- Poruka
- 15.014
inspirion:Malo si zbunjena oko indentiteta.Svog i tudjih
ajd se zaposli vise, pa da muvas ribe pa da nemas vremena za forum!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
inspirion:Malo si zbunjena oko indentiteta.Svog i tudjih
S_K_V_O:Svakoga posmatram kao individu, o svakome imam razlicito misljenje i to u vecini slucajeva bas detaljno...mada u mojoj glavi ipak postoji neka klasifikacija prema osobinama koje su mi narocito vazne. Tako da u mojoj glavi u folderu Krstarica postojepodfolderi koje se zovu "nadrkani", "pametni" i "duhoviti". To su osobine koje mi odmah upadaju u oci, s tim sto prvu ne podnosim. Postoji naravno i mala grupa ljudi koje intimno bas gotivim, kao i mali broj ljudi koje ne mogu da smislim. mah upadaju u oci, s tim sto prvu ne podnosim. Takodje, u posebnu kategoriju spada i par osoba za koje smatram da su mi slicne.
Inace, ovi ljudi koje si ti svrstala u isti "tip" meni uopste ne lice, ma ni malo!![]()
Boli te du.pe, upala si u "pametne". :wink:zainteresovana:A, da, postoje i boring i maštoviti. Eto, Obi, kako sam ja pametnija od Skwo, pa imam čak celih pet komata.![]()
Što znači da si i ti nestvarna, a kako ne verujem da apstraktne pojave poseduju svest, ti dakle ne možeš da razmišljaš, te ne muči glavu sa tim.Snezna_kraljica:Da li ste nekad razmisljali…
Ja se, eto, ponekad tripujem (ne svesno, naravno) da je ceo svet foruma nestvaran i da su ljudi koju su na njemu tu samo radi raznovrsnosti, koja neminovno mora postojati.
U isti koš, ok, to je onaj na kome piše: oni koje ne poznajem.Snezna_kraljica:I da su svi samo tipovi ljudi, a ne individue. I nesvesno svrstavam ljude “u isti kos” (u slucaju da ih ne upoznam bolje, naravno).
Da li se kuća gradi tako što uzmeš ciglu i malter, ili ima tu i nešto više? Daj, svako od nas poseduje izvesnu dozu svojstvenosti, koja ne mora (uglavnom i ne može) biti unikatna, ali nas ipak po nečemu odvaja od drugih sličnih nama.Snezna_kraljica:A ti tipovi ljudi su okarakterisani sa po dva-tri prideva. Tako da – lako je uklopiti, uz male varijacije, svakog u ove kalupe. Cak – ne samo na ovom forumu, vec i u globalnim razmerama.
Naravno, kad je teorija loše postavljena, a i sama tipologija pati od subjektivnosti.Snezna_kraljica:E, to mi se ne svidja.![]()
Postavi se, ako ti je takva volja, ali ne smatram da sa tobom nešzto nije u redu. Možda si malo napeta, ispiti, momci, tako to, pa se bacaš u razmišljanje o blesavostima.Snezna_kraljica:Imate li i vi slicne tripove ili da postavim ovo pitanje na podforumu “Zdravlje”?
Ako te to zaista pogađa (a tako deluje), nisi morala da se cimaš na ovaj način. Imala si već temu Šta mislite o osobi iznad.Snezna_kraljica:И мени је одувек било чудно како ВИ МЕНЕ доживљавате, па се не жалим.
Ne poznajemo se? Krijemo nešto u sebi? Pazi, tu su sitnice koje mogu mnogo da otkriju, ukoliko si u stanju da ih uočiš i ispravno tumačiš (sa namerom nisam koristio izraz protumačiti). A sad, da lično upoznam par stotina nickova i uverim se da u suštini jesu onakvi kakvo mišljenje imam o njima... mnogo bi mi bilo.Snezna_kraljica:То је зато што се не познајемо, а оно што се може видети на форуму, није ни делић оног што свака особа крије у себи. :?
Sa kim sam upoređen? Uz distanciranje da nemam nameru da uvredim ostalu dvojicu (kakvi su, takvi su, njihova stvar), ipak mi smeta da me neko 'stavlja u isti koš' sa njim. Ne mislim da ja imam neka ekskluzivna prava na svoju ličnost, ali da sam im toliko sličan? Još da počnem da prepadam forumašice na PP i gde će mi biti kraj.?:imam i ja tripove ali ne mogu da ih bash rasporedim nisam u fazonu.. ali recimo hmmm
random inspirionusamljeni shvaleri
ops:
ops: ok i dismisal donekle tu
omiljeni 3o sad ce da me ubiju > )))))) slihsliht..dismisal je ovde kao teme jednakokrakog a oni su dole na osnovici
Postadoh kao ti na onoj temi “Zanimljiv test”; morala sam da te citiram, kako bi se taj epititet, pripojen mojoj malenkosti, nasao i na ovoj straniloop:naravno da cu ti drzati palceve, prelepi stvore :wink:
DisMisal:Što znači da si i ti nestvarna, a kako ne verujem da apstraktne pojave poseduju svest, ti dakle ne možeš da razmišljaš, te ne muči glavu sa tim.
DisMisal:Ako te to zaista pogađa (a tako deluje), nisi morala da se cimaš na ovaj način. Imala si već temu Šta mislite o osobi iznad.
To je zato sto smo se vi i ja svadjale u isto vreme, a vi ste se medjusobno podrzavale. Sta ces... :wink:Gazdarica:E, Snezna nikako da ti kazem da sam se iznenadila kad sam vidjela da si Hellen i mene svrstala u istu grupu...
Dobro, meni ni najmanje ne smeta, ali za Hellen nisam bas sigurna da je tako...![]()
Ovo si jako lepo srocila. :wink:anakin:ima razlike izmedju fantoma i zivih ljudi... ovi prvi uglavnom spamuju, chatuju i se.ru.... ovi drugi imaju jasan stav i imam utisak da nema mnogo razlike izmedju toga kako se ponasaju ovde a kako u RL....
:wink:anakin:meni ne ide da svrstam bilo koga u jedan tip....svi su mi razliciti...neko mi je zanimljiv, neko manje...neki mi skroz idu na q...