trinaestogodisnjakinja terorise vrsnjake zahvaljujuci zakonu

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Gusan

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.978
12. Septembar 2016. | 14:46
14
Devojčica (13) iz Šapca koja je pretila da će ubiti drugarice IMA NOVU ŽRTVU - u njenoj školi vlada VANREDNO STANJE
3
shares
Posle incidenta, devojčica je dobila ukor škole. Međutim, to je nije zaustavilo. Počela je da maltretira još jednu devojčicu, pa je čak i ošamarila
Jelena Tomanic Mirković, devojčica pretila drugarici Printskrin: Facebook
Da vršnjačko nasilje zaista nema granice, dokazala je devojčica (13) iz Šapca, koja već godinu dana maltretira dve vršnjakinje iz razreda, a na “Jutjub” je postavila poruku u kojoj im preti smrću, što je vest koja je uznemirila celu Srbiju.

Snimak, koji je ubrzo izbrisan, video je veliki broj ljudi,a među njima i majke devojčica. Jedna od majki kaže da je šokirana onim što je videla, prenose domaći mediji.

“ŽELIM DA JE UBIJEM, UBIJAM JE U GLAVI!” Devojčica (13) iz Šapca snimkom šokirala Srbiju!

– Sve je počelo prošle godine, kada je ta devojčica krenula da maltretira moje dete zbog čudnog prezimena i zato što je malo krupnija. Čak je tada napravila grupu na Fejsbuku gde je vršnjakinje okretala protiv moje ćerke. Pokušala sam da ih zaustavim, ali bez uspeha. Posle ovog snimka samo razmišljam hoće li mi baciti dete kroz prozor. nisam živa – kaže ona.

DAVILI JE I GREBALI PO LICU: Novi slučaj vršnjačkog nasilja prijavljen u Prokuplju

Foto: ProfimediaFoto: Profimedia
Posle incidenta, devojčica je dobila ukor škole. Međutim, to je nije zaustavilo. Počela je da maltretira još jednu devojčicu, pa je čak i ošamarila.

Direktorka osnovne škole gde nastavu pohađaju sve učenice objasnila je da u toj obrazovnoj ustanovi trenutno vlada vanredno stanje.

JOSIPU SU KRVNIČKI RAZBILI LOBANJU KAMENOM: Vršnjaci unakazili lice tinejdžeru u Rijeci (VIDEO)

– Sve smo korake preduzeli da rešimo ovaj problem. Odmah po objavi snimka, obavestili smo roditelje, razrednog starešinu, a zakazano je i vanredno nastavničko veće. Slučaj smo prijavili policiji. Za devojčice koje je pomenula u snimku organizovana je mreža zaštite – objašnjava direktorka.

(Telegraf.rs)

Sta reci.Ukinuti obaveznu osnovnu skolu.Spustiti krivicnu odgovornost na 10 godina pa i manje.

kakve-su-ovo-ocene.jpg

Treba je dati nekom gej paru na usvajanje.

Neka pati.

U USA bi bila ili u sanatorijumu a ako se utvrdi da je normalna u zatvor.A tako mlada medju starije devojke koje se i lezbejisu...Bila bi im sexualna robinja.Mada ko zna mozda bi joj to i odgovaralo.

- - - - - - - - - -

Ona je luda definitivno i treba je zatvoriti u sanatorijum.Kazu da je takav bio i Aleksa Jankovic(koji se ubio),isto tako terorisao slabije dok nije naleteo gde netreba.Onda kad je poceo da dobija batine zalio se roditeljima,osoblju skole...Na kraju se ubio.

Mala je potpuno ispušteno dete. Ona kopira roditelje. To je verovatno njihova uobičajena retorika.
Slušam pre nekog vremena na vašaru konverzaciju roditelja i dece (pri tom, sasvim pristojno izgledaju) -
on ženi, za ćerku (cca 10ak godina) - seljančura drži (to nešto što joj je ispalo) kako ne treba, a i ti si krava kad si joj tako stavila to...
sin (cca 10ak godina) starijem čoveku pored sebe - ko ih je6e kad su retardi (smeh)
otac sinu - gledaj šta radiš, ne seri okolo...kako si glup, bolje da se ubiješ...bolje da sam te ubio
ZOMBIJI!

Back