Trio "silver" paket-najnovija iskustva

Enter-2-2

Zainteresovan član
Poruka
166
Dakle, u fazi smo preseljenja sa periferije u grad, trenutno smo na KCN kablovskoj i Eunet ADSL-u. SBB-ov silver nas (racunao sam sa kablovskom, internetom i prosecnim telefonom) izadje nekih 500 dinara jeftinije, tako da razmatram raskid ugovora sa Eunetom (*******, ne nude pakete koji bi nam zbog finansijske situacije bili povoljniji) i uzimanje paketa od SBB. Sad, pre nego sto me admini obese za palceve, ZNAM da vec postoji tema, ali je vecina (negativnih) postova je iz 2013/14, pa me zanima da li se u zadnje vreme situacija popravila.
Dakle, vasa iskustva... :whistling:

ja generalno nisam nezadovoljan.
placam 3080 rsd mesecno i nikada nisam imao znacajniji problem.
jeste da smatram da bi neki kanali trebalo da udju u osnovni paket ali generalno TV i ne gledam jer i kada je upaljen, klinci gledaj ucrtace. jedina emisija koju pratim je kesiceva ali to gledam na youtubeu jer nenormalno rpeteruju sa reklamama.
za sve ostalo tu je skidanje sa neta.
internet im jeste dobar jedino kada bi malo spustili cenu.
mislim da je IKOM najbolji po pitanju usluge/cena...

ja generalno nisam nezadovoljan.
placam 3080 rsd mesecno i nikada nisam imao znacajniji problem.
jeste da smatram da bi neki kanali trebalo da udju u osnovni paket ali generalno TV i ne gledam jer i kada je upaljen, klinci gledaj ucrtace. jedina emisija koju pratim je kesiceva ali to gledam na youtubeu jer nenormalno rpeteruju sa reklamama.
za sve ostalo tu je skidanje sa neta.
internet im jeste dobar jedino kada bi malo spustili cenu.
mislim da je IKOM najbolji po pitanju usluge/cena...

A placa li se prvo uvodjenje paketa, tj prikljucak i eventualno da li ide neka dodatna oprema posto je net kablovski, a do sada sam bio na ADSL-u?

A placa li se prvo uvodjenje paketa, tj prikljucak i eventualno da li ide neka dodatna oprema posto je net kablovski, a do sada sam bio na ADSL-u?

pa to zavisi. ako je u zgradi vec uveden SBB onda ne bi trebal oda se plati nista, a cesto imaju i one akcija, mozda je i sada aktuelna da prvih par meseci placas pretpatu 1 rsd. ako imas u zgradi razveden sbb onda ti ili nista nece naplatiti ili mozda simbolicno kablove za razvodjenje po kuci a ak oi kablove imas razvedene onda ne bi trebalo nista.
nemam p[reciznu informaciju jer sam ja to odradio pre nekih 6 godina kada sma se uselio - pozovi ih i pitaj. pitaj po komsiluku. kod mene je i signal iz koaksijalnog kabla odlican tako da TV uopste i ne gledamo preko D3 (smara me sporo saltanje kanala, tj. smaralo me je u periodu dok sma jos i gledao tv - period pre rodjenja dece ;)).

ja generalno nisam nezadovoljan. uzeo sam onaj silver paket sa telefonijom.

Back