Триглицериди, најбољи лек који "најмање штети"

Ја се лечим од хипотиреозе. Сви резултати ми "дивљају" па тако и триглицериди. Наравно да има лек али ми је један човек препоручио народни лек у које ја генерално не верујем али сам га испробао и заиста је деловао. Свако јутро на празан стомак, помешати пуну супену кашику белог кукурузног брашна са чашом воде и промешати и све то попити заједно са талогом. Јести тек после сат времена.

@pikax Ponovo sam uradio analize rezultati su dosta bolji, pio sam Normolip 5 nisam lek

1676903222722.png

Ја се лечим од хипотиреозе. Сви резултати ми "дивљају" па тако и триглицериди. Наравно да има лек али ми је један човек препоручио народни лек у које ја генерално не верујем али сам га испробао и заиста је деловао. Свако јутро на празан стомак, помешати пуну супену кашику белог кукурузног брашна са чашом воде и промешати и све то попити заједно са талогом. Јести тек после сат времена.
има још један рецепт послаћу ти ових дана дог га нађем у целости

Jedanput dnevno Andol ne moze da steti nikome,sa najlosijim venama,ili nosnim kapilarima,ako se popije 5-6 dnevno to je vec nesto drugacije.Inace vise od 21 godinu p[ijem,Febricet,ili Panadol,ili Paracentamol za bolju cirkulaciju,a nemam nikakvih problema.
Acetaminofen (paracetamol) nije za cirkulaciju i nije dobra dugotrajna upotreba zbog moguceg ostecenja jetre

Klinicki farmaceut.

Acetaminofen nema isto dejstvo kao aspirin, kad pricamo o "razredjivanju krvi"

Zamoljavam da mi pokazete naucni rad gde se potvrdjuje efikasnost acetaminofena na cirkulaciju - hvala unapred!
Meni nije potrebno razredjivanje krvi,vec bolja cirkulacija,sto mi prouzrokuje nerv,koji mi je ukljeten u L delu kicme i pravi mi probleme.E vidis moja farmaceutkinja mi je rekla,ako nema Febriceta,moze obican Panadol,a ima kada u apoteci nema ni njega,ona mi je rekla da moze i Paracentamol,ali da se ne zadrzavam na njemu.Inace posto cesto nema Febriceta,ne znaju ni oni koji je problem,da slobodno mogu piti redovno obican Panadol.Sto i radim.Kada nema ni toga,onda pijem Bayerov Aspirin od 100 mg.I on pomaze boljoj cirkulaciji.

Tako je i kod mene.Zbog povrede kocme,slabo se krecem.I unisti me ovo saroliko vreme.I za kostobolju i za pritisak.
и код мене иста ствар, али ми је нормолип и омега 3 спустили на референтне вредности али сам сад дан пре лабараторије појео пуњену пљескавицу мислим да је то дикло холестерол мало изнад 6 :mrgreen:

и код мене иста ствар, али ми је нормолип и омега 3 спустили на референтне вредности али сам сад дан пре лабараторије појео пуњену пљескавицу мислим да је то дикло холестерол мало изнад 6 :mrgreen:
Ja nisam proveravao krvnu sliku,ne znam ni sam kada.Nesto ne mogu da se nakanim kod lekara.

Okolina Lazarevca.
зовни ДЗ Лазаревац, и кажи да си тешко покрет због повредее кичме и послаће ти екипу из одсека кућног лечења да из изваде крв, после само пошаљеш неког у ДЗ по резултате

Барем једном годишње извади крв и урин а требало би 2 пута на пола године

Pogledajte prilog 1728800
To kucno lecenje mi je bilo godinama u kuci,zbog primanja injekcija.Primio sam Trodona i Bensedina za jedno dve cisterne za vodu.Dok sam radio,posto je to bila povreda na radu,morao sam redovno kod lekara.Sada sam u penziji i za redovnu terapiju lekova mi zena ide u nas dom zdravlj.Ne idem ja.Ode jednom na 6 meseci.Doktor produzi redovnu terapiju i gotovo.Ne mogu da gledam vise bele mantile.Imao sam losa iskustva sa njima.Daleko od toga da su svi losi,ali ih ima toliko bezobrazni da je malo i da ih oderes od batina.

ada sam u penziji i za redovnu terapiju lekova mi zena ide u nas dom zdravlj.Ne idem ja
да али зовеш и кажеш да би урадио контролне анализе крви и да не можеш да дођеш због здр. стања и посла ће сестру из лаборатојије да из извади крв, после пошаљи жену по резултате

да али зовеш и кажеш да би урадио контролне анализе крви и да не можеш да дођеш због здр. стања и посла ће сестру из лаборатојије да из извади крв, после пошаљи жену по резултате
Kazem ti ne treba da ih zovem.Mora da se uzme nalog tvog odredjenog lekara,sta je potrebno da se uradi.To mora da se odnese kod njih do 8 sati ujutru,da bi sutradan dosli.Inace kao sto sam rekao.Oni znaju za mene i moj slucaj i doci ce sigurno,ali procedura je takva.To sto pise na sajtu nema veze sa istinom.Kao ovi poneki doktori na TV-,koji pozivaju da se na vreme javite kod specijaliste,ako primetite da vam nije dobr,a ne kazu kako zakazuju preglede od 3 do 6 meseci,pa i godinu dana.Slatkorecivi su u javnosti,a gadovi u stvarnosti.Mada ja nemam nikakve zle reci za te doktore i sestre iz kucnog lecenja.Da idem i da cekam par sati u Lazarevcu u D.Z. ne pada mi na pamet.Ima to moze da se uradi i kod privatnika.Zakazes,odes i uradis.Jeste da se placa,ali urade brzo i rezultate.Kad budem morao videcu,sta cu.Dok sam radio u firmi imali smo godisnje sistematske preglede i tada se vecina stvari ispita.

Kazem ti ne treba da ih zovem.Mora da se uzme nalog tvog odredjenog lekara
може да изда налог и лекар из кућног лечења ја све завршим са два позива, зовнем кућно лечење они напишу налог и потом закажем у лабораторији

Back