TROJANAC na profilu !

klikni na ono "show details" pa snimi sliku i okaci je ovde da vidim o cemu se tacno radi.
verovatno neka slika sa te stranice vuce link sa nekog problematicnog sajta pa se AVG uspanicio. ne sekiraj se , kod nas je sve cisto :)

inace AVG znaci "anti virus go.vno" :)
zameni ga nekim boljim :)

Preko atačmenta, da je bio neki server ne bi bilo tako.
Ali samo ove koje su vertikalne ispadaju naopako.
Ona prva je slikana horizontalno i ona je OK, druga je slikana vertikanlno ali vidiš izađe i ona horizontalno.

Poslednja izmena:
aj da probam

DSC_6681a.jpg

meni je ok.. nije problem u forumu nego u slici i informaciji za automatsko rotiranje slike

Nije problem do Windowsa, kao sto si pisala na Fotografiji, vec do programa za gledanje slika u kompu.
Vertikalne slike moras da rotiras u samom programu, zapamtis ih rotirane i takve postavljas iz attachmenta.
Ja imam ACDS i nemam nikakvih problema.

Nije problem do Windowsa, kao sto si pisala na Fotografiji, vec do programa za gledanje slika u kompu.
Vertikalne slike moras da rotiras u samom programu, zapamtis ih rotirane i takve postavljas iz attachmenta.
Ja imam ACDS i nemam nikakvih problema.

Nina, imam ja i ACDS i Picasu, ali već sam napisala, one meni na kompu stoje normalno, tek ovde kad ih stavim one se okrenu.

На ПДФ Политика, на теми 70. ГОДИШЊИЦА СМРТИ ЂЕМЕРАЛА ДРАЖЕ на 16. страници ми антивирус показује присуство вируса, већ на следећој тога више нема.
Ја сам на тој страници написао упозорење, али нико на теми није реаговао.
Може ли се утврдити о чеу се ради?
Хвала унапред.

На ПДФ Политика, на теми 70. ГОДИШЊИЦА СМРТИ ЂЕМЕРАЛА ДРАЖЕ на 16. страници ми антивирус показује присуство вируса, већ на следећој тога више нема.
Ја сам на тој страници написао упозорење, али нико на теми није реаговао.
Може ли се утврдити о чеу се ради?
Хвала унапред.

Viruse moraš ovde da prijavljuješ ne na temi.
Meni ništa ne pokazuje na str. 16.

Tabe, moj AVG ipak nije to što si napisao, a Trojanca ću ti šiknem jednog lepog dana :lol:

Nina, imam ja i ACDS i Picasu, ali već sam napisala, one meni na kompu stoje normalno, tek ovde kad ih stavim one se okrenu.

Picasa ima bag da u svom programu fotografiju pokazuje kao rotiranu, a ona je zapravo ostala vertikalna. Imas li Windows Photo Viewer? Ako imas, otvori fotku pomocu njega i rotiraj je i ostace rotirana gde god da je okacis.

Picasa ima bag da u svom programu fotografiju pokazuje kao rotiranu, a ona je zapravo ostala vertikalna. Imas li Windows Photo Viewer? Ako imas, otvori fotku pomocu njega i rotiraj je i ostace rotirana gde god da je okacis.

Svi programi na kompu meni fotku prikazuju kao vertikalnu: WPV, ACDS, Picasa, Fast Stone.

Rešenje smo našli na Fotografiji, pre nego što je postavim ovde, treba da je rotiram za 90 stepeni.
Ali to samo za ovde, na Fejsu je recimo sve u redu, na Viberu takođe....

Back