Trijumf srpskog pravosuđa: Slobodan Bajić kriv sto je pregažen!

hypnotoad

Elita
Poruka
19.224
Sud objasnio oslobađanje Petre Cvijić: Pokojnik kriv što je pregažen
Boris Vuković | 21. 01. 2014. - 06:55h | Foto: N. Marković, D. Milenković | Komentara: 73

Saobraćajnu nesreću u kojoj je voditeljka RTS pregazila Slobodana Bajića (73) skrivio je pokojnik, piše u presudi sudije Prvog suda Olivere Đurić.

Odbrana Petre Cvijić nije opovrgnuta nijednim dokazom. Usaglašena je sa izjavama svedoka, putnika u njenom vozilu, Ljiljane i Miroslava Gligorijevića. Odbrana okrivljene nije dovedena u pitanje ni iskazom svedoka Radiše Nedeljkovića, koji se ne seća da je video autobus. Nije dokazano da se nesreća dogodila na način opisan u optužnici i nema dokaza da Cvijićeva nije obratila pažnju na pešaka. Nepostojanje autobusa nije dokazano - piše u presudi.
:zlud::zlud::zlud::zlud:

Dakle potvrdjeno je. Ako ste iole poznati u Srbiji mozete ubijati ostatak raje.
Da se podsetimo, mitrovicev mali je takodje oslobodjen zato sto je devojka (koja je imala samo 17 godina) odlucila da se baci pred njegove tockove.

- - - - - - - - - -

+ Jedini svedoci cije su se izjave uvazile su ljudi koji su se vozili sa njom :zlud:

Poslednja izmena:
Добро. Од сада ћемо улицу да прелазимо искључиво на пешачком прелазу а ако на пешачком постоји семафор, прелазићемо улицу на зеленом светлу за пешаке.

Pitaj onu devojku koja je pregazena na pesackom i zelenom od strane mitrovicevog malog ;) A prve izjave su bile da je i ovaj deda presao na pesacki...Onda se pojavio nepostojeci autobus u prici .

Pitaj onu devojku koja je pregazena na pesackom i zelenom od strane mitrovicevog malog ;) A prve izjave su bile da je i ovaj deda presao na pesacki...Onda se pojavio nepostojeci autobus u prici .

Колико јa знaм Митровићев мaли није ослобођен, него се брaни сa слободе после месец дaнa проведених у притвору.

Добро. То ћемо на теми о митровићевом малом. Сада причамо о Петри Цвијић. Не знам да ли си приметио али ова тема и ова пресуда се односе на Петру Цвијић. Када (ако) Суд осуди младог Митровића, вероваћемо у исправност те пресуде и осуде. И наравно, причаћемо о томе на посебној теми.

Не разумем твоју реакцију. Шта сам лоше написао у посту који си цитирао да на овакав начин одговарш?

Sud objasnio oslobađanje Petre Cvijić: Pokojnik kriv što je pregažen
Boris Vuković | 21. 01. 2014. - 06:55h | Foto: N. Marković, D. Milenković | Komentara: 73

Saobraćajnu nesreću u kojoj je voditeljka RTS pregazila Slobodana Bajića (73) skrivio je pokojnik, piše u presudi sudije Prvog suda Olivere Đurić.

Odbrana Petre Cvijić nije opovrgnuta nijednim dokazom. Usaglašena je sa izjavama svedoka, putnika u njenom vozilu, Ljiljane i Miroslava Gligorijevića. Odbrana okrivljene nije dovedena u pitanje ni iskazom svedoka Radiše Nedeljkovića, koji se ne seća da je video autobus. Nije dokazano da se nesreća dogodila na način opisan u optužnici i nema dokaza da Cvijićeva nije obratila pažnju na pešaka. Nepostojanje autobusa nije dokazano - piše u presudi.
:zlud::zlud::zlud::zlud:

Dakle potvrdjeno je. Ako ste iole poznati u Srbiji mozete ubijati ostatak raje.
Da se podsetimo, mitrovicev mali je takodje oslobodjen zato sto je devojka (koja je imala samo 17 godina) odlucila da se baci pred njegove tockove.

