Tripovanje trudnoce..

BuenaVista

Obećava
Poruka
61
Cao drage moje forumasice..Kao veliki `tripadzija`, htedoh da vas pitam nesto..Al vas molim da budete objektivne i bez zezanja..;) Imala sam odnos, sa kondomom, nije pukao kolko znam, nije ispao..nista od toga..Al me neki iracionalni, podsvesni strah sada uhvatio. Nisam mnogo znala o simptomima trudnoce, al sam procitala da su slicni simptomima pms a :) I sad imam ja polako te siptome, i oni mi se javljaju otprilike 2 nedelje pred mentraciju, uvek tako..Al nekako istipujem da ce mi se zgaditi hrana, da ce mi se spavati itd..Pa na psihickoj bazi ne smem nista da okusim..nemojte mi se smejati..:zcepanje: Ranije nisam bila takva, cak sam u jednoj vezi godinu dana imala odnose sa deckom bez bilo kakve zastite jer smo bili u dugoj vezi..:) Sada sam imala sex sa deckom koji nije bas za ozbiljnu vezu pa mi je jos gore..Sad vas molim da mi kazete da to nije nista i da sam samo subjektivna..Pliz pliz..jer nzm koj mi je dajvo, a inace odnos sam imala pre 4 dana..Kontam da ne moze tako ako da se osete ti simptomi..:)

Cao tebi :D. Verovatnije mi izgleda da nisi u drugom stanju, a da bi bila sigurna, procesljaj net, pronadji informaciju koliko dana posle odnosa moze da se radi test za trudnocu, otidji do apoteke i kupi neki test koji ti je prihvatljiv po ceni, obavi proveru i verujem da ces zavrsiti sa dilemom :ok:.

Kako god da se zavrsi, moj ti je predlog da ides korak po korak. Nabavi prvo sve potrebne informacije (kada da radis test) i kupi test u apoteci. Kad to obavis onda razmisljaj koji su ti sledeci potezi. Mislim da ce ti zivot biti jednostavniji nego ako sve moguce opcije ubacis u razmisljanje. Bice ti previse, verovatno bez potrebe.

U svakom slucaju, javi kad sve obavis, a navijam da bude onako kako zelis da se zavrsi :OK: :heart:.

Ako kondom nije pukao, spao i sl. sanse da si trudna su 0,01%, pod uslovom da je pravilno stavljen i ispravan. Cak i bez kondoma, sanse za trudnocu su male u zavinosti od plodnih dana, mada i to ume da vara.

Simptomi trudnoce se pojavljuju valjda tek posle 2 nedelje od odnosa, i obicno je to bol u dojkama ako se ne varam, tako da najverovatnije 99,99% si sigurna. A vi da budite sigurni, prekinite snosaj kada imate seks sa kondomom i mirna glava.

Cao drage moje forumasice..Kao veliki `tripadzija`, htedoh da vas pitam nesto..Al vas molim da budete objektivne i bez zezanja..;) Imala sam odnos, sa kondomom, nije pukao kolko znam, nije ispao..nista od toga..Al me neki iracionalni, podsvesni strah sada uhvatio. Nisam mnogo znala o simptomima trudnoce, al sam procitala da su slicni simptomima pms a :) I sad imam ja polako te siptome, i oni mi se javljaju otprilike 2 nedelje pred mentraciju, uvek tako..Al nekako istipujem da ce mi se zgaditi hrana, da ce mi se spavati itd..Pa na psihickoj bazi ne smem nista da okusim..nemojte mi se smejati..:zcepanje: Ranije nisam bila takva, cak sam u jednoj vezi godinu dana imala odnose sa deckom bez bilo kakve zastite jer smo bili u dugoj vezi..:) Sada sam imala sex sa deckom koji nije bas za ozbiljnu vezu pa mi je jos gore..Sad vas molim da mi kazete da to nije nista i da sam samo subjektivna..Pliz pliz..jer nzm koj mi je dajvo, a inace odnos sam imala pre 4 dana..Kontam da ne moze tako ako da se osete ti simptomi..:)

Imas iracionalne strahove skroz naskroz, kazes koristili ste kondom i sve ok, ako te ti strahovi ne popuste svrni do psihologa. :)

Back