Trijumf srpskog pravosuđa: Slobodan Bajić kriv sto je pregažen!

A sta je bilo sa onom cini mi se ma Majom 2003.godine, studentkinjom,apsolventkinjom u Beogradskoj ulici u BGu koja je hodala trotoarom,gde je uleteo sa dzipom tadasnji ministar poljoprivrede cini mi se,zaboravih mu prezime...Jel i ona tu ometala tog gospodina ministra i izazvala svoju smrt...Tuzno mi svaki put kad prodjem pored tog mesta i vidim njen plakat...Kako je brzo proslo 11 godina od tad...

Mala je prelazila na crveno svetlo za pešake a mitrović je vozio 50km na sat. Kamere su to sve zabeležile.

Ali pazi imas upozoravajuce crveno koje ti daje foru ako si jos na prelasku ulice jer si poceo da je prelazis kad je bilo zeleno,automobilima je tada jos uvek crveno i svi stoje! I nemoguce je da se postigne tolika brzina od tolikih semafora ako se pazljivo vozi pogotovo nocu!!!

A sta je bilo sa onom cini mi se ma Majom 2003.godine, studentkinjom,apsolventkinjom u Beogradskoj ulici u BGu koja je hodala trotoarom,gde je uleteo sa dzipom tadasnji ministar poljoprivrede cini mi se,zaboravih mu prezime...Jel i ona tu ometala tog gospodina ministra i izazvala svoju smrt...Tuzno mi svaki put kad prodjem pored tog mesta i vidim njen plakat...Kako je brzo proslo 11 godina od tad...

Uleteo je džipom jer je prethodno udario u taksi. Odrobijao je 4 godine u Zabeli

:roll:
Ili zelimo pravdu i da nas bogati ne ubijaju na ulicama bez ikakvih posledica... sta mislis o tome?

Правда је слепа за беле и црне, за мале и велике, за богате и сиромашне, за дебеле и мршаве и за све остале поделе. Зато онај кип има тас и повез на очима. Повез је управо ту да правда не би видела те разлике.

Значи, и за богате и за сиромашне исто. Нико не може унапред да буде крив за нешто, зато што је богат или зато што је сиромашан. Ти би да богати (мада, не знам да ли је Петра богата, возила је корсицу) и познати буду унапред криви. Претпоставка невиности мора да важи за све исто и богате и сиромашне и беле и црне и мале и велике...

Свако је на суђењу на своју страну таса ставио своје доказе. Судија је ценио и оценио. Да је донео другачију одлуку подржао бих је. Као што подржавам и ову јер је судија у том случају имао далеко више података него ми, који читамо новине и протале на задату тему. Исто тако ћу подржавати и одлуку другостепеног суда ако по жалби буде побијена ова првостепена пресуда.

Naravno da moze. Kada se baci pred tockove besnog dzipa mitrovica poput one nesretne devojke :roll:
Sprdajte se vi do sutra, ali pitacu vas kada vas neko pogine zbog bahatosti mocnika u SRbiji.

Теби се свака прича о Петри у ствари сведе на причу о Митровићу јуниору.

Отвори посебну тему о њему, па ћемо и на ту тему да причамо.

Управо тако. Наравно, ја бих допунио и рекао.

lekarski Sistem Republike Srbije.

LOL

Double LOL

Tripple LOL

Srpsko zdravstvo

hahahahahahahahaha

Komedija na kub.

Apsolutno :tick:

Zdravstveni sistem je jos gora prcija od pravosudja jer mnogo direktnije utice na prezivljavanje ljudi a skroz je nula i time direktnije narusava zivot gradjana.

Back