- - - - - - - - - -

+ Jedini svedoci cije su se izjave uvazile su ljudi koji su se vozili sa njom :zlud:

Ma montirano,haos.Gde smes da kazes protiv Petre,ko zna ko stoji iza nje.Sve te sa RTSa su zene i kceri udbasa.Elem danas ovi autobusi imaju te busplus navigacije,tako da moze da se dokaze da li je autobus tu bio ili ne.
Svedoci iz njenih kola nisu mogli da se dogovore da li je bio autobus harmonika ili obican,tragikomicno...

Neka je pokoj duse Slobodanu Bajicu , ali ni Petra Cvijic , siguran sam , nije "dobro prosla" , a i pitanje je za ubuduce kako ce sve sa tim biti ...

@A.E.:
" ...Добро. Од сада ћемо улицу да прелазимо искључиво на пешачком прелазу а ако на пешачком постоји семафор, прелазићемо улицу на зеленом светлу за пешаке. " ...

... I "vozicemo onako kako nalazu Propisi o saobracaju i ako je moguce prilagodicemo se uslovima u saobracaju..." ...
Bar u "naseljenim mestima" ...

Neka je pokoj duse Slobodanu Bajicu , ali ni Petra Cvijic , siguran sam , nije "dobro prosla" , a i pitanje je za ubuduce kako ce sve sa tim biti ...

@A.E.:
" ...Добро. Од сада ћемо улицу да прелазимо искључиво на пешачком прелазу а ако на пешачком постоји семафор, прелазићемо улицу на зеленом светлу за пешаке. " ...

... I "vozicemo onako kako nalazu Propisi o saobracaju i ako je moguce prilagodicemo se uslovima u saobracaju..." ...
Bar u "naseljenim mestima"
...

Браво за пост.

Što smo objektivni, sam naslov je već odredio tok teme. Nije isključeno da je sud bio i pristrasan i da je, slučajno ili namerno, doneo pogrešnu odluku, ništa nije isključeno. Ali sve što vi ovde pišete je u domenu teorije zavere, a opet sa toliko sigurnosti i samopouzdanja. Trebali ste da odete pred sud, tamo čekate presudu i adekvatno reagujete, kada već znate istinu, podelite je sa ostalima. Možda biste nešto promenili.

Što smo objektivni, sam naslov je već odredio tok teme. Nije isključeno da je sud bio i pristrasan i da je, slučajno ili namerno, doneo pogrešnu odluku, ništa nije isključeno. Ali sve što vi ovde pišete je u domenu teorije zavere, a opet sa toliko sigurnosti i samopouzdanja. Trebali ste da odete pred sud, tamo čekate presudu i adekvatno reagujete, kada već znate istinu, podelite je sa ostalima. Možda biste nešto promenili.

Di si Petra :per: z:mrgreen:

ne znam za vas,i necu da stajem ni na chiju stranu,
ali mi se nekoliko puta desilo da vidim samoubicu na putu!
ja lichno sam spasao zhenu sigurne smrti na zheleznichkoj stanici,
u sred bela dana,baba nije ni videla ni chula shleper(!!!) i izashla je na kolovoz!
da je nisam povukao,i to u poslednjem trenutku,od nje ne bi ostalo nishta!
a nije bilo nikakog autobusa ili bilo chega shto bi joj zaklanjalo pogled.
jednostavno je gledala na drugu stranu! :eek:
pa se tako chovek,peshak,prelazeci ulicu van prelaza,zakucao peshke u auto u pokretu,
u kome sam ja bio suvozach!sestra se odsekla da ga je zgazila...
a on,onako,polusvestan,verovatno drogiran,isto oko podneva,
viche sorry sorry...turista...¨idiot turista samoubica!
(mislio sam se u sebi:vamo si doshao da ginesh,mamicu ti jebbem!pod mojim tochkovima!)
verovatno ce mnogi pogreshno protumachiti moj post,
ne branim nikog,ne zanima me pricha,samo skrecem pazhnju:
previshe je samoubica na ulicama!!!

