"Trn nasilniku, cvet ženi"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bilo je letos mislim, preko bare slucaj, gde je jako posesivna i psihicki nestabilna zena nasrnula nozem na svog supruga, i on je morao da se brani kako zna i ume.

Nije isto zenica od 50 kg da ti udari samar (mada opet, ne znam odakle joj pravo da te udari, i ti si ljudsko bice) i neka grdosija od 120 kg da opali zeni od 50kg samarcinu.
Niko ne treba da dize ruku na supruznika, i pol tu ne treba da bude nikakav faktor. Znam da je bilo na forumu pre par godina, forumasice su pisale kako su svoje muskarce u afektu gadjale predmetima i nije bilo javnog zgrozavanja na takvo nasilnicko ponasanje.

Niti ulazim u razloge, niti napadam nekog (i ne secam se, niti me je briga ko je pisao), ali mislim da je nefer da zena uzme tanjir i zvizne muskarca njime jer je ljuta na njega. To je podjednako kao kada ovaj dodje kuci i zeni opali samar jer se rucak ohladio, ili sta znam.
Jednostavno, iako je neko slabiji, ne znaci da taj neko ne moze biti nasilnik, niti znaci da je onaj jaci uvek nasilnik.

Znaš kako kaže Čarls Barkli? - Što ulaziš u frku kad si slabiji.

Ova spodoba samo otvara teme prepune misandrije, troluje i provocira. Neka kači ovo na forumu za žene.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back