Napravićemo kompromis između strašan zločin i genocid, i reći Strašan genocid.Nije genocidom već zločinom !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Napravićemo kompromis između strašan zločin i genocid, i reći Strašan genocid.Nije genocidom već zločinom !
Napravićemo kompromis između strašan zločin i genocid, i reći Strašan genocid.
Napravićemo kompromis između strašan zločin i genocid, i reći Strašan genocid.
Sve je tako na zalost, dovedes ga da nema nista pa mu das malo da ne krepa a narod ko narod dobro je i ovako nismo imali nista.Народ нема хљеба да једе а камо ли да размишља о било чему.Убијени су , утучени и преварени мали милион пута.
Зато сада без ОТПОРА одлазе вани...а остају СНС-овце којима не треба мозак за нечасне радње које обављају.
Blajbi ako se nas vecina ovde slozi da si ti p*eder mi smo vec presudili ti bi se slozio sa tim.Svet je vec presudio sta je bilo.
Ne bih se mesao i pravio pametniji od sveta.
"Ako ti svi kazu da si vo, a ti znas da nisi - idi u stalu i muchi, drugo nista ti ne preostaje...." Konfucije
Ljudi sa mentalnim sklopom kao sto je tvoj su streljali u Srebrenici....Nisu baš toliko strašno prošli, samo po metak u glavu i doviđenja prijatno. Veselo bi bilo da su naši imali malo više vremena, pa da ih istranžiraju kao oni što su svoje žrtve. Po principu da glava na red dolazi poslednja![]()
Blajbi ako se nas vecina ovde slozi da si ti p*eder mi smo vec presudili ti bi se slozio sa tim.
Ljudi sa mentalnim sklopom kao sto je tvoj su streljali u Srebrenici....
A da ja tebe pitam nesto drugo sto me zanima: kako se danas osecaju oni koji su streljali bespomocne zaropbljenike u Srebrenici, a koji nisu kaznjeni nakon rata?
Da li im je savest cista?
Da li mirno spavaju?
Srbi u Srbiji ne mogu da budu njihovi taoci garanti, jer namaju veze sa tim strasnim genocidom.
А шта раде ондак Шкорпиони плаћеници у Босни?Није фора опрати се од злочина, фора је дефинисати шта се ту тачно десило и зашто је Сребреница различита од Овчаре или стрељања за вријеме Олује,Озрена и Возуће јер правних разлика евидентно нема.То ће рећи било који правник.Или је геноцид или није, не може бити геноцид локалног карактера системски подржан од државе, једног система,војске у Сребреници а да не направе геноцид у осталим крајевима РС.Зашто није геноцид у било којем другом дијелу Босне или Хрватске?A da ja tebe pitam nesto drugo sto me zanima: kako se danas osecaju oni koji su streljali bespomocne zaropbljenike u Srebrenici, a koji nisu kaznjeni nakon rata?
Da li mirno spavaju?
Naravno da jeste, pobili su teroriste a ne ljude.
WoW!
Ko je terorista u svetu utvrdjuju SUDOVI koji i odredjuju kazne...
Terorirti su ti koji su ubijali bez suda, na svoju ruku.
E zato ste KOMPROMITOVALI ceo srpski narod!E pa vidiš, mi smo im presudili ovoga puta, to jest utvrdili njihovu krivicu i sproveli neadekvatnu kaznu. Adekvatno bi bilo, kao što rekoh, da smo ih raskomadali i bacili kerovima.
E zato ste KOMPROMITOVALI ceo srpski narod!
Ja ne pripadam Srbima kakavi ste vi.
Da pripadam bilo bi me veliki stid.
Zlocina je bilo, stradali su i nevini koji nisu ubijali srbe njih mi je zao ali nije onih koji su masakrirali zene i decu,koji su klali i vadili oci srbima,zakivali ih ekserima za drvece. pekli ih ... sa majcine strane u ratu 41' ustase (bosnjaci) su spalili i ubili njih devetoro u istom danu sta mislis da mi je palo na pamet da nekoga ubijam i da se svetim a mogo sam.Niko meni nije kriv od ove generacije bosnjaka, budala i psihopata je bilo i bice ih ali ja to necu da budem.A da ja tebe pitam nesto drugo sto me zanima: kako se danas osecaju oni koji su streljali bespomocne zaropbljenike u Srebrenici, a koji nisu kaznjeni nakon rata?
Da li mirno spavaju?
E zato ste KOMPROMITOVALI ceo srpski narod!
Ja ne pripadam Srbima kakavi ste vi.
Da pripadam bilo bi me veliki stid.
Blajbi da ja tebe nesta pitam.Rat u bivsoj BiH jos nije poceo a druga strana vec ima spisak srba koje treba zaklati i ubiti, kako bi te ljude okarakterisao kao teroriste ili borce za slobodu?WoW!
Ko je terorista u svetu utvrdjuju SUDOVI koji i odredjuju kazne...
Terorirti su ti koji su ubijali bez suda, na svoju ruku.
Не припадаш ти никаквим Србима.Ja ne pripadam Srbima kakavi ste vi.
Mutiro.....Не припадаш ти никаквим Србима.
Мадуро?Mutiro.....
I USA se brani u Srbiji, Litvaniji, Ukrajini, Siriji, Libiji, Iraku....To o "samo branjenju" je poznato jos iz preistorije.
I Aleksandar Makedonski, i Cezar i Napoleon i Hitler su se SAMO BRANILI od nekih tamo koji su ih napadali....
NI KA DA niko nije priznao da je vodio osvajacki rat....
I USA se brani u Srbiji, Litvaniji, Ukrajini, Siriji, Libiji, Iraku....