Како се доказује нешто што не постоји?

Ваљда треба да пише доказано је постојање аутобуса. :think:

Dobro jutro.Zato je covek i podebljao tu recenicu.To sve dokazuje koliko je proces bio namontiran...Ne bi me cudilo i da je tuzilac u dilu sa Petrom & company

- - - - - - - - - -

ne znam za vas,i necu da stajem ni na chiju stranu,
ali mi se nekoliko puta desilo da vidim samoubicu na putu!
ja lichno sam spasao zhenu sigurne smrti na zheleznichkoj stanici,
u sred bela dana,baba nije ni videla ni chula shleper(!!!) i izashla je na kolovoz!
da je nisam povukao,i to u poslednjem trenutku,od nje ne bi ostalo nishta!
a nije bilo nikakog autobusa ili bilo chega shto bi joj zaklanjalo pogled.
jednostavno je gledala na drugu stranu! :eek:
pa se tako chovek,peshak,prelazeci ulicu van prelaza,zakucao peshke u auto u pokretu,
u kome sam ja bio suvozach!sestra se odsekla da ga je zgazila...
a on,onako,polusvestan,verovatno drogiran,isto oko podneva,
viche sorry sorry...turista...¨idiot turista samoubica!
(mislio sam se u sebi:vamo si doshao da ginesh,mamicu ti jebbem!pod mojim tochkovima!)
verovatno ce mnogi pogreshno protumachiti moj post,
ne branim nikog,ne zanima me pricha,samo skrecem pazhnju:
previshe je samoubica na ulicama!!!

Izvini ali onda bi o tome ovde bilo rastrubljeno,Petri bi to onda bio glavni adut.Znaci tvoja teorija o pesaku samoubici pada u vodu...mislim u more...

Makar malo da su se potrudili oko pisanja odavno spremljene presude.Mozda je ovakva i namerno napisana da se izrugaju supruzi pokojnog SLobodana i njemu samom i da im izvredjaju inteligenciju.NIko nije toliki retard.
Evo cujem da i sudjenje za Kontrast krece iz pocetka,a sve se desilo pre 7 godina...Na kraju ili ce slucaj da zastari, ili ce zbog nedostatka dokaza da se okonca oslobadjajucom presudom...

Poslednja izmena:
Вала баш. Ваљда ми, што редовно читамо новине и интернет портале, боље знамо шта је тамо могло да се деси од судија, који имају списе предмета, који су слушали изјаве сведока, слушали и читали налазе, оцене и мишљења вештака, који су саслушавали окривљене, који су разматрали, не сами већ у већу (верованто у већу, не знам поуздано, пошто нисам изгледа пажљиво читао новине и портале), од судија који годинама и годианма решавају такве, сличне или различите предмете, који годинама расправљају шта је криво а шта је право. Који изнад себе имају другостепену контролу (с обзиром да се тужилац или окривљени увек жале).

Dobro jutro.Zato je covek i podebljao tu recenicu.To sve dokazuje koliko je proces bio namontiran...Ne bi me cudilo i da je tuzilac u dilu sa Petrom & company

- - - - - - - - - -

Izvini ali onda bi o tome ovde bilo rastrubljeno,Petri bi to onda bio glavni adut.Znaci tvoja teorija o pesaku samoubici pada u vodu...mislim u more...

