TRIPER EVOLUIRAO!

Bergie

Iskusan
Banovan
Poruka
5.151
Nakon što je gotovo zaboravljen i tretiran sa podsmehom dobri stari triša se vraća u novom i opasnijem ruhu...

Novi soj gonoreje otporan na sve antibiotike

Novi soj bakterije koja izaziva gonoreju otporan je na sve postojeće antibiotike, tvrde lekari. Budući da je reč o jednoj od najrasprostranjenijih seksualno prenosivih bolesti, posledice bi mogle da budu ogromne.

Pa vi vidite...

Nakon što je gotovo zaboravljen i tretiran sa podsmehom dobri stari triša se vraća u novom i opasnijem ruhu...

Pa vi vidite...
Reds cannot die!:rtfm:
http://a2-soft.com/na-danasnji-dan-23-3.html
1903. - U demonstracijama oko 5.000 studenata, đaka i radnika protiv apsolutističkog režima srpskog kralja Aleksandra Obrenovića, koje su organizovali studenti-socijalisti Dimitrije Tucović i Triša Keclerović, u Beogradu je u sukobu s policijom poginulo pet, a ranjeno šest ljudi. Uhapšeno je više od 120 demonstranata, protiv 27 podignuta je optužnica, a Tucović i Keclerović su morali da emigriraju.

Damn!

Taman sam 4umasice malo izlecio od Sex fobija ...sad si ti morao ovim da ih preplasis :dash:

Oprosti mi Anđele, nije mi bila namera da osujetim tvoj forumski projekat.

Ali moram sa ponosom da istaknem da sam po tvom sopstvenom i neiznuđenom priznanju jedini koji je uspeo da te resetuje što nije mala stvar s obzirom da su to pokušavali ne samo moderatori već i pojedine osobe ženskog pola koje si putem interneta zasipao lascivnim predlozima.

I ne zaboravi, ovaj novi supertriša ne pruža drugu priliku.

Od sad ga turam samo usta i guzu

Nije on baš toliko skrivio da bi morao da ispašta upoznavanjem unutrašnjosti tvojih duplji.

šta da vimo...metnem kurton i ćao...

Ti što obavezno meću kurton prvi padaju.

1903. - U demonstracijama oko 5.000 studenata, đaka i radnika protiv apsolutističkog režima srpskog kralja Aleksandra Obrenovića, koje su organizovali studenti-socijalisti Dimitrije Tucović i Triša Keclerović, u Beogradu je u sukobu s policijom poginulo pet, a ranjeno šest ljudi. Uhapšeno je više od 120 demonstranata, protiv 27 podignuta je optužnica, a Tucović i Keclerović su morali da emigriraju.

Suština je u tome da su socijalisti značajno drugačiji ljudi od komunista. Ta se razlika može ilustrovati razmerama jaza između Jezuita i Franjevaca na primer i baš tim redosledom. Nažalost socijalistički pokret je potpuno izumro 1945-47 eventualno, globalno posmatrano.

i živjeće! vjekovma..

http://4.***************/_FTLsBUhoq0Q/TUpk-k-MTiI/AAAAAAAAAAs/A-7tfz-VbVs/s1600/beatles460.jpg

Poslednja izmena:
Kakve mogu biti posledice, jel otpadaju jaja?

Zašto je lečenje gonoreje obavezno?
Ako se ne leči, kod žene se može razviti bolest upale karlice, koju ima više od jednog miliona Amerikanki danas, iako ne znaju da je imaju i iako nemaju nikakve simptome. Opet pričamo o Amerikanci zato što za njih imamo statistike, a za nas nemamo. Ukoliko simptomi postoje, to su bol u stomaku i temperatura sa drhtavicom (groznica). Ukoliko se ne leči, ova bolest može oštetiti kanale materice (uterine tube), a posledica može da bude sterilitet.

Kod muškaraca, gonoreja može izazvati epididimis. Ovo je bolna bolest, usled koje testisi otiču, a posledica može da bude sterilnost, tj. neplodnost.

Kažu da mogu da oteknu a o otpadanju niko ništa nije rekao?

Poslednja izmena:
po mogucstvu,obrni redosled :bljak:

a i neka se vratio :kafa:

Dobro tu komdom..nego aj ti meni objasni koja je to fora kao ribama gadno posle ribice da ga stave usta..kao bio je unutra..pa bio je i moj jezik ***** ti materina pa mi nije bilo gadno a ti se sebe gadis
Nije on baš toliko skrivio da bi morao da ispašta upoznavanjem unutrašnjosti tvojih duplji.

Translejt pliz

Back