Trifunović: U Srebrenici je bio genocid

Народ нема хљеба да једе а камо ли да размишља о било чему.Убијени су , утучени и преварени мали милион пута.
Зато сада без ОТПОРА одлазе вани...а остају СНС-овце којима не треба мозак за нечасне радње које обављају.
Sve je tako na zalost, dovedes ga da nema nista pa mu das malo da ne krepa a narod ko narod dobro je i ovako nismo imali nista.

Srbi u Srbiji ne mogu da budu njihovi taoci garanti, jer namaju veze sa tim strasnim genocidom.
A da ja tebe pitam nesto drugo sto me zanima: kako se danas osecaju oni koji su streljali bespomocne zaropbljenike u Srebrenici, a koji nisu kaznjeni nakon rata?
Da li im je savest cista?
Da li mirno spavaju?
А шта раде ондак Шкорпиони плаћеници у Босни?Није фора опрати се од злочина, фора је дефинисати шта се ту тачно десило и зашто је Сребреница различита од Овчаре или стрељања за вријеме Олује,Озрена и Возуће јер правних разлика евидентно нема.То ће рећи било који правник.Или је геноцид или није, не може бити геноцид локалног карактера системски подржан од државе, једног система,војске у Сребреници а да не направе геноцид у осталим крајевима РС.Зашто није геноцид у било којем другом дијелу Босне или Хрватске?
Суштински ја не видим разлику злочина.Да је ВРС попалила те цивиле у аутобусима онда би могли причати о страшним злочинима над цивилима и правом локалном геноциду гдје нико не остаје биолошки жив.
Међутим ова је прича комерцијализована до бесвјести,више не знам ни да ли најгласнији заговорници геноцида у Сребреници заиста вјерују у то на основу спорадичних стрељања.Јер требали би натјерати организаторе изворне идеје све погинуле муслимане (1992-1995) у једну гробницу да промјене споменик јер пресуда у Хагу каже само Сребреница геноцид а не 13 општина јер као наводно не постоје докази за остале општине.Ако се позивају на ХАГ онда је ред да се држе Хага и напишу геноцид у Сребреници ( до сада закључно са 2019 годином 6.610 укопано).
И нико не негира злочин јер сви који су имали везе стим су одавно у затворима.
Ратко и Караџа ће евидентно умрети у затвору.
Здравко Толимир (бивши ратни начелник Генералштаба Војске Републике Српске) умро у затвору.
Генерал ВРС, Радислав Крстић, осуђен је 2001. године на 46 година затвора.
За злочине у Сребреници Хашки трибунал јео судио бивше официре ВРС Момира Николића на 27 година затвора, Видоја Благојевића на 18,Драгана Обреновића на 17и Драгана Јокића на 9 година затвора .

бивши официри ВРС —
Љубомир Боровчанин, Љубиша Беара, Драго Николић, Винко Пандуревић, Вујадин Поповић, Милан Гверо, Радивоје Милетић и Милорад Трбић, осуђени су на казне од 5 година до доживотног затвора
Љубиша Беара — доживотни затвор (за геноцид, истребљење, убиство и прогон)
Вујадин Поповић — доживотни затвор (за геноцид, истребљење, убиство и прогон)
Драго Николић — 35 година затвора (за помагање и подржавање геноцида, истребљења, убиства и прогона)
Љубомир Боровчанин — 17 година затвора (за помагање и подржавање геноцида, истребљења, убиства и прогона, као и за присилно премјештање становништва, злочин против човјечности и кршење обичаја ратовања)
Радивоје Милетић — 19 година (због убистава, прогона и присилног премјештања становништ)
Винко Пандуревић — 13 година (због помагања и подржавања убистава, прогона и присилног премјештања становништва)
Милан Гверо — 5 година (због пргона и нехуманости)
И најчуднија од свих пресуда прва пресуда за злочин у Сребреници изречена је 1998. године Дражену Ердемовићу (хрвату плаћенику који је свејдочио на свим овим суђењима) на 10 после на 5 година затвора за стрељање ко зна колико стотина бошњака.
И шта требамо још?Да клекнемо, да узмемо ислам за вјеру како би били сви задовољни? :think:

38725330_2023828811251377_1558765733343657984_n.jpg

A da ja tebe pitam nesto drugo sto me zanima: kako se danas osecaju oni koji su streljali bespomocne zaropbljenike u Srebrenici, a koji nisu kaznjeni nakon rata?
Da li im je savest cista?
Da li mirno spavaju?
Zlocina je bilo, stradali su i nevini koji nisu ubijali srbe njih mi je zao ali nije onih koji su masakrirali zene i decu,koji su klali i vadili oci srbima,zakivali ih ekserima za drvece. pekli ih ... sa majcine strane u ratu 41' ustase (bosnjaci) su spalili i ubili njih devetoro u istom danu sta mislis da mi je palo na pamet da nekoga ubijam i da se svetim a mogo sam.Niko meni nije kriv od ove generacije bosnjaka, budala i psihopata je bilo i bice ih ali ja to necu da budem.

Back