ТРОЈАНСКИ КОЊ У ВЛАСТИ ИЛИ САМО КОЊ?

МАЧАК

Buduća legenda
Poruka
25.542
"Mislim da treba ići ka EU i prihvatiti rešenje kojim će početi trajan i stabilan odnos sa Prištinom, ali ne treba zaboraviti na Srbe na Kosovu", rekao je Dinkić.
Да ли ово може да изјави један политичар
који је у власти?
Ко му даје за право да се одрекне дела територије?
Ко му даје за право да крши УСТАВ?
:per::per::per:

Немој ми ђубре цитирати..... ем сам гладао шта је лупетао.............ем...........

Хајде да се кладимо да ће до "споразума" ипак доћи уз благослов А. Вучића и Т. Николића......... Само припремају народу превару зато овако отежу!

I meni mirise na izdaju,ali da sacekamo nedelju i cujemo picolikog...

Poslednja izmena:
"Mislim da treba ići ka EU i prihvatiti rešenje kojim će početi trajan i stabilan odnos sa Prištinom, ali ne treba zaboraviti na Srbe na Kosovu", rekao je Dinkić.
Да ли ово може да изјави један политичар
који је у власти?
Ко му даје за право да се одрекне дела територије?
Ко му даје за право да крши УСТАВ?
:per::per::per:

Koji bre ustav,koga je u svetu briga sta mi mislimo.KiM su oteli,kad smo ga mi skoro celo prodali siptarima za debele pare.99% siptara ima tamo,a u Albaniji 80%.Ko hoce neka ide dole da zivi,prvo neobavesteni pa onda Eremita i ostali politikanti sto izgibose za KiM sa Vracara u Beogradu.:hahaha:

Koji bre ustav,koga je u svetu briga sta mi mislimo.KiM su oteli,kad smo ga mi skoro celo prodali siptarima za debele pare.99% siptara ima tamo,a u Albaniji 80%.Ko hoce neka ide dole da zivi,prvo neobavesteni pa onda Eremita i ostali politikanti sto izgibose za KiM sa Vracara u Beogradu.:hahaha:

Неће их бит 99 % кад се крене тамо..

Back