Makar malo da su se potrudili oko pisanja odavno spremljene presude.Mozda je ovakva i namerno napisana da se izrugaju supruzi pokojnog SLobodana i njemu samom i da im izvredjaju inteligenciju.NIko nije toliki retard.
Evo cujem da i sudjenje za Kontrast krece iz pocetka,a sve se desilo pre 7 godina...Na kraju ili ce slucaj da zastari, ili ce zbog nedostatka dokaza da se okonca oslobadjajucom presudom...

ponovicu za sluchaj da si sluchajno napravio previd...
ja ne zauzimam nichiju stranu i pricha me ne zanima...
kada kazhem peshaci samoubice,ne mislim na kamikaze i bukvalno samoubice,
vec ljudi ne gledaju gde idu,idu ko ovce,ko muve bez glave,
samo da shto pre stignu damo gde su krenuli,
ako uopshte znaju gde idu...
mom ortaku su na raskrsnici nemanjine i sarajevske tip bacio na auto.
bash tako,bacio mu su na kola...
da ne bi svedoka,da potvrde shta se desilo,zavrshio bi u zatvoru...zbog budale!samoubice!

nadam se da sad shvatash shta sam hteo reci...

Pešak je ravnopravan učesnik u saobraćaju i pravno gledano, on je skrivio ovu saobraćajku. Zašto uvek sve svaljujete na poznate? Da je petra cvijić bila na njegovom mestu, ne bi ste ni pomenuli slučaj.

Sve je to tako dok neki bogati ne zgazi nekog tvog... I onda cu te pitati da li verujes bajkama.
Kakav crni autobus i zasto se ne moze dokazati da li je stvarno bio na stanici, zasto se vozac ne moze setiti da li je bio tamo, zasto niko u petrinom autu ne moze ni da opise autobus(nesto banalno tipa boja ili tip autobusa) ?
Bas je suprotno, posto je poznata licnost zgazila nekog starog dedu, logika srpskog pravosudja je da je deda manje vazan.

Вала баш. Ваљда ми, што редовно читамо новине и интернет портале, боље знамо шта је тамо могло да се деси од судија, који имају списе предмета, који су слушали изјаве сведока, слушали и читали налазе, оцене и мишљења вештака, који су саслушавали окривљене, који су разматрали, не сами већ у већу (верованто у већу, не знам поуздано, пошто нисам изгледа пажљиво читао новине и портале), од судија који годинама и годианма решавају такве, сличне или различите предмете, који годинама расправљају шта је криво а шта је право. Који изнад себе имају другостепену контролу (с обзиром да се тужилац или окривљени увек жале).

Onda je potpuno ispravna presuda i Haradinaju i Gotovini i Markacu...Pred kola malog Mitrovica se isto bacila devojka samoubica,koja je iz inata cekala crveno i bas Mitrovicevog sina da bi napravila spletku i gurnula ga u buvaru.Ali nase i strano pravedno pravosudje,sve te mutne radnje ludackih samoubilackih umova zna da otkrije i proceni i nepostojanje neceg se mora dokazivati,kao recimo deo Titanika koji je ispao prenosom helikoptera pa je mozda ona morala to da zaobidje,pa joj se nasao autobus ispred nje nebitno dal obican il sa mehom,pa i njega da zaobije pri brzini od 50 km na sat te joj izlete ovaj cica i ona ga iako pridrzavajuci se instruktorski propisa o voznji nije mogla izbeci i zgazila ga...Sirota zena...

- - - - - - - - - -

Pešak je ravnopravan učesnik u saobraćaju i pravno gledano, on je skrivio ovu saobraćajku. Zašto uvek sve svaljujete na poznate? Da je petra cvijić bila na njegovom mestu, ne bi ste ni pomenuli slučaj.

Da je Petra bila u pitanju,dedini podaci bi bili objavljeni i to bi gotovo bio poziv na linc...I nasao bi se bolesnik (tipa onog koji je ostavljao ljubavne poruke na grobu Xenije Pajcin) da ode da umlati matorog sto mu je oduzeo platonsku ljubav

Poslednja izmena:
:roll:
Ili zelimo pravdu i da nas bogati ne ubijaju na ulicama bez ikakvih posledica... sta mislis o tome?

Neće ako počnemo da prelazimo ulicu kako treba i gde treba.

- - - - - - - - - -

A jel pešak ne može biti kriv?

Može i te kako. Moglo se desiti kao što je bilo slučajeva da pešak bude nabačen na haubu i proleti kroz šoferšajbnu i vozač najebe ni kriv ni dužan.

Back