zavrnula ... progovorili bi odmah.

Slažem se, registar silovatelja i pedofila koji je javan. I kad su jurili onog monstruma Djurića, ljudi iz Bajmoka su saznali da imaju u blizini nekoliko pedofila.
Mislim da je opasnost od neznanja ko ti je komšija mnogo strašnija od mogućih posledica po te pedofile što svi znaju šta su.

Izvinjavam se ako bi ih neko išutirao na sred ulice, važnije mi je dete koje će taj da siluje i upropasti za ceo život.

Istražni sudija Višeg suda u Kruševcu odredio je pritvor do tri meseca za B. P. (21) iz Bačine i D. D. (20) iz Izbenice, dok je maloletnom V. M. (16) iz Bačine određen pritvor od mesec dana zbog sumnje da su u subotu 6. septembra u selu Obrež silovali 16-godišnju devojčicu.

Trojica okrivljenih i devojka, koja je u Varvarin došla kod majke, bili su u petak uveče gosti u kafani u Obrežu na proslavi punoletstva.

Devojka je oko ponoći devojka izašla iz kafane sa drugom, a D. D. se ponudio da ih poveze kući. Nakon što su odbacili njenog prijatelja, D. D. je auto odvezao u polje i silovao devojku, a potom je vratio u kafanu.

Prema saznanjima „Blica“, devojka se požalila B. P. i V. M. da je silovana, a oni su joj rekli „Kada si mogla sa D. možeš i sa nama!“.

Na silu su je ubacili u auto, odvezli u napuštenu kuću, silovali i tukli, nanoseći joj ozbiljne povrede.

Devojka je za silovanje prvo rekla majci koja je odvela u Dom zdravlja, a odatle u policiju. Silovatelji su uhapšeni u ponedeljak, a maloletnom V. M. su lisice na ruke stavljene u Rekovcu gde pohađa Srednju poljoprivrednu školu.

U Varvarinu tvrde da su D. D. i B. P. više puta privođeni, i da su protiv njih podnošene krivične prijave zbog raznih krivičnih dela - od posedovanja narkotika do krađa.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/494192/Trojica-silovala-i-tukla-16godisnju-devojcicu

Zanimljivo da ove teme nema a ima o silovanjima u bratskom Pakistanu.

Malo mi je sve naivna prica,tek tako silovana dovukla se do centra sela i umesto da zove mobilnim ne znam koga ili da udje u prvu radnju da trazi pomoc,ona isla i trazila kao pomoc od druge dvojice i i oni da je siluju,ma daj...Verovatno se nadala nekoj lovi pa ispalila...

To sto nisu pametni kao neki kriminalci svetskog ranga ili sto ne vrte milione od kradja i narkotika ih ne cini manje opasnim ili manje privlacnim za odredjen profil ljudi. Ocigledno je da su imali nasilnu proslost ispunjenu kriminalom.

Опаснији су ти што нису велики криминалци. Велики криминалци углавном немају везе с обичним људима, можеш и да прођеш поред њега и не би ни приметио. Ови "обични" су најгори...

Back