Trip o tipologiji likova sa foruma.

Snezna_kraljica

Domaćin
Poruka
3.730
Da li ste nekad razmisljali…
Ja se, eto, ponekad tripujem (ne svesno, naravno) da je ceo svet foruma nestvaran i da su ljudi koju su na njemu tu samo radi raznovrsnosti, koja neminovno mora postojati. 8)

I da su svi samo tipovi ljudi, a ne individue. I nesvesno svrstavam ljude “u isti kos” (u slucaju da ih ne upoznam bolje, naravno).
Eto, do pre nekog vremena, jako su mi slicili loop i iluzionista (ali sam se uverila da nije tako). A onda mi je Jooockey slican Steffanu (ali je stalno pijan), iste su mi Hellen i Gazdarica, Incognito i TheSecondSun, a srebro me podseca na efendiju i, u poslednje vreme, inspiriona. :shock:

A ti tipovi ljudi su okarakterisani sa po dva-tri prideva. Tako da – lako je uklopiti, uz male varijacije, svakog u ove kalupe. Cak – ne samo na ovom forumu, vec i u globalnim razmerama. :?
E, to mi se ne svidja. :roll:

Imate li i vi slicne tripove ili da postavim ovo pitanje na podforumu “Zdravlje”?
:? :P

Aha.
Evo, na primer, kada vidim tvoj nick, to me asocira na prelepo snežno jutro sa jednom usamljenom jelkicom na ogromnoj livadi.
Tako za svaki nik imam neku viziju, ali mi se niko ne podudara, svi su nekako posebni.
10.gif

Svejedno. Do sada mi pali takvo uporedjivanje. Recimo, još me nisi izneverila sa svojim postovima, mislim, uvek si se uklapala u moju pretpostavku da si kao lepo sunčano snežno jutro, znači od tebe ne očekujem ružne stvari, kao ni vulgarne postove ili psovke. I to je do sada funkcionisalo. Ljudi uglavnom pišu u skladu sa nickom. :wink: :D

oby wan kenoby:
...uvek si se uklapala u moju pretpostavku da si kao lepo sunčano snežno jutro .... Ljudi uglavnom pišu u skladu sa nickom. :wink: :D
Ti se to meni nabacujes, je li??? :P
Eto, opet trip.. Ovo mi postaje navika :lol: :lol: :lol:
Salim se. ;)

A kako ces uporediti jagodicu i njen nick?
A i sebe sa tim nickom? Zaista ne mogu da te zamislim.

Mada, u pravu si... Tuzni_patak je bas kao... Milim... tuzni patak. Eto, ima logike! :wink:

Snezna_kraljica:
Eto, do pre nekog vremena, jako su mi slicili loop i iluzionista (ali sam se uverila da nije tako). A onda mi je Jooockey slican Steffanu (ali je stalno pijan), iste su mi Hellen i Gazdarica, Incognito i TheSecondSun, a srebro me podseca na efendiju i, u poslednje vreme, inspiriona. :shock:

:? :P

:shock: Ију, стварно??? А по чему? :roll:

Hellen:
По начину писања и по повременој хладноћи коју можете испољити, ако вам се прохте. Али, врло ретко показујете ту страну, чисто да бисте се "заштитиле", односно, како бисте створиле о себи слику самоуверене, неустрашиве жене, жене која је спремна на све. Дакле - у неком смислу - похвала.
23.gif

:wink:

Snezna_kraljica:
Hellen:
По начину писања и по повременој хладноћи коју можете испољити, ако вам се прохте. Али, врло ретко показујете ту страну, чисто да бисте се "заштитиле", односно, како бисте створиле о себи слику самоуверене, неустрашиве жене, жене која је спремна на све. Дакле - у неком смислу - похвала.
23.gif

Хммм...интересантно. :roll: Нисам приметила. Увек је чудно како нас други доживљавају.

Hellen:
Хммм...интересантно. :roll: Нисам приметила. Увек је чудно како нас други доживљавају.
И мени је одувек било чудно како ВИ МЕНЕ доживљавате, па се не жалим.
То је зато што се не познајемо, а оно што се може видети на форуму, није ни делић оног што свака особа крије у себи. :?

Snezna_kraljica:
Hellen:
И мени је одувек било чудно како ВИ МЕНЕ доживљавате, па се не жалим.
То је зато што се не познајемо, а оно што се може видети на форуму, није ни делић оног што свака особа крије у себи. :?

Па не жалим се, само констатујем да ја нисам приметила сличност између себе и Газдарице. То други вероватно боље виде. Баш ћу обратити пажњу.

nije valjda da si ozbiljna? tipologije? mogu da pretpostavim da ti neki korisnici liche na druge zato shto koriste slichne pseudonime... ali nihsta vishe od toga. koliko kod bili... siromashni duhom neki od ljudi ovde, ipak ih vidim kao individue. tuzne individue koje nisu ponekad ni svesne svog jada. oh kako sam se raskenjao sad. mada, u pravu sam.

da da da : )
kraljice kakva je to rech TRIP :shock:
meni je smeshno kad je koristim kao pravim se opushtena.

imam i ja tipove ali ne mogu da ih bash rasporedim nisam u fazonu.. ali recimo hmmm

hellen, sindi..... mada pojma nemam sta pishu
shag i shizi - ok i nickovi
random inspirion :lol: usamljeni shvaleri :oops: :oops: ok i dismisal donekle tu
omiljeni 3o sad ce da me ubiju > )))))) slihsliht..dismisal je ovde kao teme jednakokrakog a oni su dole na osnovici
kojot i krvolok mada pozadina je izgleda razlichita..efendija je tu tachka pored ove duuzhi
anakin... anakin, margott ( + ), etotako, kelis, lexa... one su knedle u istom loncu dakle slichne su ali i razlicite, izdvajaju se. ok i raindog tu mozhe
ok margott mozda i ne....ona je nmekako muskija
lexa i snezna one su kao dobre
nemam vise taj talenat da vidim :I
firespirit, neverovatni : )) dilerduse : ))
kulinarstvo company :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
smeh i gigule
pop mare, kad lupim lupim oni su takvi ali su ok klinci vec ih i razilkujem
estella moze s lexom. o ne tu je cinilac random :lol:
gazdarica je gazdarica nju spajam s blondi
de cemo hanibala...s amfibijom...sektor *********
:twisted:
ko josh postoji ovdje.
loop u neke vragoalne
i tako malko se rasplinulo drusthvo
e bundeva u starosedeoce
rastamann je poseban ..
i bundeva. to su kompjuterashi
vise volim decake.
steffan i julian...
ne znam

Snezna_kraljica:
Hellen:
23.gif

raspusne su to. tako reci
e divlja je divlja mada je imala zlatne dane proshel godine sada je veteran i pijucka viski iz coska i smeshka se

Back