TRIPOVI

Rastavljam reci na slogove
kada se nadjem u nekoj prostoriji sa vise ljudi,obavezno ih prebrojim
prebrojavanje se odnosi ponekad i na stvari koje me okruzuju,koliko knjiga ima na polici itd....
linije na zemlji uvek preskacem,i to desnom nogom
takodje samo levom nogom mi je normalno da silazim od negde,tj da nju prvo spustim pa onda desnu
hranu,kakvu god,moram prvo da pomirisem pa tek onda jedem
salatu,recimo od kupusa,prvo moram da promesam viljuskom,onda je jedem
jutarnju kafu pijem iskljucivo iz jedne solje (sto ovde,sto u SR) ne mogu iz neke druge....

Pa.... to bi bilo to,bar ono sto mi sada pada na pamet.
:mrgreen:

Sve, sve, ljudi imaju razne tripove i tikove...
Ali ovo sa skakanjem u duboku vodu, ili iskakanjem iz kola u pokretu i slično...??? :eek: Opasni tripovi... :mrgreen:
Neko spomenu i otvaranje vrata na kolima u pokretu kada naidje na biciklistu :eek:
Msm, 'ladno ću da dobijem trip da bus čekam jedno 35 metara od stanice, i to samo ako oko mene na 10,5 metara nema ljudi, da se ne pravi grupa.... čisto ako neko dobije trip da kolima uleti u masu ljudi, što je obično na autobuskim stanicama, jel :mrgreen:

... to bre sve loooodooo, burazere, loooodooooo... :mrgreen:

Inače, pošto je o tome bilo reči, ne čitam ništa u wc-u, niti sam ikada imala potrebu za tim. :)

I ja imam mnooogo takvih tripva... i sa linijicama, i sa brojevima, uvek razmišljam da li sam nesto uradila paran ili neparan broj puta, pa mora biti neparan, tako da ponovim ako treba... ma moze li nama neko stručan reći zbog čega se sve to dešava, i zašto ljudi imaju tikove, dzaba mi ovde palamudimo... i kako da prekinemo sa tim glupostima????

Sve, sve, ljudi imaju razne tripove i tikove...
Ali ovo sa skakanjem u duboku vodu, ili iskakanjem iz kola u pokretu i slično...??? :eek: Opasni tripovi... :mrgreen:
Neko spomenu i otvaranje vrata na kolima u pokretu kada naidje na biciklistu :eek:
Msm, 'ladno ću da dobijem trip da bus čekam jedno 35 metara od stanice, i to samo ako oko mene na 10,5 metara nema ljudi, da se ne pravi grupa.... čisto ako neko dobije trip da kolima uleti u masu ljudi, što je obično na autobuskim stanicama, jel :mrgreen:

... to bre sve loooodooo, burazere, loooodooooo... :mrgreen:

Inače, pošto je o tome bilo reči, ne čitam ništa u wc-u, niti sam ikada imala potrebu za tim. :)

А јел истина да Нолетов кер Пјер има Твитер налог ко што тврди Јомини?
Много јак трип хаха
Зар није трип што ми налог на Фејсу лајкују неки кућни љубимци. А нит сам промовисао мачора или томе слично лол
Баш трипчина, а имати порив за отварањем врата кад се прође поред бициклисте сасвим нормална ствар.
Улетање у гужву на бус станици је баш гадан трип, ма не верујем..али кад гледаш, што не у киоск пола метра даље или на празан простор.
Или еботе нигде ничег нема на путу на 5км и нашао неки да се закуца у једну једину бандеру. Да га ебем ако то није можда трип, ал реализован лол

Imam jos jedan....kad napada kisa i kad se stvore one bare pored puta ili na putu, ja obavezno autom moram proci kroz svaku. I to gledam da sto bolje potrefim kako bi prskalo na sve strane. :rotf:

Moj najgori trip je astrologija, ne mogu da se skinem sa iste, delotvorna je, neka se predvidjanja ostvaruju, i totalno opsesivno sve bih da vidim unpred, naucila sma solidno da gledam.. I samo kad je jedan dan u pitanju hocu da znam i tad kako ce mi proci, a ne da ne pricam, na tranzite koji se duze ostvaruju. Kad upoznam osobu, otvorim joj mapu da vidim kako ce teci prijateljstvo, Obavezno dal ima nesto u mom XII, VIII je ok, pogotovo ako je decko :D. Gledam kvadrate medjusobne i koje planete mogu da mi budu ugrozene, kad znas unapred nisi povredjen..
Al tako bih da se oslobodim od svega, da idem nekkao sa vise vere, bez straha..
Ne mogu.

Mislim da vecina dolazi iz podsvesnog i sto je vec napomenuto iz onoga u detinjstvu, ne znate koje nesvesne misli imate kada se pazite paukova npr, ili neke rituale kad imate. Naprimer natenisu, n\oni uobicajeni pre servisa, zar to nisu tripovi, zar je bitno koliko puta da izbrojis, da ne kzem ostalo sta im gde stoji, da znaju tacno kad menjaju rekte loptice, da izmene rutinu cak kad im slabije ide, sve su to tripovi, a to su apsolutno zdravi ljudi. Neko iracionalno razmisljanje u odredjenoj dozi je normalno.

Tripujem da ova koleginica i nije toliki gabor sa ovom novom frizurom. Deluje sasvim drugacije. A i sisice nisam pre primetio, a sad tripujem da tu covek ima za sta da se uhvati. :hahaha:

Od nedavno smo sa firmom na novoj lokaciji. Do sada sam od dva WC-a koja su namenjena za nas iskljucivo ulazio u levi. Utripovao da je to "moj" WC i strogo ulazim u taj. :eek: :dash: :rotf:

Tripujem da ova koleginica i nije toliki gabor sa ovom novom frizurom. Deluje sasvim drugacije. A i sisice nisam pre primetio, a sad tripujem da tu covek ima za sta da se uhvati. :hahaha:

Od nedavno smo sa firmom na novoj lokaciji. Do sada sam od dva WC-a koja su namenjena za nas iskljucivo ulazio u levi. Utripovao da je to "moj" WC i strogo ulazim u taj. :eek: :dash: :rotf:
i ja kad zapisam jedan wc i u buducnosti na njemu insistiram :mrgreen:

Back