Trojica osumnjičena za povredu ugleda Republike Hrvatske

Нисам сигуран али рекао бих да су у питању срби из книна

Џабе. Због догађаја од првог светског рата па међуратни период па геноцида у другом рату па кроз хрватско прољеће све до задњег рата и поновног геноцида, олује и бљеска, ти људи не прихватају да су део републике хрватске, сем ако нису у градским срединама па и нису неки срби.

Срби Личани, кордунаши, далматинци, славонци...тешко да ће прихватити хр као своју

Да није било олује 95 дефинитивно да ти региони који су уистину и били део српске државе у једном делу историје али већином насељени србима у највећем делу историје, данас никако не би били хр

Šteta da njih trojica ne navrate na krstaricu i ne pročitaju pravila iste... Tu bi naučili da se prema zastavi i državnim institutima mora odnositi sa poštovanjem
Ma daj????????
Prema zastavi, prema državnim institucijama?
DAJ prijazno od mene za tebe,....BUDI SE.
Prema čovjeku je potrebno poštovanje, razumijevanje a ne prema pravnim iluzijama i stvarima, koja nisu živo biće. Zbog vjere u zastave i institucije ljudi UMIRU.

Budale. Ovi koji su iz Srbije dobiti će 5 godina zabranu ulaska u EU, ovi koji su iz Knina neće se više moći zaposliti u državnoj službi ili bilo čemu što se financira iz proračuna. Zezat će ih se kod svakog prelaska granice, kod svake prometne kontrole, bit će ufinjaka gangbang na njima.
4000 eura je kazna za tu zezanciju, ali malo je uvrnuto to što će to platiti snv ili sdss sa novcima iz hrvatskog proračuna... Za njihovu egzistenciju nisam pretjerano zabrinut jer je u hr nulta stopa nezaposlenosti privilegirane nacionalne manjine, od njih je nezaposlen jefino onaj tko onako od srca ne želi raditi... Mladić u najboljim godinama ovaj 49 godišnjak Grmuša po prezimenu je član nekoliko upravnih odbora u šibenskim gradskom firmama tak da zime nije...

Ne određuješ ti što će se aktualizirati u vidu teme na krstarici, a ako ćemo realno ovo u neku ruku i jedte interesantna vijest, kao što su onteresantni i komentari na istu... I kod nas a i kod vas
Ne odredjujrm ja nego osnovna pristojnost . Ti si ovde stranac,zato je pitanje sta nas treba da boli krivak sta je kod vas aktuelno. Imas vase forume pa tamo drobi. Porusili ste polovinu spomenika iz perioda NOBa a ovde mudrujes o simbolici

4000 eura je kazna za tu zezanciju, ali malo je uvrnuto to što će to platiti snv ili sdss sa novcima iz hrvatskog proračuna... Za njihovu egzistenciju nisam pretjerano zabrinut jer je u hr nulta stopa nezaposlenosti privilegirane nacionalne manjine, od njih je nezaposlen jefino onaj tko onako od srca ne želi raditi... Mladić u najboljim godinama ovaj 49 godišnjak Grmuša po prezimenu je član nekoliko upravnih odbora u šibenskim gradskom firmama tak da zime nije...

Pa bolje Srbin da ti radi dostavu pizze nego Bangladezanin koji ne koristi toalet papir...iz verskih razloga...
Evo pitaj @Jugoslav Čvarak - koga bi pre zvao za dostavu...

...

Mi trobojnicu sa šahovnicom imamo jako dugo i imat ćemo je još jako dugo

Vi vise nemate:
1) Valutu
2) Zastavu
3) Sabor
4) Predsednika
5) Premijera
6) Telekom
7) Banke
...

Sve ste to dali Zapadu...kao sto jednako ludi Zelenski sada daje...s tim sto on jos vise na oltar Zapada prinosi ritualnu zrtvu u zivotima mladih Ukrajinaca...
Vi ste tu bili bar malo razumniji...pa niste bas toliko izginuli za Zapad...mada ima jos nekih primeraka koji izgibose i ginu na Istocnom frontu u Donbasu...

...

Ma to je kazna za javnost. Siguran sam da će ih tajna služba i policija diskretno upratiti idućih par godina. Tko su, što su, s kim se druže itd.

Jakog mi ugleda... :zzzz:

Uostalom to vise nije vasa zastava...:kpozdrav:

Vasa je sada plava sa 12 zvezdica u krugu (kao kad se u crticu nekome vrti u gloovi...), a nijedna zvezdica nije Hrvatska...:bye:

Jel tako @Jugoslav Čvarak, reci im ;)

...
Jeste, ovo je moja zastava:

european-union-flag-gif.gif

a uskoro ce biti i tvoja.

rs-eu-falg.jpg

🥰 :mrgreen: 🐈

Bolje da ste uitili one koji su pristali da ukinu hrvatsku valutu , predali monetarni sistem, bankarski sistem , platni promet itd,., (oni su ti koji su povredili mnogo više od ugleda Hrvatske ) nego što ste uitili ta tri zgubidana trenirajući strogoću nad slabima.

91 prije glasanja za neovisnost i odcjepljenja, javno proklamirani cilj je bio ulazak u EU, NATO, Schengen i uvođenje Eura. Bogtemazo pa mi imamo u nogama 45 godina samoupravnog socijalističkog bratstva i jedinstva, ulazak u EU nam je pao kao šamar budali. Između nekadašnje Jugoslavije i sadašnje EU gotovo da i nema razlike. Plivamo ka riba u vodi.

Back