Gost 36589
Domaćin
- Poruka
- 3.225
ma kakvi
što bi rekli ništa tako prizemno
ostav
ponovo
![]()
e pa sad su mi drugi pokvarili car pogadjanja kad su vec rekli

znaci neurohirurg....ok,,,sad sledi pobrojavanje poimence ili...?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma kakvi
što bi rekli ništa tako prizemno
ostav
ponovo
![]()
ako si pazljivo citao primetio si da smo samo nagadjali sta je u pitanju i s`toga se ni ne moze reci da li je opasno ili ne.
Да, ја сам ти то написала и занима ме колико имаш година?neki su ovde rekli da sumljaju da je kanalis ulnaris kod lakta,pa ja za to onda pitam jel opasno i koliko
Да, ја сам ти то написала и занима ме колико имаш година?
poz
da ne duzim mnogo
na levoj ruci vec izvesni period mi trnu mali i domali prst
znam da bih trebao da odem kod neurologa,ali bih mi vase misljenje mnogo znacilo pre odlaska kod istog![]()
Isto mi se desava s vremena na vreme,i samo nestane iako isto vreme provodim za kompom.Dobre sanse da je od sedenja za kompom. Ja imam isti problem i provalila sam kad sam predugo za kompom i naslanjam se laktom na sto, kasnije mi trnu bas mali i domali prst na toj (levoj ruci ). Probaj malo manje da se oslanjas na levu ruku pa vidi da li to prestaje.
Нервус улнарис.
Сад да л' је врат или каналис улнарис код лакта ....како год, мора да се сними...ортопед и неуролог.....али пре ортопед.
poz
da ne duzim mnogo
na levoj ruci vec izvesni period mi trnu mali i domali prst
znam da bih trebao da odem kod neurologa,ali bih mi vase misljenje mnogo znacilo pre odlaska kod istog![]()
Е да, и јави нам шта је било.![]()
![]()
Супер!zakazao sam snimanje ruke za petak na urgentnom
preko veze naravno![]()
... a sta ce videti na snimku ... nista ga ne boli a to trnjenje snimao ne snimao prode za par nedelja
izgleda da me nisi razumeo,meni su mali i domali utrnuti 24 sata ,znači non-stop i nije da me ne boli ruka u predelu lakta, samo taj bol nije nekog velikog intenziteta